MANGO online магазин!

• 167 215
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
здравейте,
Искам да поръчам от алтлета, но ми се струва , че френския е по- евтин.Ще събера неща над 100 лева и в този случай , колко ще ми струва доставката?Как е най- изгодно или да ползвам посредник?

# 571
  • София
Здравейте, момичета!
Моля ви, споделете дали някоя от вас е пазарувала в БГ варианта с Виза Електрон на Райфайзен? Правих опити многократно, но системата ме отхвърля...Sad
С какви видове карти ви се е получило?
Благодаря предварително!   bouquet

# 572
  • Добрич
На мен с кредитна Виза на Прокредит.

# 573
Здравейте, момичета!
Моля ви, споделете дали някоя от вас е пазарувала в БГ варианта с Виза Електрон на Райфайзен? Правих опити многократно, но системата ме отхвърля...Sad
С какви видове карти ви се е получило?
Благодаря предварително!   bouquet
Не знам каква е причината, но поне от 2 години никъде не ми приемат виза електрон на РФЗ. Моята е регистрирана в Пейпал и плащам с нея през ПП, но директно с картата не става.
Директно плащам с карти на ЦКБ и ПИБ

# 574
  • Sofia
Харесала съм си една чанта от Манго, от новата колекция, направо е страхотна, но все още я няма в БГ. Дали има желаещи да направим една обща поръчка, за да ни излезе по-евтина доставката?
 Laughing

# 575
Здравейте, можете ли да ме ориентирате в размерите. За панталони и блузи ме интересува
този съм харесала
http://www.mangooutlet.com/BG/p0/outlet/women/trousers/relaxed-f … ;ts=1357580155031

за панталон BG съм р-р 44, na MEXX съм р-р F/I 36/38 ,това е по етикети за панталон
EU се чудя  newsm78

за блузи съм M , дали тяхните си отговарят?

# 576
Някой знае ли дали затварят всички магазини на Манго или просто ще ги местят. Този на Стамболийски вече е затворен, на Витошка го изпразват...

# 577
Отговарят, да  Peace
36 мярка на панталоните на Манго мисля че отговарят на 28 на дънките, ама май е добре да отидеш в някой магазин да се премериш.  Peace

# 578
mioki , благодаря

още един въпрос, от outlet  доставката до Бг е безплатна за над 100лв, а от сайта им който е даден на първа стр. в темата как стой въпроса с доставката. цените и в двата на намалените неща са почти еднакви, но сайта е с по-голям избор.   
редактирам се , сега видях , че над 300лв е безпл. нали

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 22:33 от Julai4o

# 579
  • 1st floor
Отговарят, да  Peace
36 мярка на панталоните на Манго мисля че отговарят на 28 на дънките, ама май е добре да отидеш в някой магазин да се премериш.  Peace
Нося панталон на Манго 34 размер, а дънки от други магазини - 26.  Peace

Наистина ли изнасят Витошка?  Shocked За Стамболийски знам, че го затвориха, не го местят.

# 580
  • pomorie
Ако някой поръчва от УК аутлета да пише да се включа с един панталон  Praynig

# 581
  • София
Аз пък поръчах от UK outlet на 3 януари, все още поръчката ми е In preparation, вчера писах, за да попитам ще има ли движение ... нито отговор, нито движение ... аз ли бързам?

# 582
Аз пък поръчах от UK outlet на 3 януари, все още поръчката ми е In preparation, вчера писах, за да попитам ще има ли движение ... нито отговор, нито движение ... аз ли бързам?

Аз поръчах от Манго.сом на 2.01, и вчера ми писаха, че са ми изпратили поръчката и днес беше при мен. Малко бавно действат, и мисля, че няма за какво да се притесняваш. Като я изпратят ще ти пратят имейл. Peace

# 583
  • София

Аз поръчах от Манго.сом на 2.01, и вчера ми писаха, че са ми изпратили поръчката и днес беше при мен. Малко бавно действат, и мисля, че няма за какво да се притесняваш. Като я изпратят ще ти пратят имейл. Peace

Дано  Wink, много си искам дрешките  Mr. Green

# 584
  • Бургас
Customer Service-а им никакъв го няма.  Rolling Eyes

Ще ги изпратят, но понякога се мотат. Ще получиш мейл с тракинг на DHL.

Общи условия

Активация на акаунт