LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 127 711
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 2 190
  • Пловдив
sis7 размера на долнището е 162 ,аз съм висока 167см.57 кг. и ми стой доста опънато малко като клин в горната част и е доста дълъг  Peace
Аз това разбрах че е 162,но те моля да ми премериш талия,ханш и дълбочина отпред (когато имаш време) по принцип се пъхам и в 156,аз съм 153 и 47 кг.,но пък взех същото на едно момиченце дето е 137 см (взех му 138) и му седи доста опънато,а не е дебело детето,затова се чудя  newsm78

# 2 191
Здравейте. Аз също ще пололя за примерно писмо за получаването на 20-те евро.

# 2 192
Здравейте. Аз също ще пололя за примерно писмо за получаването на 20-те евро.
Присъединявам се към молбата  Praynig То вярно, че си е на далавера и с по 10 евро от другите акаунти, но пък като може, защо да не може  Grinning

# 2 193
  • София
Айде включвам се и аз с молба за примерно писмо,а също и за оразмеряване на мъж с талия 94 см и ханш 107 см към какъв номер за къси панталони и бермуди да се ориентирам  Rolling Eyes
Утре ще взимам малък пакет от поща,изненадана съм,понеже чакам всичко на митница и единственият вариант е да е последната ми поръчка от 8.03,в която са пуловерчето от 2 евро, тези еспадрили в синьо и кафявите чанти подарък.

# 2 194
  • плевен
А как се ориентирате за номерата на дрехи защото виждам че има голямо разнообразие на тях???

Моля ви кажете ми дали отговарят дрехите на българската номерация  Praynig  Praynig  Praynig

А аз те моля да забележиш колко е подробен и изчерпателен първия пост на темата!

Благодаря не съм видяла началото и ме извинете че бях толкова настоятелна и ако съм изнервила някоя мама  Blush

# 2 195
Търся детския син анцунг с блузка.  Нещо немога да го намеря  newsm78

# 2 196
Търся детския син анцунг с блузка.  Нещо немога да го намеря  newsm78

Май го няма . И аз го търсих онзи ден  Confused
Както и клина на Пума вече го няма  Confused

# 2 197
цък  Grinning

Вчера си взех малък колет от 25.01 тръгнал на 27.01  Shocked получен на 14.03  ooooh!
Всичко е коментирано,но да кажа и аз,че розовия комплект с пеперудите е толкова красив,че не мога да откъсна очи от него  Laughing

# 2 198
Здравейте,направих поръчка на 15.02 и все още не е дошла :S тя беше доста голяма - 2 сака,риза,обувки,дънки,2 блузи и анцуг според вас нормално ли е толкова да се бави и дали има за какво да се притеснявам?

# 2 199
Ох, аз си мисля за момчешкия  ooooh!

# 2 200
От калъфките досега съм поръчвала с размер 50 на 70 и са ми точно за бг стандарта за възглавница. Сега обаче този размер липсва и се чудя ако поръчвам 65 на 65 дали ще паснат. Някой поръчвал ли е този рамер калъфки ?
  bouquet

# 2 201
  • София
За всички, които искаха примерно писмо за чека от 20 Е. Не претендирам за точност - преведох си го с помощта на чичко Гугъл.
Hello. I sponsored a friend in www.Laredoute.fr. She is recorded and made a few orders. But I have not received the second “Chèque achat de 20 ?”. № client of my friend is ............. (клиентския № на поканения), № Command: .................. (№ на поръчката) of  .................(дата на поръчката), № package: ............. (№ на пакета). She  received the package of.......(датата, на която е получена поръчката).
Please give me the Chèque achat de 20 ?

Аз вече си получих единият чек и естествено вече го използвах. За другият акаунт искат да им сканирам фактурата. Май нещо се съмняват  newsm78, защото адресите са същите. Ще видим дали ще го получа  Praynig.

# 2 202
...а също и за оразмеряване на мъж с талия 94 см и ханш 107 см към какъв номер за къси панталони и бермуди да се ориентирам  Rolling Eyes
...
Моя мъж е с 97/108 и установихме 46 размер  Peace Дори гледам,ч е има малко място на талията, та ориентирай се към по- малко от 46. За бермуди и панталонки поръчвам същия номер (не говоря за спортни панталонки на ластик).
От калъфките досега съм поръчвала с размер 50 на 70 и са ми точно за бг стандарта за възглавница. Сега обаче този размер липсва и се чудя ако поръчвам 65 на 65 дали ще паснат. Някой поръчвал ли е този рамер калъфки ?
  bouquet
Аз чакам 2 комплекта с такива калъфки. Питах си спомням дали не може да се подпъхват и да си се ползват. Имаше мнения от- много грозно седи, до- практично и не грозно. За ставане, ще стане, ако ти хареса ще си ги ползваш. Аз ще ги ползвам така  Peace

# 2 203
  • Варна
Здравейте, момичета!
Бях си харесала 1 маратонки на адидас и вече си мислех да ги поръчам, но днес като отидох до Метро видях, че ги имаше и там с разлика от 10 лв, пробвах и с изненада установих, че са умалени и то доста. Други модели на адидас, които съм пробвала 40 номер са ми точно, а от тези ми бяха много малки и накрая си взех 41  1/3. Много са хубави и ако ги поръчвате имайте в предвид да поръчате 1-2 номера по-големи от обичайния размер. Ето това е модела
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-femme-core-55- … 2&prodcolor=2
Надявам се преаз следващата седмица вече да получа колетите си от края на 01 и началото на 02, вчера изненадващо получих евтините черни сандали, 3 тениски и зеления куфар подарък на поща. Отделно с друга поръчка получих халат адидас за мъжа ми, та да кажа, че той се води 350 гр/кв.м. но е доста плътен(но за хавлиите може да е различно).

# 2 204
Ох, аз си мисля за момчешкия  ooooh!
Да,аз за момчешкия имам предвид.Явно наистина вече ги няма.

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 15:51 от milisa

Общи условия

Активация на акаунт