Бебешка близнашка тема ХІV

• 19 348
  • 344
  •   1
Отговори
# 30
Добре дошли на Жабче и Венче в бебешката тема  Hug Hug

Ние окончателно превърнахме спалнята ни в детска стая като облепихме стенитте с шарени лепенки на морски обитатели (ниско) и космонавти (горе)  Laughing Стената над спалното легло е скосена и както е облепена, младежите се заглеждат по шаренийките и се кефят  Sunglasses Само дето лепенките от време на време падат и тая нощ направо беше манна небесна докато спяхме  Laughing

Относно репликите в парка и из магазини, поликлиники и пр. по повод близнаците, мене най-искрено ме забавляват. Имам си цяла колекция. Пред кабинета на дерматоложката Ангелова една леля попита: "Извинете, тези бебета истински ли са? (утвърдителен отговор) Щото аз ги помислих за кукли и си викам: тия къде са тръгнали с тия кукли"  Twisted Evil (Заети бяха пейките пред кабинета на психиатъра, госпожо)
В Пирогов като водихме Гого след падането, един мъж ме тука по рамото: "Извинете, това две бебета ли са?" (Я да видим: едно, две... Бреей, две били верно!)
С нашата съфорумка Мис Смайли се разхождаме с двойните колички в парка. Възхитен случаен минувач: "Ето това е добре свършена работа!"  Naughty (Така е, и ние сме доволни от себе си)
Пак с нея, разминаваме се с трета близнашка количка. Пак случаен минувач: "Еей, вие сте за снимка, ама и автограф ще искам" (Ее, чак пък толкова... но щом казвате  Sunglasses)

# 31
  • София
Точно това имах предвид Каси. HugЕдин спа хотел в планината ще ни дойде добре,а?

# 32
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile

Жабче, добре дошла при нас   bouquet . Гледах и аз снимките на малките жабчета - естествено най-прекрасните Simple Smile А снимката с плюшените жаби направо разбива! Страхотни сте.

Много ме развеселихте с репликите - аз вече съм позабравила, обаче наскоро се разхождаме из квартала семейно (ние четиримата и още едно семейство с едно дете на възрастта на нашите). И стана така, че аз с двете девойки и бащата с другото момиченце отиваме до един магазин. Е, можете да си представите колко коментари за "тризначките" отнесохме  Laughing

Пропуснах срещата, че бях във Варшава, нооооо за планината - УЧАСТВАМ веднага. Важното е вино да има и децата да са на безопасно далечно разстояние  Laughing Наздраве!

# 33
  • София
Здравейте, все още от Сандански. Днес времето тук е гадни и не е спряло да вали от сутринта, но иначе изкарваме много добре. Първите 10 дни бяхме на квартира е един апартамент (по точно студио) и спяхме всички в една стая. Сега се преместихме в апартамента на свекърите, той е с 2 стаи и ни е добре. За храната, хазяите ни бяха записали в детската кухня и ни носеха всеки ден хранта, тук обаче ми е много далече да я взимам и се храним с каквото намерим  Laughing Взимаме за вкъщи разни готвени манджи и така...
А за репликите и аз имам да допълвам... тук нали съм сама.. последно беше, че нямам близнаци, защото едното било много по-голямо от другото  #Crazy А това как се оправям с 2 е редновен въпрос.
Каси поздравления за гърнето, важното е че вършат нещо. То така се започва. Аз тук не съм им взела и май ще купим или като се приберем в София ще почна да ги слагам по-редовно, че вече сме за срам.

Май се унесох  Blush Приятна  вечер и дано се оправя вече това смотано време  Hug

# 34
Хелче, айде идвайте си, Лора ще страда за Мишо вече?  Laughing

По повод подхваната тема тук и отделно, всеки има кво да разкаже като гледам. Нищо не ме учудва, наслушах се на какво ли не. И на такива с едно бебе, и на всякакви екземпляри. Не им оставам длъжна.  newsm44Д Мисля да напиша статия по въпроса даже.  Joy

да се оплача пак, може ли?
Кашляме като магарета и пак сме вкъщи, успокойте ме, така ли ще е нонстоп, два дена на ясла, и не знам колко вкъщи болни.  smile3514
Узи, как сте вие, какво става с ремонта? Въобще не ме учудва свекито ти, убеждавам се, че е нормално. Моята замина за две години в Кувейт да работи.   Mr. Green

Иве, мда, едно спа хотелче е супер, казвай кога и къде де, кво се криеш, сама ли ще ходиш?  smile3506

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 09:06 от kassi 76

# 35
  • София
Каси ние без да сме на ясла сме болни през 10 дни  Hug
В кой район ти се ходи?Да си разровя сайтовете

# 36
Нямам претенции за район  Mr. Green. Може и в някое малко китне френско градче например.  Laughing

# 37
  • София
Каси мисля за БГ поне.Съвсем сериозно някой да е планувал вече почивки "с "без" деца?
Аз мисля за Рибарица или нещо в планината за морето малко ми е притеснено за хората около нас Wink

# 38
Знам, че сте ме забравили ама срам не срам поне да се запиша в новата темичка. От това мое редовно влизане във форума и срещата успях да изпусна.

Мойта дружина е добре, а аз още по-добре даже. Вече се храним активно с пюрета и каши /толям цирк/. Имаме два зъба едновременно показали се вчера на Симеон.

Вече направихме резервацията за морето и с нетърпание очаквам юни месец да отлитаме с цялата дружита към нащето Черноморие.

Жабче  Hug

# 39
И аз съм измислила летните почивки, но няма да ги споделя тук, по обясними причини...  Mr. Green

# 40
  • София
И аз съм измислила летните почивки, но няма да ги споделя тук, по обясними причини...  Mr. Green
АУ ще ме умориш от любопитство. Hug
Защото не е за този подфорум ли?

# 41
мами, помогнете

Вашите новородени по цял ден ли спяха? Ние ги будим за часа за хранене, сменяме памперси, докато хапнат са будни, и после сънчо ги взима до следващото хранене. По-често ги будя, но понякога те започват да се протягат като котета преди храненето.

За сметка на това, нощем едната е като хрътка през един час. Нахранена е, сменено измито...а то като куче диша тежко,търси гърда. Аз давам- суче на пресекулки и се чудя как да я укротя, разнасяме се, гушкаме се в различни пози. Ако я оставя в леглото -рев. До мен- добре. Тази нощ изкукуригах просто.

Та се чудех денем дали да ги забавлявам повечко след ядене, да пробвам да ги държа будни?

И още, на 2 седмици са, и хапват по 70мл АМ (за съжаление не кърмя). Чудя се добре ли е, те сами отказват повече, затова не звъня на педиатъра с излишни въпроси.

Питам ви, защото си ги гледаме сами с мъжа ми, няма кой да ни съветва и откриваме света с опит.

# 42
  • София
venche същото бяхме и ние споко ще им дойдат сили и ще почнат те да ви будят.Още не са разбрали за деня и ноща  Hug

# 43
Иве, не е за любопитство. Просто не искам публично да заявявам кога жилището е без надзор.  Mr. Green Иначе и аз, като теб, тази година май съм се насочила към планината.  newsm78

Венче, как ще ги занимаваш - много са малки още мишките. Наваксвай със спането през деня, ако можеш. Първите месеци са много трудни, особено ако ти е първо раждане, но ще влезете в час. Hug

# 44
  Венче, в първите месеци за бебешоците няма ден,няма нощ.За вас,техните родители,важи с пълна сила същия режим.Така,че запасявай се с повече търпение и силна храна.После става доста весело и си спомняш с някакво готино чувство(може и капки гордост,че сте се справили сами) за този период.

Общи условия

Активация на акаунт