Ето ЮЛСКОТО детенце,цопва дупе във моренце!(тема 103)

• 10 147
  • 280
  •   1
Отговори
# 270
Гледам в темата за срещата, че Пролет се е отказала. Ще гледам да ползвам нейната резервация, че да не изгори момичето с парите.
Никой ли не я взе?

# 271
  • София
дали мога такова телце да си издялкам, а  Laughing
Joy
Можеш, много ясно. Близо си.
И Ивона може да дойдат в Трявна.

Нямам мишка и не мога да изрежа Blush

Дуцка, много съм близо има-нЕма 15 килца  hahaha

# 272
  • София
Гледам в темата за срещата, че Пролет се е отказала. Ще гледам да ползвам нейната резервация, че да не изгори момичето с парите.
Никой ли не я взе?
Ми не знам, писах й на лични, дано се отзове до утре, иначе си резервирам.

# 273
Мисля, че Донка я все резервацията. Даже съм почти сигурна, но пак да си каже, че да не стане объркване Peace

Аха Белинда, права си, че идва от дъга, ама на български нещо по ми звучи с "Л" Crazy

Мая, Честит Рожден Ден! Много радости и късмет! И много да те слушат дечицата!  bouquet

# 274
  • Sofia
Честит рожден ден на Маяби, да е жива и здрава и покрай нея и дечицата newsm59 newsm67  party023

Белинда, и ние не спахме добре, Дени ме вдигна в 6.30 като никога ooooh! Взе да пъшка, да се напъва, сложих го в гърнето, изака се, ядохме, ала бала занимавки и в 8.30 пак поспахме за час, ама не ми се отрази добре това прекъсване. Ще правя капучино май.
Освен това излязохме на разходка, а като се върнахме асансьора се оказа повреден и го носих до 9 етаж. Много се изморих, а като стигнахме изведнъж ме преряза корема и получих нещо като разстроения стомах преди мензис, такова усещане, дали е възможно година след операцията да ми стане нещо от носенето? newsm78

# 275
НБМ, Дени ли само носи?
Аз редовно разнасям Анна по етажите, че ме е страх от асансьори, още от раждането, барабар с чанти и боклуци(без количка, разбира се).

# 276
  • София
Аха, ми ок, в темата нищо не пише обаче, пак по скайповете сте се разбирали Twisted Evil Айде казвайте, плс, че аз вече почнах да стягам куфарите Joy Ей, шило в торба не стои значи. Да имам как да се прибирам в София само колкото да си изпера дрехите и ааайде пак Joy

НБМ, по-скоро си яла череши Mr. Green Дано да си добре!

# 277
  • Sofia
Череши не съм, ама тия дни прекалявам със салатките с домати и сирене, много обичам   261uu Те доматите май също така ми действат Wink Само Дени носих, да, с количката ако беше е абсурд да се домъкна до 9 етаж.
И аз останах с впечатление, че някой взе резервацията.
Иначе на нас може и да ни се отвори възможност да добавим и петъка в резервациите, ако не стане ще пристигнем в събота.

# 278
  • София
НБМ, абсурд да ти е свързано със секциото Peace

Като пишете за ревящи  бебета,Маги от три дни пищи и не сспи,  Crazy
Ще и избива горен зъб и пак се е запекла  Crazy да не ви казам колко е кисела.А и от земетресенията може да им се отразява.Аз не съм спала 2 дни от болки в главата. Абе оказва си влияние и налягането е едно нискооо Crazy

# 279
Амаринова, Алекс ми е голяма слабост и много се радвам като й качваш снимки Heart Eyes. Прави го по-често Peace.
Мерилу, Емо е много сладък в коша Simple Smile. Какво стана всъщност с вашите притеснения за варицелата?

Нищо абсолютно се успяхме да лепнем, всичко е наред. Направи ми впечатление, че от първия ни ден в Добрич малкия се разсополиви и беше така до края, а щом се върнахме тук на Родос веднага му минаха и сополките. Смяната на климата си каза думата!

Партито наистина беше страхотно, много деца, много майки. Беше една малка репетиция за голямото парти, което следва скоро Laughing

Шефа обеща, че  ще имаме скоро интернет. Ако стане работата ще мога да влизам по-редовно да ви чета, да пиша, да гледам снимки на прекрасни бебчета. Hug

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 13:18 от maryloo

# 280

Общи условия

Активация на акаунт