Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са плановете за пикник с новородени?
Какви са препоръките и съветите за грижа за кожата на новородените?
Какви са някои съвети за излизане с деца на тази възраст?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са плановете за пикник с новородени?
-
Какви са препоръките и съветите за грижа за кожата на новородените?
-
Какви са някои съвети за излизане с деца на тази възраст?
-
Какви са препоръките за грижа за деца със сополи и кашлица?
-
Какви са препоръките за хранене и грижа за деца на тази възраст?

.Дано само времето бъде с нас.Иначе от 2-3 дни ги водим на плажа,с кофички и лопатки.Малеее,все едно вързани сме ги държали,то търкаляне,ровене,чудесия.Нямам търпение да дойде лятото да ги видя във водата как ще се държат.Весел и усмихнат ден.

Дали може да е от яслата нещо, или пък от претопляне, вече не знам и аз. Днес си беше добре, даже съжалявам, че не ги заведох. Ходихме в училището да играят и се отчаях, е, как все на различни посоки тичат
. Накрая Мишо падна и си ужули челото и носа. Щом помолих сотаджиите да гледат Хриси докато се оправя с Мишо ...
, Крис пие дори Вентолин, че получи хрипове
, но вече са добре, пу-пу.
.
Храни ги по отделно. Слагаш единия в другата стая, храниш другия и после обратно - това е вариантът. А през голямо омазване всички сме минали, споко.
Аз ги пускам и след около 1 час търчане, грохвам, хвърлям ги в количката и тръгвам да се разхождам - тогава мълчат диванетата.
Винаги ме зяпат всички наоколо, все едно съм някакво изкопаемо.