MANGO online магазин!

• 167 230
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
Аз пък поръчах от UK outlet на 3 януари, все още поръчката ми е In preparation, вчера писах, за да попитам ще има ли движение ... нито отговор, нито движение ... аз ли бързам?

Аз поръчах от Манго.сом на 2.01, и вчера ми писаха, че са ми изпратили поръчката и днес беше при мен. Малко бавно действат, и мисля, че няма за какво да се притесняваш. Като я изпратят ще ти пратят имейл. Peace

Дано  Wink, много си искам дрешките  Mr. Green

Да, Нинка, там са бавни - първата поръчка ми я пратиха на третата седмица Rolling Eyes Следващите малко по-навреме, но пак 7-10 дена не бива да те учудват. От българския аутлет са много бързи - пращат с ДиЕйчЕл, за 2 дена пристига Peace Има неща, които са по на далавера от него, винаги като си харесам нещо първо смятам в английския, френския и българския Laughing

# 586
  • София
Customer Service-а им никакъв го няма.  Rolling Eyes

Ще ги изпратят, но понякога се мотат. Ще получиш мейл с тракинг на DHL.

Мимита  Hug изпратих на английски адрес ...
Марципанче  Heart Eyes, ще дойде, ама съм нетърпелива  Crazy

# 587
  • Бургас
Customer Service-а им никакъв го няма.  Rolling Eyes

Изпратих на английски адрес ...

Да, да, разбрах.
Аз също няколко пъти съм поръчвала до английски адрес.

Сега се чудя дали да не се пробвам до немски.  Laughing

# 588
  • София

Да, да, разбрах.

Оффф сто пъти писах, оспамих, ама забравям, сори  Blush, притеснява ме единствено фактът, че не получих потвърдителен мейл, когато направих поръчката, но в хисторито поръчка си имам, блокирана сума също ... ей това ме мъчи най-много  Mr. Green, защото си искам "парцалките"  Heart Eyes

# 589

Да, да, разбрах.

Оффф сто пъти писах, оспамих, ама забравям, сори  Blush, притеснява ме единствено фактът, че не получих потвърдителен мейл, когато направих поръчката, но в хисторито поръчка си имам, блокирана сума също ... ей това ме мъчи най-много  Mr. Green, защото си искам "парцалките"  Heart Eyes

Странно, но според мен няма проблем, щом е в хисторито и пише, че се подготвя, ще я пратят Hug Да не си объркала някой знак в мейла или пък да е някъде в спама... newsm78

# 590
  • София
Не, търсих в спама, пък и малко преди поръчката се регистрирах, получих си мейл за успешна регистрация - при положение, че статусът й се промени втория ден на "подготвя се" ще дойде  Grinning
Благодаря ви, момичета  Hug

# 591
  • Пловдив
Завчера поръчах от UK аутлета им и вчера получих имейл, че са я пратили поръчката. Много бързо са действали при мен явно  Whistling, за пръв път поръчвам от тук. На английски адрес я пратих.

п.п Сега видях, че потвърдителен имейл за направената поръчка и аз нямам.

# 592
Получих тези неща http://shop.mango.com/BG/p0/mango/photograph-typographic-print-t … 05?id=73208659_37 М размер, но е уголемена, и тази http://shop.mango.com/BG/p0/mango/birds-print-shirt/?id=73200256 … 5?id=73200256_N1- Л размер, синята, мисля, че и тя е уголемена. Някой ако се интересува да казва, понеже ще ги връщам.

# 593
Аз пък имам имейл за направена поръчка и от вчера още един за изпратена от английския аутлет.

# 594
Момичета, за Бургас някой няма ли да прави обща поръчка. Харесала съм си няколко неща за около 150-200 лв., но проблема е че нямам кредитна карта.

# 595
Извинявайте, но не разбрах - правят ли се от сайта поръчки до български адрес и отзиви?

# 596
...От българския аутлет са много бързи - пращат с ДиЕйчЕл, за 2 дена пристига Peace Има неща, които са по на далавера от него, винаги като си харесам нещо първо смятам в английския, френския и българския Laughing

Marzi Pan,това ли е бълг. аутлет  http://www.mangooutlet.com/BG/outlet  ?   Rolling Eyes

# 597
Извинявайте, но не разбрах - правят ли се от сайта поръчки до български адрес и отзиви?
Да, можеш да поръчаш и от редовния и от аутлета. Неприятни са цените за доставка само в редовния Simple Smile
Редовен магазин доставка 25лв, над 300лв поръчка безплатна
Аутлет доставка 6,95лв над 100лв поръчка безплатна.  Peace

Sassie, да това е, нали виждаш, че цените са в лева  Grinning

# 598
# 599
Sassie, да това е, нали виждаш, че цените са в лева  Grinning

Да, аз това го виждам, но те и в редовния са в лева.   Просто ме интересуваше, дали това е аутлета, от който идват за 2-3 дни нещата.  Peace Май не си зададох въпроса правилно... Laughing  Blush

Общи условия

Активация на акаунт