НОЕМВРИ ми дари едно човече, което и на глас се смее вече!

• 11 343
  • 296
  •   1
Отговори
# 285
Ей, успокоих се за цикъла!  Hug Днес планирам да си посетя гинеколожката предвеликденско - да й занеса нещичко за празника и ако не забравя, ще я питам.

Брех, доживях туй мойто дете да започне да си отваря устата за пюре!  Laughing Дали го хареса или просто свикна с лъжичката?! Комбинирах й картоф, морков и спанак!

Лора, ти сериозно ли си счупи пръста???  Rolling Eyes Как успя да го постигнеш?!

Аз яйца ще боядисвам утре. Откакто се е родила голямата ми дъщеря боядисвам в събота, за да са ми пресни яйцата и да не стане някой фал. Тази година Великден се пада баш на рожденния ми ден и очаквам пълна лудница вкъщи. Още не съм доизмислила план-графика кой празник как и с кого ще го празнуваме...  newsm78

# 286
Лора как го направи това с пръста. Дано скоро мине.  Hug
Aleksa Браво на теб със сигурност козунаците ти ще бъдат оценени щом си ги правила с такова желание.   bouquet
Vita Много е хубаво че малката принцеса има толкова много братовчеди. После ще я пазят и глезят щом засега само тя е момиченце. Тони също живот и здраве скоро ще става батко, че три втори братовчеди са на път.
Честито на днешните месечинки! Много да слушкат и папкат! Heart Eyes
Весели празници на всички! easter  easter easter

# 287
Да бе, сериозно...  Cry
Бях оставила бебето на леглото на Ванесса за малко и я видях че пада... засилих се да я хвана и ритнах едно конче люлка, доста тежичко, изхвърча в другия край на стаята чак. Обаче хванах бебето  Mr. Green
Нямах си идея, че така добре може да се върти и обръща вече. Винаги я слагам на пода когато не съм в стаята, за да не пада, а сега...
Та ще караме накуцващ Великден  Joy

# 288
Олее! Ужас! Дано да ти мине скоро!  Hug
Аз пък за най-сигурно я оставям в леглото й, когато трябва да изляза за минута от стаята. Но напоследък с това нейно пъхане между решетките, не знам доколко е безопасно да я оставям там без надзор. Даже си мисля, че тия дни трябва да й свалим матрака едно ниво по-надолу - за всеки случай.

# 289
Олее! Ужас! Дано да ти мине скоро!  Hug
Аз пък за най-сигурно я оставям в леглото й, когато трябва да изляза за минута от стаята. Но напоследък с това нейно пъхане между решетките, не знам доколко е безопасно да я оставям там без надзор. Даже си мисля, че тия дни трябва да й свалим матрака едно ниво по-надолу - за всеки случай.
Има опастност да си заклещи крачето между решетките, и да го заболи, затова точно в тези месеци е необходимо да се ползват от онези дунапренените обиколници... те са с тази цел. Ние и през това минахме с Ванесса като беше бебе, редовно си пъхаше крачетата там за да излиза хахаха
След 6 месеца сваляйте нивата долу, щото ей така, уж невъзможно, ще се прекатурват през парапетчето на легълцето.

# 290
  • Бургас
Лора съчувствам ти за счупения пръст, но по важното е че си хванала бебето Peace
то и на мен такива инциденти все по празници ми се случват, миналата нова година аз пък си навехнах крака и така куцукайки я посрещнах.
Утро и моята калпазанка все се извърта вертикално на кошарата и си навира крачетата в решетките испитва удоволствие като ги рита и те тракат- решетките са широки и засега не се тревожа че може да си заклещи крачето. и аз се замислям дали да не смъквам вече матрака на долу newsm78

# 291
Лора ужас, браво на теб... За колко време минава такова нещо? Добре че си хванала Емили де  Hug

Фафи все още си кара на картофено пЮре с кърма и го яде със страхотен ентусиазъм. Радва се и вика от възторг като му слагаме лигавника. Но при първи знак на засищане, операцията се прекратява и момъкът бива метнат на цица  Mr. Green Насила никой не го кара да си отваря устата и мисля, че това е правилния подход. Утре ще добавя и тиквичка в пЮрето, да видим как ще му се отрази  Mr. Green

# 292
Момичета, сина ми на 6месеца стоеше изправен и беше паднал през преградата на кошарката Embarassed, до там беше и спането в нея  Laughing!

# 293
А бе, мислех си за обиколниците. Ние всъщност имаме, но предния, който е на решетката съм го махнала, за да мога да я виждам. И така съм свикнала да я виждам, че няма да ми е комфортно, ако е скрита от погледа ми нощно време. Пък и тя вече доста мърда и има опасност да се забучи в обиколника.  ooooh!
Ще го измисля аз!

За цикъла - било нормално, когато лактацията е усилена, да липсва. А при мен си е бая усилена, защото все още ставаме и през нощта да ядем. Но бременността в този педиод не била за подценяване - в смисъл съвсем възможна е. И това ме навежда на мисълта да си купя един тест, че знае ли човек...

Виждам, че трябва да почваме нова тема. Ама аз едва ли ще успея да пусна...  newsm78

Не, абсурд! Няма да мога! Поне ще дам една актуална идея за заглавие на НОВА ТЕМА - Ноемврийското дете ще се чукне със яйце!  Laughing

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 19:03 от utro77

# 294
А ние пък въобще не се няучихме да спим в кошарата  Confused Embarassed Confused Embarassed късно ли е да правя опити да спи там ? Миля си дали да не е махна тази кошара и да си го направя легло отстрани ще закача допълнителна преграда  Confused , а баща и все м и  мъмри на главата за кой е кухил тази кошара  ooooh! ooooh! и ме изнервя много все едно аз съм виновна,че още отначало свекърва ми  я научи на ръце  Naughty Crossing Arms ooooh! и сега аз страдам от цялата работа

# 295
  • София
Успяяяяхххххх  newsm44 newsm68 newsm44

за пръв път ми е и се вълнувам, надявам се да няма проблеми

ето тук е новата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=389899.msg10929511#msg10929511

# 296
Извинете ме за правописните грешки но пиша с една ръка и то лява ,което ми е адски трудно

Общи условия

Активация на акаунт