"За децата на България" - концертите на VIP Brother епизод 3

• 20 351
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Някой има ли информация кои ще пеят довечера?

Аз  Blush
Алисия, Орлин от Кафе, Нора. Май и Лаура Чуканов- българката деотостана 4-та на Мис Сащ ще е гост също.

Мерси. Heart Eyes

Значи спокойно го пропускам и излизам да пия едно узо. bowuu
[/quote

Пий тази вечер, че утре вечер трябва да си на линия. Laughing Тодор ще води с Ники Кънчев.

# 166
Пий тази вечер, че утре вечер трябва да си на линия. Laughing Тодор ще води с Ники Кънчев.

Е това е вече новина. Simple Smile
Наредена пред телевизора и компютъра, ще бъда. Sunglasses

# 167

Е това е вече новина. Simple Smile
Наредена пред телевизора и компютъра, ще бъда. Sunglasses

Живот и здраве - Така те/ви искам и другия петък - 29.05, когато каузата ще е за нашите деца на много мами пишещи тук, вкл. и аз Peace - т.е. за аутизма, продължение на първия концерт, но сега ще е за цяла БГ.

# 168
Така ще е Rossoneri . Hug

Пак да питам тези, които гледат, като хората, дават ли отчет за парите или не?

# 169
Аз ще бъда тука. Hug Rossoneri би ли разказала малко повече за аутизма, ако не е проблем. Просто така и не мога да разбера за какво точно става дума, от ББ нищо по-подробно не разказаха, а смятам, че трябва да се знае от хората.   bouquet

# 170

Да, обясняват хората които вземат парите за всяка кауза, за какво ще ги използват, какво ще направят с тях, какво ще закупят и т.н.

# 171
Питам, защото на първия концерт видях Камелия да разговаря с родителите ( в някакъв център или нещо подобно, за каквото там беше едната кауза ), но не гледах докрай и си помислих, че се отчитат. Thinking

Да, обясняват хората които вземат парите за всяка кауза, за какво ще ги използват, какво ще направят с тях, какво ще закупят и т.н.

А казват ли конкретната сума, която отива за каузата или са по-равно разпределени, както четох? Thinking

# 172
Питам, защото на първия концерт видях Камелия да разговаря с родителите ( в някакъв център или нещо подобно, за каквото там беше едната кауза ), но не гледах докрай и си помислих, че се отчитат. Thinking

Така е и при другите каузи, кават за какво ще ги използват и т.н. , както в този дом, с децата болни от ДЦП. Но още суми не казват, аз доколкото съм наясно, те още не са взели парите за да тръгнат да ги раздават самите пари. Казаха че ще съобщят по колко пари, но предполагам че ще е след  като ги вземат и решат по колко на кауза.  Heart Eyes

# 173
Аз ще бъда тука. Hug Rossoneri би ли разказала малко повече за аутизма, ако не е проблем. Просто така и не мога да разбера за какво точно става дума, от ББ нищо по-подробно не разказаха, а смятам, че трябва да се знае от хората.   bouquet

Ще разкажа, ама не сега, че тръгвам от работа и сме на урок с малката.

Вижте тук

Тема за Аутизма във форума

# 174
              Здравейте момичета!Извинявам се че се намесвам в темата ви.В момента нямам много време за четене,но искам да попитам наистина ли всички пари събрани  във ВИП-брадър/милион и нещо /,ще отидат за обявените каузи?Питам защото четох в някакъв вестник ,че децата ще получат всичко на всичко ,около 300хил. лв.Ако това е вярно,не виждам тогава защо това предаване се нарече "благотворително"? 

# 175
Крис и половината от ВИП-овете(поне аз не виждам всички) в момента играят при Румен Луканов.....

# 176
  • Разпиляна във въображението
А аз се чудя дали ще дада отчетност някаква изобщо? Ами парите, които се събират по време на шоуто?

# 177
Rossoneri благодаря ти. Hug

Здравейте момичета!Извинявам се че се намесвам в темата ви.В момента нямам много време за четене,но искам да попитам наистина ли всички пари събрани  във ВИП-брадър/милион и нещо /,ще отидат за обявените каузи?Питам защото четох в някакъв вестник ,че децата ще получат всичко на всичко ,около 300хил. лв.Ако това е вярно,не виждам тогава защо това предаване се нарече "благотворително"? 

Оффф, стига вече сте чели такива безумни неща. Направо ако ми падне някой от тия медии дето пишат тия неща ще му забия един шамар. Не стига че и без това хората не вярват, а по този начин с подобни писаници, още по-малко ще остават тия дето вярват, и съответно дето биха се включили.
Явно и хората не гледат предаването, иначе щяха да са наясно, че цялата сумата от милион, шестотин и няколко хиляди ще отидат за 8-те каузи.

А аз се чудя дали ще дада отчетност някаква изобщо? Ами парите, които се събират по време на шоуто?

Отчетност се дава, и ще продължи да се дава.

Крис играе в момента, и парите които ще спечели, са за училището за незрящи Луи Брайл. Стискам му палци. Тодор и той там, че и с дежурният си екип. Joy

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 19:05 от Totally*Av4e

# 178
Ех мамка му. Крис изгърмя всичко. Най-високата сума която може да спечели в момента са 2500. Confused

# 179
Крис спечели 2500лв.
Директорът на училището каза че за тях това е хубава сума, и изреди какви неща може да се купят с тях. Като го чу, Евгени Минчев каза, че днес си е харесал едни дънки и щял да си ги вземе, но сега се отказва и иска да даде тези пари за училището - 500лв.
Утре продължават, пак за училищв "Луи Брайл" и ще играят вече съквартирантите.

Общи условия

Активация на акаунт