Смешки от форума

• 98 701
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • somewhere over the rainbow
Цитат
  Мога да гарантирам, че всяка дума написана в Библията е истина, защото съм я преживяла.

Shocked Shocked Shocked
Това е то да се мислиш за Бог. Laughing

Мърморанке, несъответствието е там, че авторката година и два месеца преди да имат едно дете и 3г.4м. преди да имат две е започнала да чака мъжът й да каже на майка си:  "За мен най-важното са жената и децата...". Най-малко - може и по-отдавна да е било Laughing Освен ако не става въпрос за други деца.

# 271
  • UK
Не намирам несъответствие, при положение, че тя може да го е чакала да каже "Най важното е жена ми" и тъй като се е случило след раждането на децата, той е добавил "и децата". Това си е най нормален начин на изразяване, вие бихте ли обяснявали надълго и нашироко кога точно какво е трябвало да кажете на мястото на авторката на поста? Simple Smile

# 272
Е, да, не е чак толкова фрапиращо, но ако не беше посочила точните години, нямаше да е толкова смешно Laughing

# 273
Аз имам куче и го разхождам зад блока - имаме полянка, която е с баирче и там хора не минават, в смисъл има си 2 пътечки, но ние там не акаме, мен също ме дразнят акитата, но на улицата или на тротоара, а моят там не ходи. Според мен трябва да се направят специални места в отделните квартали да се разхождат кучетата, та хем хората да не пищят като ухапани, въпреки че не са, хем да е чистичко и всеки който си разхожда там кучето да си ходи с торбичка и да си почиства.

Mr. Green Хубаво е че не кляка с кучето на баира да свърши работата - браво, машала и ашкулсун, така е редно да правим  bowuu

# 274
Аз имам куче и го разхождам зад блока - имаме полянка, която е с баирче и там хора не минават, в смисъл има си 2 пътечки, но ние там не акаме, мен също ме дразнят акитата, но на улицата или на тротоара, а моят там не ходи. Според мен трябва да се направят специални места в отделните квартали да се разхождат кучетата, та хем хората да не пищят като ухапани, въпреки че не са, хем да е чистичко и всеки който си разхожда там кучето да си ходи с торбичка и да си почиства.

Mr. Green Хубаво е че не кляка с кучето на баира да свърши работата - браво, машала и ашкулсун, така е редно да правим  bowuu
Някакси това "ние", когато става въпрос за детето, го приех. Но някои хора са едно и с кучетата си Crazy

Момичета, разговора беше за кафе, в което няма никого, освен собстеничката.

Crazy

# 275
Цитат
За изминалите 150 години средната продължителност на живота се е увеличила 30 пъти, от тях 25 - благодарение на имунизациите.
newsm12
Значи преди 150 години са живели по 2.5-3 години...или сега живеем по 1500.

# 276
  • Видин
 hahaha Joy Ебаси агитацията за ползване на ваксини! Искам и аз  Crazy

# 277
Цитат
За изминалите 150 години средната продължителност на живота се е увеличила 30 пъти, от тях 25 - благодарение на имунизациите.
newsm12

Joy

# 278
Ей сега отговарях в тема,която ми се стори супер странна,пък то се оказа,че мацката давала отговор за друга тема,ама как пуснала нова не знаела newsm78

# 279
Цитат
Цитат
В колко заспиват децата ви?

Малкият между 7:30 и 8:00. Големият между 9:00 - 9:30.

Shocked

# 280
  • София
Пумукъл, нещо не разбрах..  Rolling Eyes

# 281
А часовникът познаваш ли?  Wink
Излиза че децата заспиват сабахлям...

# 282
Цитат
Има висши видове, които са на светлинни години пред нашето развитие и добре, че са достатъчно напреднали морално за да не ни ядат а да ни помагат да се осъзнаем духовно

# 283
Цитат
newsm12

Ето я поправката:

Цитат
За изминалите 150 години средната продължителност на живота се е увеличила 3 пъти, от тях 25 - благодарение на имунизациите.

smile3506
Пак не ми звучи, като грамотно поднесена информация. Авторката твърди, че е учила статистика (дял от математиката!).

Позволявам си да предложа най-после кадърен превод на тази "дъвка":
"За изминалите 150 години средната продължителност на живота се е увеличила с 30 години, от тях 25 - благодарение на имунизациите."

# 284
Здравейте,

Понеже някои хора първо пишем после четем, пуснах темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=463986.0 в подфорум Правила, после я пуанах в Деца в училищна възраст,където би трябвало да е. Моля да остане само там, а от подфорум Правила да я изтриете.
 Благодаря!
С тая станаха три темите.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт