Ябълка за безплодието - тема за надеждата, любовта и..още нещо

• 71 051
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Ямбол
Златна ябълка Храм Света Богородица - Успение - Златна ябълка 
свещеник Живко Д. Николов
Кв. Горни Воден 
гр. Асеновград
Пловдив 
  hram@zlatnaiabalka.com
  0331 49495 
  0885 206877, 0886 241288 
И скорошен упех ви желая !
Имайте вяра и Господ и Богородица ще ви възнаградят.

# 451
Здравейте, милички!Аз искам да благодаря на Бог в тази темичка, защото храмът направи чудото в мен!
Станах мама с Богова воля и няма по-хубаво на таз земя!Да сте щастливи и всички звезда небесна да ни докосне!

# 452
Честито бебче BEBA81!Това е прекрасна новина!Да е живо и здраво бебчето,да расте умно, красиво,щастливо!Ти си поредното доказателство за силата на Св.Богородица и вярата в нея!

# 453
ooooh! Толкова време я търсих тази тема, докато я намеря!

Преди време бях прочела тук и в друга тема за манастира "Златната ябълка", през май ходихме с мъжа ми там, а сега съм бременна, станало е  3 месеца и няколко дни по-късно. Чакаме дете от 4-5 години... Само Бог можа да ни помогне, чрез застъпничеството на Божията Майка.
Чудесата на този манастир за безкрайни, не се колебайте да отидете там!

# 454
Беба81-честита сбъдната мечта Hug Hug Hug  bouquet  bouquet
Креола Hug Hug Hug-много силно те прегръщам.
Момичета  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet вашите постове ми вдъхват вяра и сила,че нещата се случват! Hug

# 455
  • Ямбол
Беба81,честито щастие
Креоола, напълно те подкрепям
И ние ходихме през м.Март на празника и сега съм бременна,очаквам всеки момент бебчето да се роди.

# 456
Креола, здравей,

Тъй като аз съм любител на манастирите (само за сведение от лятото на тази година посетих минимум 30 наши манастира), би ли споделила, манастира "Златна ябълка" този в Горни Воден ли е? Ако не - дай повече инфо.

Предварително благодаря!

П.с: Във всички манастири съм се молила Господ да ни благослови и покровителства - да си имаме и ние бебче...

# 457
  • Ямбол
да ,в село Горни Воден,аз по назад  в темата съм писала адреса.
Успех!
 И ИМАЙ ВЯРА

# 458
Beba81   честито мила , да сте живи и здрави с бебчо и Бог да ви пази , а Света Богородица да бъде непрестанна закрилница на вашето семейство!!!! Бъдете благословени всички!!! Мили момичета безкрайна е Божията милост и неизброими са щедростите и помощта на нашата Мила Майчица Света Богородица , безкрайно съм й благодарна , че и на нас милостиво погледна в този труден момент от живота ни и ни дари с тази радост да чакаме и ние нашата рожба, която живот и здраве ще се роди февруари месец , всеки ден изпитвам това щастие , че съм бременна и не забравям да благодаря на Господ и Света Богородица за това , че и ние чакаме бебче, пожелавам на всички да го усетят !!!Молете се и ще стане чудото и с вас , Бог никого не забравя щом му се молим от душа и сърце!!!

# 459
 Hug Благодаря ви момичета, исках да се отчета, а е хубаво и темата пак да се повдигне, за да я видят повече жени. Аз толкова време прекарах в отчаяние и мрачно ровене из тези раздели на форума, че сега, като се обърна назад, просто се питам, защо още веднага не се обърнах към Лекаря на човешките души, към Подателя на живота, а търсех само медицински работници, които грам не ми помогнаха. Велика е Божията Милост, благодарна съм за молитвеното застъпничество на Пресвета Богородица, за нас грешните и изстрадалите!
Момичета на 4. декември е Въведение Богородично, по стар стил , т.е. - правилния стил - Ден на християнското семейство, изключително добра дата да посетите манастира, ако все още не сте се зарадвали на 2 чертички. Аз много съжалявам, че когато тръгнахме за там, бях забравила само ябълките, но следващия път , когато отида да отнеса даровете си няма да забравя да донеса и плодовете, които надявам се и се моля да донесат още много радост в домовете на останалите изстрадали жени! Бог да е с вас и да пази бебчетата! Молете се за всички нас!

# 460
Здравейте, момичета  Hug
Отдавна не съм писала в темичката и искам да честитя на всички, докоснали се до Чудото и станали, или скоро им предстои да станат, мами.
Не съм спирала да се моля Бог да ме благослови с още едно прекрасно Чудо и с Неговата воля и застъпничеството на Богородичка и св.Йоан (пред чиито мощи се помолих това лято) вече очакваме нашето бебче.
Имало е моменти, когато вярата ми е отслабвала, но знам, че Бог чува молитвите ни и никога не ни изоставя.
Сега се моля всичко с бременността ми да е наред и напролет да прегърна моето малко Чудо  Praynig

Не губете ВЯРА, мили момичета!
 Hug

# 461
  • Пловдив
Ех, че хубавооо!
Колко стари муцунки и радостни вести!Прегръщам ви всички и ви желая много щастие!
На момичетата ,които четат темичката ни и са обнадеждени от постовете,ще кажа само: вярвайте,чудесата се случват!
Две години подред ходихме на празника,нося коланчето ,нищо ,че е мърлявко и сега с нетърпение чакаме нашето бебче в края на януари!

Днес, на 26 ноември, Православната църква почита паметта на Св. Стилиян Пафлагонийски — наречен още Детепазител, защото се възприема като закрилник на бебетата и малките деца.

Нека ни пази всички!  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 16:19 от anetka_ta

# 462
Момичета, благодаря ви!На всички чакащи стискам палци за лека бременност и здрави бебенца, Бог и Божията майчица да ви пазят, да закрилят дечицата ви!
Със сълзи чета темата, от радост за всички нас........
Св.Стилиян и той да бди над рожбите ни, щом Бог му е отредил тази задача!

# 463
Честит празник! Нека Св. Стилиян да закриляя нашите бебенца и дечица!

Много вълнуващи неща сте написали!
Честита рожба на Беба81!Дано винаги да сте толкова щастливи заедно!
Лека бременост и на всички момичета, които очакват големия ден!
Сетих се да дам линк към няколко молитви, които всеки може да си ги чете сам в къщи, когато се моли на Господ да го дари с рожба, ето тук! В моя молитвеник, който имам в къщи има и такава молитва, която могат да си четът бременни жени за успешно износване на бремеността, но за съжаление не можах да я намеря в интернет!

# 464
***Надежда*** - извини ме, че чак сега видях въпроса ти: да никид, вече ти е отговорила.
 Мила, щом си била и в други манастири, щом си се молила от сърце, не спирай да вярваш, това е достатъчно. Това, че Пресвета Богородица е решила да проявява своето застъпничество за нас, чрез иконата в село Горни Воден, не означава, че и навсякъде другаде не го прави. Но понякога, макар и вярващи, всъщност ние се държим, като маловерни, отпадаме във вярата, започваме пак да се осланяме не на Божията Милост, а на какви ли не друго средства, в които вярваме, че те ще ни помогнат и точно тогава се случва да отидем на такова място и чрез нас - грешните да се прояви Божията Благодат за да вдъхне надежда и вразумление на всички останали.
Не унивай, аз също много съм ходила и съм се молила, но ходих и на лекари, пробвах да взимам и лекарства и билки и какво ли не и времето си течеше безспирно, а накрая просто след манастира зарязах всичко и се примирих с това, което Бог ми е отредил, оставих се в Неговите ръце и Той вдъхне живот в утробата ми... Чудесата се случват всеки ден!

Общи условия

Активация на акаунт