Бебешка близнашка тема ХІV

• 19 348
  • 344
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Защо се чудиш? Смяташ, че са малки ли? .....

Каси, каква трансформация си изживяла, направо не мога да повярвам... А каква мъка беше в началото  Laughing

Танини, къде сте на ясла? Май бяхме комшийки горе-долу... Нашата драма с яслата продължава, още сме в ремонт - вече закръглихме 2 месеца.
Но по-интересното е в случая, че вчера си приказвах с една майка с близнаци, която кандидатства при нас, на която са казали, че им предстои лятна оспуска, след известно време. Направо....  #Sniper
Но аз като един истински оптимист, намирам "добрата новина" навсякъде. Няма да харча пари за почерпка в яслата за ЧРД, хохохо

Деси, понякога има значение с какво точно се залееш - различно е дали с мляко или с мазнина или с вода...
Фата, да се оправяте бързо, много гадна случка.

Зори има предимства и на ранното ставане - децата, които стават рано, обикновено лягат по-рано вечер. Моите спяха докъм 8-9 сутрин, но вечер вилнеехме до 12, много е ужасно, нямаш 1 минута свободна.

# 331
  • София
Каси, наистна много се радвам, че вече им харесва на яслата. Много хубаво, че са се научили на много неща. А вкъщи как са? Правят ли много бели още Simple Smile

Узи, ама те тоз ремонт защо не го направиха повреме на лятната ваканция? Направо са за  #2gunfire

А какви са тези самостоятелни ясли? Аз нещо не съм много в час  newsm78
Аз се отказах да ги записвам моите, направо на градина ще ходим. Основно заради астмата на Лора, защото нали сега се лекуваме и има голяма вероятност да го израсте този проблем, а ако тръгнем и почнем с боледуването ме е страх че и пристъпите ще се върнат. За това реших да си ги гледам, а и нали леличка имаме за сега. Даже и нещо да се скофти с нея, ще си ги гледам сама ако трябва... няма да работя и така. Simple Smile

Зори, наистина зависи в колко си лягат вечер. А и постепенно ще започнат да стават по-късно. Поне моите бяха така, към 1,5 години започнаха да стават в 7, после към 8 и сега се събуждат между 8 и 9, а си лягаме в 9 и до 9:30 са заспали. Ако препочиташ да ти стават по-късно може да пробваш да ги слагаш малко по-късно да лягат, въпреки че при нас няма такава зависимост, колкото по-късно легнем, ставаме по-рано. А и наистина си е хубаво вечер като заспят да се опънеш на спокойствие пред телевизора  Simple Smile

# 332

Каси, каква трансформация си изживяла, направо не мога да повярвам... А каква мъка беше в началото  Laughing

Нали?  Mr. Green Много съм доволна вече... с две ръце съм ЗА!  Joy

# 333
  • Разград
Благодаря ви за отговорите Узи и hellche  Hug Hug Hug.
Вечер към 20ч им правим вечерният тоалет, след което са по леглата. Обикновенно между 20.30-21ч спят блаженно (е има изключения 21.30). Причината за ранното им ставане е ранното им заспиване, но наистина сте прави че си има предимства защото и аз имам своето лично пространство. Предполагам, че като поотраснат още малко ще започнат плавно да си изместват режима и да заспиват/събуждат по-късно  Peace.

# 334
Зорница, макар и с малко закъснение - да са ви живи и здрави малчуганите!!!

# 335
Диди, моята майка днес те е спряла в някакъв парк, и ми вика: Абе, ти познаваш ли близнаци Ники и Гери  Joy ще станат на две годинки скоро, понеже знае че съм клюкарка  Sunglasses. Казала ти е, че има внуци момчета - близнаци....  Joy

# 336
Записвам се вече тук Grinning
Мишленцата ми се родиха на 28 май 1 месец преди термин , а от днес вече сме у дома и свикваме един с друг Heart Eyes

# 337
Записвам се вече тук Grinning
Мишленцата ми се родиха на 28 май 1 месец преди термин , а от днес вече сме у дома и свикваме един с друг Heart Eyes

Добре дошла, Феникс. Пожелавам ти здрави и умни деца! Ако имаш въпроси, насреща сме.  Hug

# 338
Диди, моята майка днес те е спряла в някакъв парк, и ми вика: Абе, ти познаваш ли близнаци Ники и Гери  Joy ще станат на две годинки скоро, понеже знае че съм клюкарка  Sunglasses. Казала ти е, че има внуци момчета - близнаци....  Joy

Grinning, да - много мила жена,поздравявам ви и нея и теб  Heart Eyes
точно този ден - сутринта,дребните ми бяха скъсали нервите,а тя - с такова разбиране за тези неща ми казва: " Много е трудно с близначета,знам....." - личеше си,че от първа ръка са и впечатленията  Hug

# 339
Диди, моята майка днес те е спряла в някакъв парк, и ми вика: Абе, ти познаваш ли близнаци Ники и Гери  Joy ще станат на две годинки скоро, понеже знае че съм клюкарка  Sunglasses. Казала ти е, че има внуци момчета - близнаци....  Joy

Grinning, да - много мила жена,поздравявам ви и нея и теб  Heart Eyes
точно този ден - сутринта,дребните ми бяха скъсали нервите,а тя - с такова разбиране за тези неща ми казва: " Много е трудно с близначета,знам....." - личеше си,че от първа ръка са и впечатленията  Hug

това май беше за темата Оплакват ли ви, жената искрено те е оплакала. Само който го е изпробвал лично може да те оплаче качествено и от сърце. Другите само повтарят чути от някъде клишета

# 340
не,не ме оплакала - просто прояви искрено разбиране и топлота Peace......а на мен ми стана леко на душата,за което съм и благодарна Heart Eyes
......не харесвам думата оплаквам - в крайна сметка никой не е умрял

Другите само повтарят чути от някъде клишета

.....те няма откъде да знаят как точно стоят нещата  Peace

# 341
didibu,  и аз така приемам искреното съчувствие. Но от въпросната тема за оплакването добих впечатление, че много майки приемат такива изказвания като обида едва ли не. Не дават да им се каже, че им е трудно, нищо че е така. Е не на всички сигурно им е  особено трудно, но на повечето им е.

# 342
Привет и от нас! Пак не съм писала от няколко месеца, но ви чета когато мога.  Hug
Зорница, честита ви годинка!   bouquet  bouquet Много сте хубави !  Heart Eyes
Искам да се похваля с моите пораснали девойки!  Blush
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=384425

# 343
Честит празник на 6милянка !!!големи сладуранки са станали варненските принцески:)
Ходите ли  на плаж?Simple Smile

# 344

Общи условия

Активация на акаунт