Частна детска ясла в София

• 160 484
  • 810
  •   1
Отговори
# 540
  • София
И аз се включвам с питане за частна детска ясла в района на Борово, Красно Село, Бъкстон, Бели Брези, Манастирски ливади....
Опитах се да проследя темата и да намеря инфо, но прегледах последните страници и не видях инфо. Ако е писано вече моля насочете ме. Благодаря предварително   bouquet

# 541
Е, Джиджи, добра среща и тук:) Май в този район много препоръчват Мериленд (поне в началото на темата имаше положителни коментари), но не съм обръщала много внимание по разбираеми причини:) На теб не са ли ти удобни и тези към Витоша?

# 542
  • София
Е, Джиджи, добра среща и тук:) Май в този район много препоръчват Мериленд (поне в началото на темата имаше положителни коментари), но не съм обръщала много внимание по разбираеми причини:) На теб не са ли ти удобни и тези към Витоша?

хих, да, забелязах аз познато присъствие и тук  Laughing Мерси за препоръката, ще прочета какво пишат за нея...Тези към Витоша /по точно Бояна/ също ме устройва, макар да ми е в обратната посока и малко по далеко, с кола ще трябва да се придвижваме...но ако се наложи ще се измисли.... Hug

# 543
Здравейте имам дъщеря на 1г и 2месеца и по всичко личи че няма да ни приемат в ОДЗ и затова търся частна ясла в кв. Овча Купел, Касно село или Красна поляна. Моля някой ако знае да има такава да сподели.   bouquet

# 544
  • София
Моята дъщеря е на 10м и също нямаме голям шанс да я вземат в ясла. Ще съм благодарна, ако споделите адреси и мнения за частни ясли в Манастирски ливади, Борово, Красно село, Гоце Делчев, Стрелбище?

# 545
  • София
Здравейте! Jijibiji  и Mira 82, писала съм и по-назад в темата - за детска ясла и градина "Тути" - вече се казва "Дима". Намира се на бул. "Братя Бъкстон", мисля че беше № 80/точно след бензиностанция Лукойл в посока към околовръстното/. Синът ми е там от октомври месец и съм много доволна - след неуспешни опити с други две градини тази е просто прекрасна и откъм отношение към децата, и откъм оборудване. Ако някой се интересува, ще пиша на лични.

# 546
  • София
Записвам се и тук. И моето дете е почти нулев шанс за прием в ясла. Живеем в Младост 4, до Бизнес парка. Интересувам се от частна ясла в Младост,Дружба или Малинова долина. Координати на Аника може ли да ми даде някой, може и на лични.

# 547
Записвам се и тук. И моето дете е почти нулев шанс за прием в ясла. Живеем в Младост 4, до Бизнес парка. Интересувам се от частна ясла в Младост,Дружба или Малинова долина. Координати на Аника може ли да ми даде някой, може и на лични.

Виждала съм до БП една ЧДГ в едно малко блокче, където са и "100 сладки" - ако не бъркам "Бърборино". Виждала съм по темите, че се пише и за "VIP дете" или нещо такова.
От по-утвърдените - ЕСПА, Рай (на Бистришко шосе, но ти е доста близо с кола).
И най-хубавата градина, която някога съм виждала - ЧДГ "Слънчогледи" http://www.slanchogledi.eu/, която ти е на има-няма 5 мин с кола.
Други не се сещам.
В "Симеоново", което също не ти е далеч, може и да има още варианти.

# 548
А каква е таксата в ЧДГ "Слънчогледи"?

# 549
Виждала съм в темите - или за градините, или за яслите, че беше писано, но не успях да го открия. По-добре се обади по телефона, за да не те подведа.

# 550
trixy, точно 2 страници назад в тази тема aria82 препоръчва на майките от Младост частна ясла "Коколино". Не е зле да попрегледаш темата.

# 551
  • София
Little wingels, попреглеах темата или по - точно прочетох я цялата.
За частна детска ясла Коколино знам от моя приятелка, която беше записала сина си в нея за кратко време, защото се наложи да се върне на работа, нямаше кой да и гледа детето и тази ясла и беше близо до офиса.Казвам за кратко, защото детето беше отписано от там след около два месеца, сега ходи в друга ясла, няма да навлизам в подробности за причината,много е лична.
1, благодаря ти за предложенията. В Рай се обаждах вчера, другата седмица ще я посетя. За Слънчогледи не знаех, ще се обадя и там. За тази, която споменаваш до Бизнес парка имам май спомен,че една позната много се оплакваше,но това беше преди повече от година, може вече да е различно.
Ако някой може да помогне с координати на Аника,ще съм много благодарна.

# 552

Аз смея да твърдя, тъй като съм обиколила впоследствие на първото място доста места, че Доверие е едно от най-добрите места за отглеждане на деца. Говоря за тези места, които са в района Слатина, Гео Милев, Редута, Оборище и т.н. Нямам наблюдения върху другите. Харесва ми и отношението на персонала и на директорката, материалните условия и най-вече по самото дете се вижда че му е добре. Разбира се, няма пълно щастие и там има неща които не са напълно по мой вкус, но с тях мога да направя компромис. Важното е, че съм спокойна, когато тя е там. А, и за извеждането навън се използва почти всеки благоприятен момент, което е рядкост на другите места.
Подкрепям мнението ти! Peace
Дъщеря ми е там от 2г. и 5м.,първо в яслата , а сега е в градината.
И макар че се преместихме по-далече, нямаме намерение да я местим! Grinning

# 553
А каква е таксата в ЧДГ "Слънчогледи"?

Миналата пролет е била 700 лв.
Инфото е от ivakristi на първа страница на тази тема.
Сега или е увеличена тази такса или е останала същата. Със сигурност не е по-малка.  Laughing
Ако те интересува ценовия клас само, горното ще ти е достатъчно.

trixy, сетих се, че за Аника се питаше и в други теми, но остана без отговор. Но също се сетих, че La Gioconda хвалеше тази ясла само преди 1-2 месеца в темата "А кой ще се похвали от яслата или градината на детето си?" : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=72352.375
Питай я на лични.  Peace

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 10:35 от Little wingels

# 554
  • София
Little wingels, благодаря за пореден път,ще последвам съвета ти  Peace

Общи условия

Активация на акаунт