ПърВа СоФиЙскА сРеЩа нА ОктоМвриЙки 09

• 8 322
  • 154
  •   1
Отговори
# 75
Девойки, на същото заведение ли ще се паркирате? Моят мъж има работа и аз трябва да взема свекърва ми от гарата в 6.00, после да ги закарам с малкия вкъщи, тъй че ще мога към 6.30 може би да се включа. Ако мога и аз да звънна на някого да питам къде сте, много ще съм благодарна!

# 76
  • гр.София,кв.Овча купел
Каки,на кое заведение сте били преди?

# 77
Ами на това, което е точно срещу входа на подлеза, мисля, че може да се влезе и вътре, защото за навъм едва ли ще е подходящо. не знам как се казва обаче, отвън е с дървени пейки и маси...

# 78
  • гр.София,кв.Овча купел
Kakи,чакаме те там Peace

# 79
.

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 16:17 от Nikitali

# 80
  • Сф
Вчера нямах нет цял ден и нямаше как да ви кажа, че ми е мног студено и трябваше да ходим с нашата куча на лекар, че кашля, мамината тя...Много се извинявам, че не можах да предупредя, със сигурност сте си изкарали много добре и без мен, но аз не обичам такива несериозни работи и ми беше много мъчно, че не можах да кажа, че няма да идвам...

# 81
Раде, ако ми позволиш да те заместя временно Hug

Предложение за среща Дата: 29/сряда/ или 30/четвъртък/ .07.2009
Час: 18.00
Място: Очаквам предложения Hug
*Борисовата градина
*Заведение с лятна градина
*Заведение някъде на центъра удобно за всички
*Южен парк

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 12:16 от *Jeny*

# 82
Момичета аз съм където кажете, иначе съм пристрастна към южния парк, нали ми е на няколко крачки  Laughing
Предлагам четвъртък 30, щом Деси няма да може в петък... Къде без чаровната усмивка на голямата пупа??? Hug
Айде Момичета включвайте се  Hug

# 83
Аз съм за центъра някъде,че Южния пар км ие на другоя край и ако може 29.07.Но ще се съобразя последно с вас Hug

# 84
Айде в сряда.Аз мисля,че ние духваме в четвъртък към морето,но още не е сигурно.Зависи колко работа има мъж ми.Не се съобразявайте с мен,ако има желаещи за петък е организирайте. Simple Smile И аз съм ЗА центъра,че ми е по-лесно паркирането,отколкото около Южния,нищо,че ми е близо.

# 85
И аз искам да дойда макар и да закъснея, дано нямате нищо против да се присъединя. Аз нямам претенция за място, все някак си ще успея за помоля някой колега да ме метне в близост до мястото на срещата.

# 86
Аз преди половин час се разбрах за сряда с една тумба съученици  Cry. Ако се уговорите за четвъртък съм на линия... Ако искате и утре?

# 87
Аз преди половин час се разбрах за сряда с една тумба съученици  Cry. Ако се уговорите за четвъртък съм на линия... Ако искате и утре?
Може и утре. Peace

# 88
  • София
Този път няма да пропусна! В никакъв случай Simple Smile
Аз съм до 17.30 на работа и ще се придвижвам с такси където и да е срещата, така че нямам претенции... е Борисовата градина си ми е до вкъщи и после оттам съм си пеша, но няма значение наистина какво ще изберете.

# 89
Ами аз предлагам да не се чудим много да не стане като предния път...
Какаво ще кажете за утре в Борисовата градина за 6 - 6:30?

Общи условия

Активация на акаунт