ПърВа СоФиЙскА сРеЩа нА ОктоМвриЙки 09

• 8 321
  • 154
  •   1
Отговори
# 60
  • гр.София,кв.Овча купел
Момичета и аз съм за 30.05,където кажете Peace

# 61
  • София
така петък е!!!!
ще поправя името на темата и анкетата за да може да се ползват и за напред! и понеже болшинството казва: 30.05 и Борисовата градина нека е така!
дата: 30.05 събота - работна
час: 18.00
място: Борисовата градина - до входа за подлеза от страната на езерото
кой:

тук вече сте вие!!!!
да знаем колко ще се съберем Peace
аз за сега се въздържам от вписване заради тоя ремонт!!! мисля че е редно да  помислим и за закрит вариант с тоя дъжд днес Peace
 идеята за постоянно място и ден продължава да е на дневен ред Wink
пп пускам резултатите от анкетата и нулирам брояча!!!
Въпрос: кога и къде
събота 30.05  10 (28.6%)
събота 06.06  4 (11.4%)
събота 13.06  4 (11.4%)
Борисовата градина  10 (28.6%)
парка Заимов  1 (2.9%)
Южния парк  6 (17.1%)
Общ брой гласове: 19

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 10:24 от atadar

# 62
Аз ще дойда

# 63
Много ми се искаше да дойда, но мъжо е решил да пътуваме Sad

# 64
  • Сф
Аз засега съм на линия, но до утре ще знам със сигурност Laughing Hug

# 65
  • София
Аз също съм на линия. До 17.30 съм на работа, но смятам да успея навреме за срещата. Надявам се, че ще поизчакате 10-ина минути закъснелите Simple Smile

# 66
ние решихме да не пътуваме. Ще гледам да дойда, само дано свеки успее да дойде по-рано! Peace

# 67
  • София
дата: 30.05 събота - работна
час: 18.00
място: Борисовата градина - до входа за подлеза от страната на езерото
кой:
1. BaByMamma
2. dani-puh
3. Ger4o
4. Addri
5. kaki
6. Nikitali
7. seagirl83
8. atadar

надявам се не пропускам никого, писах тези който които са писали че са за 30 и Борисовата. чакаме и други желаещи, защото колкото повече - толкова по весело!!!
 а за себе си да кажа, днес ще боядисваме с мъжчето и има вариант и да отпадна, но ще гледам поне да пиша!
не забравяите да си носите фотоапарати Peace

# 68
Момичета пишете ме и мен в списъка за срещата довечера Hug

# 69
мисля, че и аз ще дойда този път    Peace

# 70
Момичета, аз съм под въпрос за срещата привечер, защото шефката сега каза, че можем да си ходим в 16 часа най-късно и съответно, аз до 18 няма какво да правя, а ако се прибера до Студентски град, ще трябва да се връщам обратно след много малко време, пак към центъра. Не съм още много сигурна, че няма да дойда, но засега е това положението при мен... Sad

# 71
хайде някоя от сигурните за довечера мами да ми изпрати моб.си телефон на лични в случай, че закъснея малко и вие вече сте седнали някъде. знам, че някъде са събрани всички телефони, ама не знам къде.  ooooh!

# 72
И аз съм са вмъкване в списъка Grinning

# 73
Момичета, аз съм под въпрос за срещата привечер, защото шефката сега каза, че можем да си ходим в 16 часа най-късно и съответно, аз до 18 няма какво да правя, а ако се прибера до Студентски град, ще трябва да се връщам обратно след много малко време, пак към центъра. Не съм още много сигурна, че няма да дойда, но засега е това положението при мен... Sad

Сийгърл, техническия делече ли ти е от общежитието да мина да те взема?
или до къде си близо? че аз много Студ град не го знам...

# 74
  • София
 Аз смятам да дойда, но с малко закъснение -някъде към 18.30 - 18-45. Искам да мина да се преоблека след работа защото съм доста леко облечена и ще умра от студ в тоя дъжд. Къде мислите да седнете за да дойда направо там? Или някое мамче да си даде телефона за да мога да звънна и да ме ориентирате къде да ви търся.

Общи условия

Активация на акаунт