Ябълка за безплодието - тема за надеждата, любовта и..още нещо

• 71 059
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Честит празник, момичета!Божията майчица да ни закриля!

# 436
Честит празник!!! Вярвам, че Богородица ще ни дари с рожбички Praynig

# 437
Честит празник на всички изпълнени с вяра момичета! Дано Богородица Ви възнагради за вярата и най-вече за това, че я споделяте и с такива невежи като мен! Поздравявам ви за прекрасната тема, която едва днес открих, но изчетох на един дъх! Отдавна чета материали из нета по темата за проблемно забременяване, но тук е даден един по-положителен поглед, вдъхващ много надежда!

# 438
Здравейте, момичета! Честит празник, на патерица! Дано Богородичка чуе молитвите ни и ни дари с рожбички в най-скоро време! Praynig Hug
Момичета имам един въпрос: четох темата и решихме с мъжа ми да идем около 30.08. до църквата....тогава е и годишнината от сватбата ни и се надяваме на чудото /случайно тогава трябва и да съм в овулация  Heart Eyes Praynig / молбата ми е да ми обясните малко по-подробно какво представлява ритуалът, разбрах, че се прави коланче от 3 бели конеца, че се чете молитва и, че на сутринта с половинката си делим една ябълка.... но за църквата какво трябва да нося? Ябълки? Колко на брой? Питка? Олио? Кърпа и бебешка дрешка? само това ли е ? има ли друго или нещо излишно от тук, вино носи ли се??? Трябва ли предварително да се запиша по телефон.... Много ви благодаря предварително! Hug Hug Hug
П.П. А може ли някой да ми каже и колко се заплаща за молитвата??? Hug отново благодаря!!! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 15:42 от Аника_Б

# 439
  • Ямбол
Аз съм 1 от щастливките,сполетило ги чудото.
Ние ходихме в храма на празника през Март,точно тогава бях в овулация,загубила всякакви надежди след дълго чакане месед след месц.
И аз случайно разбрах за ритуала от форума.
Свещенника ми каза,че е хубаво да занеса пита(която аз лично омесих),олио и ако искам детска/бебешка дрешка за пред иконата.
Само това,но не е задължително да носиш,а по желание.За вино не съм чула и видяла някой да е носил.
Ябълки има там,не е нужно да носиш,там ти дават .
Също ти дават и 2 нафори(за теб и мъжа ти)-парче хляб.
Получавате 2 иконки,картички,които да си носите винаги във вас.
Също и коланче,което е омотавано около храма.Него още там си слагаш и носиш до раждането,а после поставяш под матрака на бебчето.
Чете ви се някаква молитва пред иконата,взимате свещи от там и мъжа ги пали.
Платихме 9 или 19 лв,наиста не помня.
Хубаво е да се обадиш предварително,за да е сигурно,че ще е там свещенника,понеже и на друго място има служба.
Ако друго те интерсува,питай и много много успех на всички.

# 440
Хубаво е да се занесат ябълки, защото от нашите слагат в коша и им четат молитва, а от готовите ни дават.Така един вид кошът е все пълен, и има ябълки за молещите се.
Аз занесох три ябълки, олио, брашно и детска дрешка.Не е задължително да е голяма.
Не се бях уговорила, но е добре, така е по-удобно, защото ние се появихме изневиделица.Но ни посрещнаха, както си му е редът- с усмивка, топлина.Платихме не-повече от 20 лева за всичко-свещи и молитвичката.Една женица връзва коланчето, благославят те и другото от Бога и от нас.
С вяра и надежда, знам че никой няма да бъде изоставен от Божията майчица.
Късмет!

# 441
Благодаря ви, Ники и Беба! Hug ами и ние не сме много сигурни на 29 или на 30 ще сме там, но като видя накъде отиват организациите ще звънна все пак. Благодаря за арзясненията Hug И аз вярвам, че Богородичка бди над нас и ни помага! Praynig Heart Eyes Hug

# 442
Момичета, бяхме в Горни Воден точно на годишнината от сватбата ни...30.08.2010г Heart Eyes
Беше много емоционално, едва се сдържах да не поплача Cry Вече съм горда притежателка на бяло коланче, дано Богородица е с нас и скоро да заченем нашата първа рожбичка! Praynig  Hug
Хапнахме и ябълка, и нафора, спазихме всички ритуали, заровихме остатъка в саксия, изгорихме и пликчето от нафорите Heart Eyes
Ходихме и до Кръстова гора, и там ни дадоха ябълки, цели 2 Mr. Green дано е на близнаци Blush
Пожелавам на всички скорошен успех! Praynig Hug

# 443
  • Ямбол
И аз искренно поцелавам успех на всички,догодина със бебоци.
На нас не ни беше казано да изгаряме пликчето от нафорите.
Явно това е е новост за бебета 2011  Laughing
Важното е да има резултат.
Успех!

# 444
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!
 Днес е Малка Богородица-Рождество на Св.Богородица.Нека тя да закриля нас и семействата ни,нека бди над нас!
 АНИКА Б пожелавам ти сбъдване на молитвите ти и скоро да получиш най-прекрасната вест.
 Относно изгарянето на найлончето от нафорите не мисля,че това е новост.Ние постъпихме по същия начин.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 12:43 от kup74

# 445
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  bouquet  bouquet  bouquet

# 446
  • София
Честито Рождество на Пресветата Дева!   bouquet   bouquet   bouquet

# 447
Днес празнуваме рождеството на Светата Дева!Благословена е тя и нас дано благослови!
Давам линкче към библейската притча за зачеването на Дева Мария, за историята на нейните родители.Много поука и надежда има в нея http://www.pravoslavieto.com/calendar/feasts/09.08_Rozhdestvo_Bogorodichno.htm

# 448
Здравейте момичета, изчетох на един дъх всичко за Чудотворната икона, тъй като от няколко дни и аз съм с коланче, изядохме ябълката и изпълнихме всичко, което се прави, с едничката вяра и надежда, че и ние ще си имаме скоро детенце (след повече от 2 години неуспешни опити). Коланчето ми го донесе една приятелка, т.к. тя ходи до църквата, но свещеника е казал, че и така може. Тя е останала възхитена от отношението му, както и на жената в църквата и много ентусиазирано ми разказа всичко. При първа възможност със съпруга ми и ние ще отидем до там.
Много се надявам скоро да се случи чудото и при нас, както при всички, които вече чакат и  имат своите рожби, благодарение на Бог, Богородица и ритуала с коланчето.
Желая на всички мечтите ни  да се осъществят и съвсем скоро да се похвалим и да преминем във втората, а след това и в първата част на вълшебното списъче Hug
Прегръщам ви силно и чакам добри новини Praynig

# 449
Здравейте,момичета!От доста време съм решила да отида и аз да си взема коланче.Дано скоро успея!Пишете,че е добре да се обадим по телефон,за да може свещеника да е там.Някой знае ли телефон на който може да се обадим.Дано това коланче ни помогне да сбъднем най-хубавата си мечта!Пожелавам това чудо на всички вас! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт