MANGO online магазин!

• 167 426
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря, момичета!
А снощи за първи път се разписах в редовния сайт. Обаче да се оплача къв съм заплес - хем писах горе, че винаги сравнявам цените във френския, немския и английския Banghead Но по нощите явно много заспала съм била - тотално забравих и грабнах панталон и рокля от английския, хванах безплатна доставка и супер доволна си легнах. Чак днес се сетих да ги погледна и в другите два и ще се изям от яд - във френския не е голяма разликата, но в немския панталонът е 19,99 евро, а аз платих 19,99 паунда в английския. Роклята е изчерпана и не знам колко е, дано е била скъпа, че да не съм много прецакана Banghead

# 616
  • Варна
Да допълня страницата на прецаканите. От бързане и ходещи деца в краката, в английския адрес за доставка ми е останала улицата от билинг адреса. Аз между другото съм сигурна, че си го проверих, но така или иначе адресът сега е грешен. Писах от формата за контакт, но като чета в предишните страници за супер комуникация малко се отчайвам. Става въпрос за английския аутлет. Може би ще трябва да им звънна, ако искам пратка. Само да добавя, че изненадвашо за мен платих с дебитна на ОББ.

# 617
Цоп  newsm18  и аз тук.

# 618
Някой ако има мъжка блузка размер ХХЛ, моля да ми измери разстоянието между подмишниците!
  bouquet

# 619
Някой да има това яке или подобно, ако може да ми измери?
http://shop.mango.com/BG/p0/mango/clothing/feather-quilted-coat/ … ;ts=1359059478390
чудя се М или S да поръчам  newsm78

# 620
Аз се разписах и във френския редовен - едни дънки, шипнаха ги на 3-тия ден, с тракинг, обаче ДХЛ нещо омотаха раОтата Confused До адреса на СД е, замотали са я в грешен офис, стигнала е все пак в Страсбург и вместо да я доставят на адрес, днес са я засилили към Париж Shocked Чудя се да им драсна ли едно запитване Thinking
http://prikachi.com/images/382/5783382e.jpg

Иначе днес си получих панталона и роклята от английския и веднага пуснах пак - още два чифта цайси Mr. Green

# 621
  • Варна
Момичета, знае ли някой с кой куриер доставя английския аутлет. В страшен филм съм - след три мейла на всички възможни места, висене по заетите телефонни линии, поръчката ми е изпратена на грешен адрес. И също имате ли тракинги за английския аутлет, аз нямам такъв, вече си мисля, че поръчка няма да видя.

# 622
Момичета, знае ли някой с кой куриер доставя английския аутлет. В страшен филм съм - след три мейла на всички възможни места, висене по заетите телефонни линии, поръчката ми е изпратена на грешен адрес. И също имате ли тракинги за английския аутлет, аз нямам такъв, вече си мисля, че поръчка няма да видя.

Досега не съм имала тракинг за нито една поръчка от аутлета, само за тези от редовния имам. Иначе пак от DHL се доставят.

# 623
  • Варна
Marzi pan   bouquet  ще видим какво ще стане

# 624
А от френския аутлет за колко време ви ги диспачват? От 22ри ми е поръчката и още се обработва.  Tired

# 625
  • София
А от френския аутлет за колко време ви ги диспачват? От 22ри ми е поръчката и още се обработва.  Tired

Гертруда Смехуркова, ако ще те успокоя мен от английския аутлет ме обработваха 10-ина дни  Peace. Даже в един момент си помислих, че дрешки няма да видя, но попитах тук и момичетата ме успокоиха, че са туткави  Crossing Arms.
Запитах ги и през контактната форма, отговор така и не получих, но поръчката ми тръгна все пак  Hug

# 626
Мерси, Нина, успокояващо ми подейства.  Blush И аз си помислих, че нещо не е на ред,ама явно си им е практика.

# 627
Привет на всички!
Сега попаднах в темата и разбрах, че доставят до България.

Извинявам се, ако сте го обсъждали, изчетох доста страници, но не намерих отговори. Колко е доставката? Доволни ли сте от покупките и размерите отговарят ли си?

# 628
  • Русе
Направих първата си поръчка от френския аутлет, но не разбрах как стана  newsm78. Не се регистрирах предварително и сега не знам как да си видя поръчката. Но пък получих потвърдителен мейл и даже си блокираха сумата.
Кажете от къде си следите движението на пратките   Praynig

# 629
  • Варна
Направих първата си поръчка от френския аутлет, но не разбрах как стана  newsm78. Не се регистрирах предварително и сега не знам как да си видя поръчката. Но пък получих потвърдителен мейл и даже си блокираха сумата.
Кажете от къде си следите движението на пратките   Praynig
Ylena, според мен, ако не си се регистрирала няма как да си следищ поръчката. Следиш е силно казано в смисъл писмо за потвърждение и писмо за изпращане, поне това получих аз от английския аутлет и това виждам и в профила си.Според мен няма основание за притеснение. Peace

Общи условия

Активация на акаунт