Ябълка за безплодието - тема за надеждата, любовта и..още нещо

• 71 028
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Аз и двата пъти като раждах поръчах да отидат да ми осветят такава вода, аз я знам като вода за родилки,  единият път ходи майка ми, другият път мъжа ми, бяха ми осветили шишенце от 0,5л., но и то ми стигна, аз си пиивах всеки ден от водата и намазвах по малко бебето от нея и така до 40 ден, когато ни четоха Чистата молитва!

# 481
Момичета искам да споделя с вас, че и аз чакам бебчето си благодарение на чудотворната икона на Богородица от храма на кв.Горни Воден!След 5 години неуспешни опити забременях 2 месеца след като ходихме на храмовия празник тази пролет.Знам ,че благодарение на горещите молитви към Божията майка сега съм бременна.Вече съм  в 7 месец и скоро очакваме първото си детенце!Пожелавам тази радост да я изпитат всички момичета ,които се молят на Божията майчица!

# 482
Гардже-много се радвам като чета такива постове Praynig Praynig Praynigнека Божията майка бди над вас до края!

# 483
Момичета искам да споделя с вас, че и аз чакам бебчето си благодарение на чудотворната икона на Богородица от храма на кв.Горни Воден!След 5 години неуспешни опити забременях 2 месеца след като ходихме на храмовия празник тази пролет.Знам ,че благодарение на горещите молитви към Божията майка сега съм бременна.Вече съм  в 7 месец и скоро очакваме първото си детенце!Пожелавам тази радост да я изпитат всички момичета ,които се молят на Божията майчица!
Все едно това аз съм го писала, същата история: Господ здраве да ви дава, да сте добре до финала и после! Направо се разплаквам, като чета тази тема, от радост...

# 484
Момичета ,в кой град е този храм на кв.Горни Воден?

# 485
  • Поморие
Това е квартал на Асеновград.

# 486
искам да попитам колко е една нощувка в манастира.колко лева и предварително  дали трябва да се обадя

# 487
tanq 22 това не е манастир,а църква.Чувала съм,че може да се приспи в нея само предния ден в самия празник.Хубаво е да се обадите предварително на отеца.Той живее в къща в двора на църквата.
В самия квартал има 1-2 хотелчета,а ако сте от далече и се налага да отседнете някъде то в града има повече възможности.

# 488
Благодаря много за информацията.Да ние сме отдалече и искам да приспим там.

# 489
Ние скоро ходихме, и аз тогава обмислях варианта с нощувката. В непосредствена близост до църквата има хотел, в другия край на кв. Горни Воден има и друг хотел. В Асеновград има доста по-голям избор на хотели и места за хапване, мисля че в Асеновград цените в хотелите бяха малко по-високи, но пренебрежимо малко, така че както ви е по-удобно. Добре е да сте в квартала, за да може да отидете на сутрешната литургия в царквата - жената каза, че е добре да се отиде рано сутринта, да се изслуша литургията, да се постои отново пред иконата. На мен ми стана много съвестно, че не успях да го направя, защото шофьорът ни не се беше събудил, а с такси ми казаха доста сериозна сума за отиване и връщане за разстоянието Асеновград - Горни Воден. 

# 490
Момичета моя приятелка,която ходи в църквата миналото лято роди прекрасно момченце на 8 -ми декември.
Да им е жив и здрав Георги.

http://www.phcdesigns.com/galleryIndexPage/food/images/baileys_DSC0019a.jpgЧерпя виртуално!

# 491
Момичета, не се притеснявайте з анощувката, това е манастир все пак, а не хотел, много свещеници ще ви кажат, че едно време е имало дори збарана з апреспиване в манастирите, не е било прието. Вярата ще ви помогне, не фактът, че сте преспали в църквичката. Идете на литургията, као останете да спите хотела, нали затова с еходи в църква, з ада с епомоли човек на литургията, ако ли не, отидете в друга църква, в собствения си град и квартал, добре е да добиете този навик, сутрин рано в неделя да ходите на църква.

Само вяра ви трябва, другото, което не сте успели да направите, няма да ви попречи, а като види Бог усърдие в молитвата от ваша страна, ще ви придаде останалото.
И моят много сериозен съвет: започнете да празнувате по стар стил, а не на кухи дати, по нов... Това  е и грях и празнуване на фалшива дата на която НИЩО не се случва на Небето... А Църквата освен нас смъртните е и Небесна: Господ, Пресв. Богородица, всички арханегли и ангели, светии, мъченици и хората, които са в Рая. Така, че мислете мъдро. От моя опит: тази година празнувахме на 6-ти срещу 7-ми януари - Бъдни Вечер и сега съм бременна.. Не беше болка за умиране, че другите са празнували на друга дата...  Всички празници започнахме да отбелязваме по стар стил и именните дни. Важно е да започнете да правите нещата, както трябва. В този сайт ще намерите безкрайно много информация за измамата по смяната на календара и умишленото въвеждане на новия стил.
http://dostoinoest.com
Четете и действайте мъдро!

Ще се моля за всички които отиват в манастира, да бъдат зарадвани скоро от новината за бременност. Praynig

# 492
Честито бебче на твоята приятелка ТАНИ`!Да е жив и здрав Георги,много щастлив и умен!
Нека бебчетата стават все повече и повече,благодарение на милостта на Св.Богородица!

# 493
  • Ямбол
И аз бях там на празника тази година и на 8.12 родих Деница,още не са ни изписали.Много съм щастлива.Желая това щастие на всички от все сърце.

# 494
Вярата ще ни спаси, аз вярвам че молитвата и душевната сила имат чудодейно влияние.Момичета, много се радвам за всички успели, да сте щастливи и удовлетворени с вашите съкровища, а тези, които чакат да им се случи чудото.

Общи условия

Активация на акаунт