Ябълка за безплодието - тема за надеждата, любовта и..още нещо

• 71 049
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, благодаря за надеждата, която ни давате. Винаги се вълнувам, когато чета новини за успели момичета с Божията помощ.
Ние вече две години ходим в манастира, нося си коланчето и отправяме молби към Богородица и Божия син. Не губим надежда, че и ние ще гушнем нашето чудо.

Лека бременност в трепетното очакване на големия ден.
Честита рожба на Беба 81, да ви е жива и здрава и много да ви радва.

# 466
Здравейте, момичета! Hug
На 30.08. тази година на 2-та годишнина от сватбата ни,  със съпруга ми бяхме в Горни Воден и се сдобих с бяло коланче Heart Eyes Вчера след година и 5 месеца борба, сълзи, разочарования и мрачни мед. диагнози видях  EFP и съм много щастлива! Дано бременността ми е успешна и протече добре! Praynig
Благодарна съм на Бог, Богородичка и отец Живко, че ни вдъхна надежда и вяра! Hug Hug Hug Heart Eyes
Желая успех на всички Вас! Не спирайте да вярвате в чудеса! Случват се! Praynig Hug  bouquet

# 467
  • Ямбол
Аника–Б, честито, и нека щастието не спира да ви радва.

# 468
  • София
Аника Б, изключително много се радвам за теб!  Hug Честито!   bouquet Лека и безпроблемна бременност и живо и здраво бебче на финала!  Praynig Praynig Praynig

Това е най-любимата ми тема! Моля се и се радвам заедно с всички момичета в темичката!   bouquet

# 469
Ники, Петя Hug Hug Благодаря Ви!  bouquet  bouquet
Пети, скорошно чудо ти желая, от сърце! Heart Eyes Praynig Hug
Нощни очи, благодаря! Hug  bouquet Виждам, колко си напреднала Shocked лелеее, а всякаш беше вчера Heart Eyes Hug

# 470
  • ул. "Мечтание"
Аника, честито!  Hug  bouquet
Лека и безпроблемна бременност ти желая и прекрасно бебче на финала!

# 471
Аника, лека бременност с прекрасно бебче на финала.Ще стискам палци, Бог да ви пази!

# 472
АНИКА Б честито!Лека и безпроблемна бременост ти желая,живо и здраво бебче на финала.
Хубаво е сега да ти се чете в църква молитва за успешна бременност.
 Аз в неделя бях в църквата,за да ми се чете молитва за леко раждане.
 Пожелавам на всички момичета в темата да се случи и при тях чудото.Успех.

# 473
kup74 , точно това щях да питам Hug
Отецът каза, като разбера, че съм бременна да му звъннем, да смени молитвата Hug Аз правих тест на 5-ти и беше неделен следобед, беше ми неудобно да го безпокоя Blush вчера беше празник и пак не посмях, но днес мисля да му звънна Heart Eyes Hug нали не е задължително да ида до Асеновград, аз съм от Варна и ни е много далеч Confused

# 474
  • Ямбол
И аз миналата събота ходих в нашия град да ми прочетат молитва за леко раждане.Преди 2 месеца като ходихме отново до Горни Воден и ми обясниха какво да правя,но там ни е твърде далеч,а казаха ,че може навсякъде да се направи.
После се ходи за Бабини води след раждането
и на 40 ден се прави Сарандисване.

# 475
  • ул. "Мечтание"
Кажете повече за тази молитва за леко раждане. Знам за нея, но не знам какво се прави. Трябва ли да се уговоря предварително със свещеника и кога се ходи долу-горе?

# 476
  • Ямбол
Ами ходи се като влезнеш в 9-я месец.
Хубаво е да се обадиш предварително,понеже свещенника не винаги е там.
Казаха ми да нося кърпичка и сапун,а в манастира където аз ходих да ми четат искаха постна пита с мед.
Молитвата е около 10 мин някъде.
Изказва се нещо за освобождаване от тялото ти рожбата,нещо такова.
Ако не си кръщавана преди това е хубаво да се кръстиш.

# 477
Молитвата се чете към края на 8 и началото на 9 месец,на сестра ми тази събота й четоха такава молитва в един манастир.Монахините й казаха да омеси постна питка,защото сега са коледните пости и свещенника чете молитва за леко раждане,а питката се раздава на хората ,които в момента са дошли.Може и без питка само молитва да се чете,не е лошо за по-сигурно да се уговориш със свещенника на църквата.
А тези бабини води какви са?За първи път чувам за такова нещо.

# 478
  • Ямбол
Ами за тази Бабина вода и аз за първи път разбрах от Горни Воден,после и по другите църкви и манастира се позаинтересувах и прочетох и в нета,.
За тях се ходи от някой близък на родилката,още докато тя е в родилното-роила вече.
Отива се с шише,поне 1 л, и там ти приготвят пак чрез някаква молитва мисля вода,от която родилата отпива всеки ден и плакне очите на бебето,както и ръси стаята-така до 40-я ден.После каквото остане се излива в саксия.
От водата друг не бивало да пие.

# 479
  • ул. "Мечтание"
Благодаря ви за информацията за молитвата за раждане!  Hug
И аз не бях чувала за бабината вода, много интересно. Ще питам когато отида.

Общи условия

Активация на акаунт