MANGO online магазин!

• 167 409
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
Sassie, да това е, нали виждаш, че цените са в лева  Grinning

Да, аз това го виждам, но те и в редовния са в лева.   Просто ме интересуваше, дали това е аутлета, от който идват за 2-3 дни нещата.  Peace Май не си зададох въпроса правилно... Laughing  Blush

Сайтовете са само два - редовният сайт и аутлетът. Всеки от тях има версии за различните държави, можеш да ги сменяш, за да видиш къде е най-изгоден конкретния артикул. Ако избереш България цените са в лева, ако избереш Англия - в паунди, за другите европейски страни - евро и т.н. - щом е в лева цената, значи си във версията за България. Този, от който аз съм поръчвала е аутлетът, от редовния не съм, защото доставката е висока. От българската версия на аутлета пратките идват за 2-3 дена до вратата. Няма коя друга версия да е - всяка доставя само в конкретната страна.  

# 601
  • Бургас
А пък някой ми отмъкна якето под носа!  #Cussing out

# 602
  • София
Аз пък поръчах от UK outlet на 3 януари, все още поръчката ми е In preparation, вчера писах, за да попитам ще има ли движение ... нито отговор, нито движение ... аз ли бързам?

Днес поръчката ми е изпратена  Flutter, получих мейл, че е шипната, в сайта също статусът е изпратена, но нямам проследяващ номер ... за първи път ми е да поръчвам от аутлета  Blush, по принцип ли вървят без проследяващ номер?
Изпратила съм на английски адрес.
Мимита, Marzi Pan малко помощ  Heart Eyes ...

# 603
  • на брега
Не съм Марципан или Мими, но да ти отговоря.
Имам поръчки от френската секция на Манго. Никога не съм имала проследяващ номер за поръчките. А във Френско ги разнасят с DHL. Винаги получавам пакетите си! И ти ще получиш поръчката!  Peace

# 604
  • София
Имам поръчки от френската секция на Манго. Никога не съм имала проследяващ номер за поръчките. А във Френско ги разнасят с DHL. Винаги получавам пакетите си! И ти ще получиш поръчката!  Peace

lu4ia, благодаря ти   bouquet

# 605
За колко време са пристигали?

# 606
  • на брега
Първата ми поръчка от основния сайт отне време (около 2 седмици), почти я бях отписала. Даже им писах с питане какво става, не ми отговориха. Но я изпратиха. От там насетне много скоростно ги обработват- има няма 3,4 дни.
Имам поръчки само от френските секции (до фр. адрес). Peace

# 607
  • Бургас
Аз пък поръчах от UK outlet на 3 януари, все още поръчката ми е In preparation, вчера писах, за да попитам ще има ли движение ... нито отговор, нито движение ... аз ли бързам?

Днес поръчката ми е изпратена  Flutter, получих мейл, че е шипната, в сайта също статусът е изпратена, но нямам проследяващ номер ... за първи път ми е да поръчвам от аутлета  Blush, по принцип ли вървят без проследяващ номер?
Изпратила съм на английски адрес.
Мимита, Marzi Pan малко помощ  Heart Eyes ...

Аууу, голямо туткане, голямо нещо...  #Cussing out
При мен винаги са изпращали в рамките на 2-3 дни.
Със сигурност имах проследяващ номер, защото си спомням, че го гледах в сайта на DHL. Пътуваше от Испания. До Англия.  Peace
Обаче не си спомням дали в мейла за изпращането на поръчката го е пишело този тракинг или съм го видяла в сайта на Манго, в профила ми някъде. Имаше някъде "shipped" си спомням, може би там е имало номер. Не знам, не си спомням добре...  Rolling Eyes

# 608
  • София
Мимита, потуткаха се доста, да ... ама нищо де, вече си мислех, че няма да изпратят, така че съм доволна  Grinning, нищо не бързам, така че почаках си спокойно  Peace.
Рових и в профила си в сайта ... никъде няма проследяващ номер, но пък ще пристигнат, не се притеснявам, колко пратки без тракинг са дошли, и с тази ще е така  Peace
Благодаря ти   bouquet

# 609
Sassie, да това е, нали виждаш, че цените са в лева  Grinning

Да, аз това го виждам, но те и в редовния са в лева.   Просто ме интересуваше, дали това е аутлета, от който идват за 2-3 дни нещата.  Peace Май не си зададох въпроса правилно... Laughing  Blush

Сайтовете са само два - редовният сайт и аутлетът. Всеки от тях има версии за различните държави, можеш да ги сменяш, за да видиш къде е най-изгоден конкретния артикул. Ако избереш България цените са в лева, ако избереш Англия - в паунди, за другите европейски страни - евро и т.н. - щом е в лева цената, значи си във версията за България. Този, от който аз съм поръчвала е аутлетът, от редовния не съм, защото доставката е висока. От българската версия на аутлета пратките идват за 2-3 дена до вратата. Няма коя друга версия да е - всяка доставя само в конкретната страна.  

Благодаря ти за разяснението!   bouquet  Значи ще се поръчва от аутлета.  Simple Smile

# 610
  • Пловдив
Мимита, потуткаха се доста, да ... ама нищо де, вече си мислех, че няма да изпратят, така че съм доволна  Grinning, нищо не бързам, така че почаках си спокойно  Peace.
Рових и в профила си в сайта ... никъде няма проследяващ номер, но пък ще пристигнат, не се притеснявам, колко пратки без тракинг са дошли, и с тази ще е така  Peace
Благодаря ти   bouquet

Аз също нямам проследяващ номер. Миналата седмица пуснах поръчка от английския аутлет до адрес в Англия и уж на следващия ден я изпратиха  Rolling Eyes (такъв имейл получих), но още нямам информация, че е получена при превозвача. Ще си чакаме, к'во да правим  Grinning.

# 611
Нин, и аз никога не съм имала проследяващ номер, нито от английския, нито от българския сайт.

Сега си взех от превозвача малка поръчица и съм на седмото небе. Очила - вече са изчерпани, взех ги за 2,99, очаквах да са ми огромни и да нямат особена защита, но са чудни за малко лице и пише, че са категория 3, което ако е вярно, е супер попадение за тая цена (и дойдоха в страхотен твърд калъф) Crazy И ризка - стои чудно и е на малки златисти звездички, които не си личат много на снимките, безобразно сладка е Crazy

# 612
Момичета, от mango.com по какво/как доставят в България?

# 613
Marzi Pan, страхотни покупки. Да са ти честити!  Wink

Момичета, и аз си харесах едни очила от англ. аутлет, но досега не съм поръчвала с превозвач и не съм много наясно, как става. Може ли да помоля някоя от вас, ако ще поръчва нещо да ме включи, става въпрос само за едни очила.  Praynig Ще съм много благодарна!  Hug

# 614
  • София
Marzi Pan  Heart Eyes, страхотни попадения, с много здраве  Hug да ги ползваш.
И аз ще се хваля, като ми пристигне поръчката  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт