MANGO online магазин!

• 167 207
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Ще следя и аз темата.

# 556
  • Варна
има ли някой поръчвал от аутлета на манго?
интересува ме за колко време си обработват поръчките-станаха 20 дни , а е все със статус обработва се ooooh!

# 557
siqnie, ако все още си навита -  да поръчваме, аз съм от добрич, а обувки съм си харесала за 135 лв  Heart Eyes

# 558
Тъй като някога съм се регистрирала в сайта на MNG, току-що получих е-мейл, че вече идват в България, Япония и Румъния. Та, така, за моя радост - край на странните аутлети, приличащи на магазини за дрехи втора употреба.  Grinning Ето го и онлайн магазина. Grinning
Някои поръчва ли си от тук и колко е доставката, аз искам само едни очила

# 559
И аз много си харесах едни очила,знаете ли откъде ги изпращат и колко горе-долу е доставката до Пловдив?

# 560
  • Добрич
Побутвам темата. Някой пазарувал ли е в аутлета? За колко време си получихте покупките? Пуснала съм две якета, дано да пристигнат преди първия сняг все пак.  Laughing

# 561
  • Бургас
Поръчвала съм от Аутлет-а до адрес в Англия.
Пристигнаха бързо, за няколко дни. Пътуват с DHL.  Peace Дават и линк за проследяване на пратката.

# 562
колко излиза доставката до бг от аутлета

# 563
  • Добрич
Над 100 лв. е безплатна. Поръчката ми я пратиха на 6-я ден от пускането и с dhl.

# 564
Моми4ета,днес полу4их това палто  http://www.mangooutlet.com/BG/p0/outlet/women/coats/double-breas … ;ts=1351616087429,но както предполага  се оказа голямо.Размера е XL, ако някои проявявя интерес нека  пише на ЛС.

# 565
От аутлета поръчах аз снощи. Доставка за две блузи ми начслиха 6,95лв.
Ще видим кога ще дойдат. Поръчвала съм и миналата година от там, но тогава доставката беше 25лв, сега е доста по-прилична. До колкото помня тогава ми дойдоха на вратата, ама за колко време не помня. Ще видим сега кога ще дойде.

# 566
Ще видим кога ще дойдат. Поръчвала съм и миналата година от там, но тогава доставката беше 25лв, сега е доста по-прилична. До колкото помня тогава ми дойдоха на вратата, ама за колко време не помня. Ще видим сега кога ще дойде.

Да,доставката сега е по-малко,но цените им са по-високи ,хем е Аутлет Crossing Arms

# 567

Да,доставката сега е по-малко,но цените им са по-високи ,хем е Аутлет Crossing Arms

Сигурно е изискване на местното представителство, да не им подбива магазините тук. Тази рокля в англ. версия е 5 лири, а в българската е 50лв  Close. Миналата година като поръчвах тествах кога излиза най-изгодно даже май поръчах от френската версия до английски адрес. Той така или иначе сайта е един, а склада за изпращане на нещата е в Испания. Врътката според мен е не само, че за различните държави са различни цените на дрехите, а и разликата в ДДС-то. Най-изгодно излизаше до Германия, но там превозвача е един и доста забавя доставянето. Но дрешките са им супер,  особено за офис и мисля пак да поръчвам  Crazy

# 568
Двете блузи които аз поръчах като гледам излизат кажи-речи на същите цени като в УК сайта.
едната е 15,99лв срещу 9,49 лири, а другата 29,99 срещу 10,99 лири.

# 569
mioki,ще чакам да споделиш като си получиш поръчката.   Praynig Че и аз се мисля да поръчвам скоро.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт