Отново българско парче по МTV

• 3 031
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
Кво и харесвате на тоя долна чалгаджийка не мога да разбера. Тя е била, е, и ще си остане чалгаджийка. Жена която е минала през батко ви Митьо Пайнера за цял живот си остава чалгарка... Освен това има силикон в циците. И е руса... С една дума - руса, силиконова, Пайнерска кукла... отврат... Sick
PeaceТя е простичка,но има глас Wink

# 46
За мен Деси Слава е една от най-добре пеещите жени в България. Помня, когато беше на гости на Слави преди много години, беше болна, но все пак пя. И как пя... Има много хубав глас, винаги съм я харесвала. Дори имам един нейн албум на испански, много е добър. И честно казано никога не съм харесвала класификации от типа чалгаджийка и неща от сорта. Който може да пее го прави в различни жанрове.
И между другото има няколко поп-фолк изпълнителки, които наистина имат глас. Недейте да преценявате само от телевизията, по която ги гледате Simple Smile

# 47
Цитат
Thank you for your interest in MTV European.
MTV European is currently unavailable to residents living in the UK
Crazy Разбирай, не можах да гласувам, въпреки добро желание.

Хареса ми песента. Браво на Деси Слава.

# 48
Определено този стил музика и подхожда много повече от чалгата.
Песента ми хареса  thumbsup и с удоволствие ще я подкрепя.

# 49
  • София
Кво и харесвате на тоя долна чалгаджийка не мога да разбера. Тя е била, е, и ще си остане чалгаджийка. Жена която е минала през батко ви Митьо Пайнера за цял живот си остава чалгарка... Освен това има силикон в циците. И е руса... С една дума - руса, силиконова, Пайнерска кукла... отврат... Sick
Разгледай казуса от хладно-прагматично-аналитична гледна точка.
Подобни прояви имат потенциал да доведат до субкултурна (р)еволюция.  Mr. Green

# 50
  • София
А Бритни и Мадона случайно нямат ли силикон?
А не са ли руси?
ДесиСлава ми харесва, но песента можеше да бъде и по-хубава.
Прилича ми на лека имитация на Кристина Агилера - и заради косата в клипа, и заради песента.

# 51
  • into the blue
Гласувах.Успех на Деси!  thumbsup

# 52
И ДесиСлава ми харесва, и клипа ми харесва, и я подкрепих  Peace

# 53
Разгледай казуса от хладно-прагматично-аналитична гледна точка.
Подобни прояви имат потенциал да доведат до субкултурна (р)еволюция.  Mr. Green

Така де, ако беше някоя неизвестна - голяма работа. Но виж всеизвестната чалгаджийка пропяла поп, но не фолк newsm20
Имала смелостта да направи таен концерт. Сякаш се срамува от залитането си.

# 54
Борис, мнението ти  е  безвкусно, грозно, пък да не почвам с това колко е тъпо...
 Не  е виновна ,че има глас, който да бъде упетребяван само за поп фолк е грехота.Но когато става въпрос за "поп" певици всички са възхитени.Особено от Светла Иванова.
Sick

Общи условия

Активация на акаунт