MANGO online магазин!

• 167 445
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, пуска ли някой обща поръчка - от редовния или от аутлета???
Харесвах си неща, но ми е много скъпа доставката, а и нямам кредитна карта.

# 646
  • Варна
Здравейте, пуска ли някой обща поръчка - от редовния или от аутлета???
Харесвах си неща, но ми е много скъпа доставката, а и нямам кредитна карта.
Можеш да си поръчаш от английския, немския, френския аутлет до адрес на превозвач с дебитна карта. Аз последно платих с Виза на ОББ.

# 647
  • Русе
Здравейте,  има ли някой да чака от френския манго?
Моята е от 02,02,13 и я няма. От превозвача си взех пратки с дати 8,02 и 18,02 от друг фр.сайт.
За колко врем пристигат?

# 648
Прочети няколко поста нагоре!  Peace
Явно на адреса на Франстобг поръчките от Манго "изчезват" мистериозно. Според тракинга моята е доставена срещу "мой" подпис на 31.01.

# 649
Момичета ..., идвам да се похваля. Пристигна ми първата поръчка и съм много доволна. Определено ставам редовен клиент. Simple Smile

Имам и едно въпросче ... Знаете ли колко сантиметра има разлика (горе-долу) между размери S и M? Интересуваме с голяма разлика ли са или не чак толкова.

# 650
  • Русе
Прочети няколко поста нагоре!  Peace
Явно на адреса на Франстобг поръчките от Манго "изчезват" мистериозно. Според тракинга моята е доставена срещу "мой" подпис на 31.01.

Има ли развитие по неполучената пратка?
Моята от 02,02 още я няма /чрез фр2бг/, но по плашещото е че от Манго не ми отговарят, вече два пъти писах.
Вие къде пишете? На имейл или от контактната форма на сайта.

# 651
По съвет на дама от темата, се обадих по телефона, Манго не отговарят на мейл явно. Дадоха ми тракинга на ДЧЛ и от проследяването става ясно, че пратката е получена на адреса на Фр2бг срещу подпис от мое име, има и сканирания подпис на получателя. Чакам отговор от транспортната фирма уж до края на седмицата, ако не го получа в обещания срок, ще предприема следващи действия.  Peace

# 652
  • Русе
Благодаря  Гертруда Смехуркова,
За предишна неполучена пратка от фр2бг, след като им пратих сканиран подписа на получателя ми възстановиха парите.
Моля те сподели за развоя и ти пожелавам успех.

Получих  отговор от Манго преди 2 час след 3-ти имейл.  Дали са ми проследяващ номер за ДЧЛ, и по него е получена на 12,02 на адреса на франсето.
От ДЧЛ ли да искам сканиран подписа на получателя?

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 18:01 от Ylena

# 653
Някой смята ли скоро да поръчва Simple Smile))))

# 654
Здравейте,
искам да пусна поръчка от бг манго. За пръв път ще пазарувам от сайта и имам някои питанки. За това http://shop.mango.com/BG/p0/mango/accessories/jewellery/crystal- … ;ts=1364201503580 и това http://shop.mango.com/BG/p0/mango/accessories/jewellery/crystal- … ;ts=1364201503580 ми дава 25 лв. доставка. Така ли е или нещо бъркам? Rolling Eyes От къде изпращат артикулите? С виза електрон мога да пазарувам, нали?
Извинявам се за глупавите въпроси, но няма да е за мен поръчката и ми е притеснено. Благодаря ви предварително!

# 655
  • на брега
От основния Бг сайт на Манго доставката е безплатна, ако поръчката е над 300 лева.
От аутлета доставката до Бг е безплатна при поръчка над 100 лева. Доставят до тук с DHL  от Барселона/Испания.
Плащането става с карта, аз плащам с VISA elektron.
Признавам, че не съм поръчвала директно до тук доста отдавна. Ако някой знае за някаква промяна - да сподели!  Peace

# 656
Благодаря! Hug

# 657
Скоро,някой поръчвал ли е от Аутлета-за колко време пристигат и има ли някакъв проблем с поръчките?

# 658
  • Русе
Имам една  поръчка от 02,02 - изпратена на 08,02 и получена  към 14,03.
А сега чакам от 09,04, експедирана на 18,04. От френския е и с превозвач.

# 659
Аз поръчах директно до Бг -дано няма такова забавяне!

Общи условия

Активация на акаунт