Бебешка близнашка тема ХІV

• 19 349
  • 344
  •   1
Отговори
# 45
  • София
То какви и планове да правиш,винаги има предпоследно.Ама няма кой мен да чака.Отново ще се надявам някой да се откаже и да има места за следващия ден.Миналата година така бяхме.
Да направим една планина заедно,ако можем Joy

# 46
Ауу, заедно ли, Иве? С деца ли?? А, не, мерси  Mr. Green Sunglasses. Иначе заедно на един пиано-бар белкем сколасаме, а? Иначе си мечтая за три дена на Созопол само двамата в хотела на една приятелка, миналата година сколасахме, страхотно беше. Който искам давам координати на хотела-на плажа е, супер е!  Peace Иначе с децата също ми се иска, но не знам, нищо не планирам ако ще се ходи, ще е септември, малко да почнат да слушат  Wink. Но само здраве да е!

Ние сме болни. Три часа пищя и плака Хриси, накрая заспа върху мен, докато Михаил ни биеше и замеряше с квото намери... вечерта на ушен лекар по спешност, и хоп, яко възпалени уши, гърло, съмнения за скарлатина. Утре ще виидм секрета кво ще покаже... А сутринта при педито тя имаше съмнения за Мишо, защото той беше с червеното гърло.  newsm78
Бясна съм на всичко.  Може ли да са я пипнали от яслата и да няма предупреждение там  newsm78.

Стискайте ни палци да се справим.

# 47
venche , не се притеснявай, всички бебенца спинкат много в началото. Моите също спяха по цял ден и си се будеха за храненията. Може би наистина все още бъркат денят и нощта, това може да се случи. Тъй като няма как да ги държиш будни насила или да ги заиграваш  Grinning, единственото, което можеш да опиташ е да ги накараш по някакъв начин да разберат, че има разлика в частите от денонощието. През деня ги дръж на по-светло и шумно място, дори извън креватчетата - на дивана в хола, например (още са малки и няма как да паднат). Вече като стане вечер ги сложи в креватчетата им на тъмно и спокойно. Така постепенно и те ще усетят разликата.
А колкото до това, че си ги гледате самички и ние си спомняме с много умиление гордост как сме се справили сами още от самото начало  Heart Eyes Няма по-хубаво нещо от това!

Veri4, много са ти хубави дечицата! Успех с пюретата!  Wink

Каси, дано не е скарлатина и бързо да се оправите  Praynig Иначе това е купонът при близнаците - единият болен, другият се весели  Crazy

Съвсем сериозно някой да е планувал вече почивки "с "без" деца?

Какво е това почивка без деца?  newsm78 Joy

# 48
  • София
Венче, моите юнаци първите два месеца заспиваха в 4 ч.  Rolling Eyes Голяма лудница беше, и понеже мъжът ми си беше вкъщи, всички бяхме с изместен режим и ставахме към 12-13 ч.  Simple Smile Не ги мисли много тия работи, гледай ги, радвай им се и постепенно нещата ще си дойдат на място  Peace

Каси, може, може, тук всичко може, и моите я хванаха от Сани, а директорката твърди, че нямало такова нещо.

Май аз съм единствена на която й се ходи на почивка с деца  Mr. Green

# 49
  • София
На мен ми се ходи за ден някъде сама с мъж ми без деца.Но е невъзможно те постоянно ме търсят.Така че с тях ще е. Laughing

# 50
Ааа, Таня, и аз искам с децата и така съм го планирала. Чувствам се странно, като няма лудница около мен. Постоянно повтарям, че искам два дни без деца да забегнем някъде, а като се разделя с тях за една нощ и мноооого ми липсват.  Sad Пълно ку-ку съм.  Joy

# 51
Благодаря на всички  Hug.
Някой от вашите дечица карало ли е скарлатина? Съвсем се ошашках, а утре ще излязат резултатите и се чудя... Какви са симптомите всъщност, защото слава богу нямаме температура.

Аз рядко давам децата с преспиване на мама и сестра ми, да, липсват ми, странно ми е, тихо ми е, но определено ми е почивка, и не ме е срам да си го кажа. Не че почивам, все нещо има да се прави по къщата, но поне поспивам малко повече, и си позволяваме да се приберем към 3.00 часа примерно през ноща.  Embarassed
С децата сигурно ще идем на море, но как само ми се иска и майка да дойде, но уви почти е невъзможно.  Sad

Ще правите ли козунаци, за яйца не питам, сигурна съм, че ще боядисвате! Аз ще меся и боядисвам в събота, живот и здраве.
Целувки на всички!

# 52
  • София
Скарлатината е с висока температура.
Ще боядисвам в събота а козунаци купувам,немога да меся и машина нямам.
Аз нямам на кой да ги оставя даже и през деня,така че винаги сме с лудницата.

# 53

Аз рядко давам децата с преспиване....

Досега не съм ги давала, ама не защото не искам, ами няма кой да ги вземе. В момента майка ми ги гледа през деня, заради яслата или по-точно липсата на такава, че и е привлякла за каузата и сестра си, за да могат да ги извеждат навън.
Честно ви казвам, въобще, ама въобще няма да ми липсват (аз съм лоша майка, лоша, лоша  Crazy). Продължаваме с нощното ставане по 3-4 пъти. Снощи Гого рева, ама бяхме толкова гроги и двамата с мъжа ми, че го оставихме да реве (за първи път!!!). И той горкия си заспа след половин-един час рев. А ние заспахме още докато ревеше. Сигурно това е тактиката......

Козунаци няма да меся,за яйцата ще се прежаля. Толкова сме надебеляли в къщи, че въобще не ми се мисли за трапези и сбирки с разни досадни баби и капризни братовчедки.

В яслата имахме скарлатина, но нас не ни излови, сега чакам да мине инкубационния период на варицелата, да да сложа последния пентаксим. Иначе още на средващия ден, след като са се разболели дечицата, бяха сложили бележки, че децата са контактни и инструкции как се разпознава болестта.
Каси, да се оправяте бързо! Ама така ще първите месеци и после тъкмо децата ще свикнат и ще влязат нещата в релси, ще почне лятна ваканция, или ремонт, или нЕква друга голЕма тъпотия  #2gunfire

# 54
  • София
Една пиятелка ми сподели че педито на дъщеря и казала че 6 мсеца на градина ясла и са калени от към вируси.Е ние и без градина сме всеки месец.
Узи не си само ти "лоша" майка,и аз.В нас не минава без ставане през ноща чува се само ДУДЕЕЕЕ ЖУЖЕЕЕЕ в превод шише с вода.4 пъти ако е е добре пийнат глътка и след час пак.Имаме и случка БИИИИ а тя до ръчичката ама нали са мъже в устенцата трябва да им я подадеш. Joy

# 55
момичета, бебетата до кога трябва да спят на една страна? Така ги слагаха в болницата, така и аз вкъщи. Спят ж едно легло, и на всяко хранене ги размествам, за да са ту на лявата, ту на дясната страна.
Кога по гръб?
ние спим с възглавница за бебета, която повдига цялото тяло на бебето на около 20градуса

боядисвам яйцата междувременно, имам мераци да пробвам месене на козунак, но може да се откажа. Това е първия ми щастлив великден, предишните 2 не бяха истински празници, защото живота ни беше клиники, изследвания....сега е друго, истинско.

# 56
Каси, ще се справиш и с това. Ще оздравеят малчовци, ще се калят и .... така се става мъж, нали знаеш?  hahaha

Узи, много ласкаво се изказваш за родата.  Twisted Evil

Ива, и не тази сутрин в 6 станахме на бързо - Христо станал прав и рееееееееееев  #Crazy Сънени търсим залъгалка, а нея я няма.... гадината. Накрая мъжа ми я намери на пода и без да я измие му я натика в устата.  ooooh! Не му издържаха нервите.  hahaha Не че не ставаме в 6,30 всяка сутрин, но с рев е ужасно стресиращо за човешкия организъм.  #Crazy

Венче, Йоана я въртях като пиле на грил около 1 месец. Близнаците от пърия ден в родилното се пльоскаха по гръб, как го правеха, незнам. Успявах да ги задържа настрани само когато ги слагаха в една количка (че нямало място за толкова много бебета в стаята  Twisted Evil) Треперих им треперих и накрая просто гледах главите им да са настрани, ако повръщат да не се задавят.

# 57
Имаме и случка БИИИИ а тя до ръчичката ама нали са мъже в устенцата трябва да им я подадеш. Joy
якооооо! верно си е!  #Cussing out

Ние спим нощем добре. Има редки случаи на ставане, те спят отделно и в това също е причината, просто не ги чувам  Mr. Green. Майка идва събота вечер да спи при тях и става по 20 пъти, сутрин е парцал. Очевидно усещат, че има някой или тя става на всяко пъшкане, пръцкане  Mr. Green и т.н.

Венче, добре дошла, много щастие желая в дома ви! Ами като не помня как са спали, леле, вярвай ми забравя се.  newsm78

Узи, благодарско.. не си лоша майка бе, мъжка майка си  Joy.
Деси, права си  Hug.

# 58
  • София
Те нашите са в отделна стая ама ги слушам на бебефона че иначе съседите първи ще им донесат бибите и водата.Аз съм като заклана като спя.
Да Деси стресиращо е като те събутя с рев и викове.Аз съм се зарекла живот и здраве като почнат да ходят на диско да ги будя така. Joy

# 59
Аз съм се зарекла живот и здраве като почнат да ходят на диско да ги будя така. Joy

Това ми хареса. Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт