MANGO online магазин!

• 167 429
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Направих първата си поръчка от френския аутлет, но не разбрах как стана  newsm78. Не се регистрирах предварително и сега не знам как да си видя поръчката. Но пък получих потвърдителен мейл и даже си блокираха сумата.
Кажете от къде си следите движението на пратките   Praynig
Ylena, според мен, ако не си се регистрирала няма как да си следищ поръчката. Следиш е силно казано в смисъл писмо за потвърждение и писмо за изпращане, поне това получих аз от английския аутлет и това виждам и в профила си.Според мен няма основание за притеснение. Peace
  bouquet Ще си чакам търпеливо   Joy

# 631
  • Бургас
Днес сутринта поръчах от немския аутлет. След около два-три часа имах мейл, че са шипнали поръчката.  Shocked

Наистина, обаче, нямам тракинг номер, но нищо...

Вашите поръчки пристигнаха ли, момичета?
Аз реших този път да пробвам как е през Германия, а и цените са по-добри там в момента.

# 632
  • София
Днес сутринта поръчах от немския аутлет. След около два-три часа имах мейл, че са шипнали поръчката.  Shocked

Наистина, обаче, нямам тракинг номер, но нищо...

Вашите поръчки пристигнаха ли, момичета?
Аз реших този път да пробвам как е през Германия, а и цените са по-добри там в момента.

Ехей, много бързи  Sunglasses, аз чаках 10 дни за потвърждение, че поръчката ми е шипната  Peace
Моята беше от Англия ... помниш  Wink. Пътува без тракинг също, но пък си получих нещата  Peace.

# 633
Аз снощи пуснах поръчка от българския аутлет, тази сутрин получих мейл, че е изпратена  Grinning

# 634
Здравейте. Харесах си един червен елек в сайта, но е останал само размер xs. Аз нося s (34/36), дали този ще ми стане. Някой има ли размер xs да ми даде размери, за да преценя. Благодаря ви.

# 635
  • Бургас
Днес си получих поръчката от немския аутлет.  Peace
Поръчана на 4 февруари, днес вече е при мен, като се има предвид, че Габко обработваха сума ти дни, а после бяха събота и неделя...  Simple Smile
Доволна.  bowuu Имам си якето, за което бяха писала някъде назад, че ми го измъкнаха под носа. Е, после си го издебнах и е просто разкошно! И, едни цайси.  Laughing

# 636
Момичета много моля за малко помощ, че много искам да пусна поръчка, но съвсем се обърках.
Размерите отговарят ли си, защото по таблицата им съм 38, а имам техни дрехи купени от магазина им - 36.
Виждам говорите за немски, български и т.н. аутлети - може ли да ми посочите адреси? От всички ли може да се поръча до България?

# 637
  • Бургас
До БГ може да се поръчва само от БГ версията на сайта.  Peace
За размерите се ориентирай най-добре по тези дрехи, които имаш. Да не би да гледаш различни неща - EUR и DE размера?  Thinking

В понеделник сутрин поръчах от БГ Аутлета, следобед ми пратиха мейл, че са ми изпратили поръчката. Вчера, когато се обадих на DHL за пренасочване към друг адрес, от там ми казаха, че вече е в БГ. Днес сутринта си я получих.  Simple Smile
Много бързи, доволна!  bowuu

# 638
До БГ може да се поръчва само от БГ версията на сайта.  Peace
За размерите се ориентирай най-добре по тези дрехи, които имаш. Да не би да гледаш различни неща - EUR и DE размера?  Thinking

В понеделник сутрин поръчах от БГ Аутлета, следобед ми пратиха мейл, че са ми изпратили поръчката. Вчера, когато се обадих на DHL за пренасочване към друг адрес, от там ми казаха, че вече е в БГ. Днес сутринта си я получих.  Simple Smile
Много бързи, доволна!  bowuu

Мимита, много благодаря   bouquet
Ще поръчвам 36 (по етикети е EU), пък ако не станат поне ще имам стимул за отслабване  Laughing

# 639
Здравейте, има ли желаещи за поръчка от outlet-а или " редовния" сайт Simple Smile)

# 640
Първата ми и единствена поръчка от френския аутлет не я получих на адрес на Франстобг. Манго не отговарят на запитванията ми, платила съм с карта, не през ПП и побеснявам. Макар да съм сигурна, че проблемът не е в Манго, а в превозвача, някой друг със загубена пратка да сподели мнение?!

# 641
  • на брега
Първата ми и единствена поръчка от френския аутлет не я получих на адрес на Франстобг. Манго не отговарят на запитванията ми, платила съм с карта, не през ПП и побеснявам. Макар да съм сигурна, че проблемът не е в Манго, а в превозвача, някой друг със загубена пратка да сподели мнение?!

Имала съм няколко поръчки от френската секция и от френския аутлет, но до адреса на Смарт-а. Получила съм всичко. Личното ми мнение е, че няма как да се изгуби пратка от Манго, те доставят с DHL във Франция. Дано я получиш!  Peace

# 642
Хубаво ще е да ми отговорят на запитването от Манго, поне да получа тракинга на ДЧЛ. Думи нямам за обслужването на Фр2бг, че и пари им даваме за това.  Rage

# 643
  • Варна
Аз имах проблем с английския аутлет на Манго, имаше грешка в адреса ми. На запитванията ми по мейл не отговориха въобще и се бях отчаяла. Говорих с тях по телефона в Испания, където също се чака доста на линия. Служителката беше много любезна и ми даде тракинг номер на ДЧЛ, с който успях да си реша проблема. Моят съвет е да се свържеш с тях по телефон, всички пратки имат тракинг, въпреки, че не го предоставят на клиента, успех  Simple Smile!

# 644
Благодаря за споделеното, ще звънна после, дано се разберем.

Общи условия

Активация на акаунт