Дразни ли ви кучешкото ако по улиците?

• 9 682
  • 223
  •   1
Отговори
# 135
И мен ме дразни когато собствениците не почистват след домашните си любимци. Доста неприятно е когато размажеш някое. Особенно когато не си разбрал е много неприятно, когато започне да мирише и установиш, че идва от собствените ти обувки.

# 136
  • София
Разград. Явно кметът ни е намерил не знам дали чак толкова легален начин, но се е справил....
Идвам да живея при вас. Mr. Green

# 137
  • В градината...
Не само това. Нямаме и торбички по улиците, шум и мръсотия. Е, вярно малко чужди езици се говорят... Rolling Eyes

# 138
Едва ли има някой, който да не се дразни.А най-чудничко става като настъпиш едно такова и се качиш в колата.

# 139
  • София
Едва ли има някой, който да не се дразни.А най-чудничко става като настъпиш едно такова и се качиш в колата.
... И си омажеш педалите ... Crazy

# 140
Дори и да има, като по белите държави, специални стойки с пликове за кучешки изпражнения, пак няма да се ползват по предназначение.

# 141
  • София
Не само това. Нямаме и торбички по улиците, шум и мръсотия. Е, вярно малко чужди езици се говорят... Rolling Eyes
Това, да, доста по-малко населено място е. Мен кучетата ме дразнят, просто не им е мястото на тротоара, пък било и само на акитата им.
Чуждите езици не ме притесняват.

# 142
з имам куче и го разхождам зад блока - имаме полянка, която е с баирче и там хора не минават, в смисъл има си 2 пътечки, но ние там не акаме, мен също ме дразнят акитата, но на улицата или на тротоара, а моят там не ходи. Според мен трябва да се направят специални места в отделните квартали да се разхождат кучетата, та хем хората да не пищят като ухапани, въпреки че не са, хем да е чистичко и всеки който си разхожда там кучето да си ходи с торбичка и да си почиства.

# 143
  • София
з имам куче и го разхождам зад блока - имаме полянка, която е с баирче и там хора не минават, в смисъл има си 2 пътечки, но ние там не акаме, мен също ме дразнят акитата, но на улицата или на тротоара, а моят там не ходи. Според мен трябва да се направят специални места в отделните квартали да се разхождат кучетата, та хем хората да не пищят като ухапани, въпреки че не са, хем да е чистичко и всеки който си разхожда там кучето да си ходи с торбичка и да си почиства.
Не минават хора по полянката, щото е осрана. Под "ние" надявам се не визираш ти, кучето и още няой. Защото е нормално вие да не акате там...И аз не акам на полянката и тротоара пред нас, еле пък без да си го почистя.

# 144
Тъй като аз не живея "на пъпа НА центъра"?!!?! ( hahaha) или както там беше споменато, не се дразня. Но се дразня от човешкото "ако" във всеки негов смисъл, образ и подобие, звук и мирис.

# 145
  • София
Ако имаше перманентен запек, щеше да го благославяш, а не да му се дразниш.  hahaha   bouquet

# 146
Дори и да има, като по белите държави, специални стойки с пликове за кучешки изпражнения, пак няма да се ползват по предназначение.

в бяла държава съм  Crazy Crazy Crazy, егати и определението само, ама нейсе, и стойки за торбички си имаме, ами повярвай, никога не съм видяла някой да си е прибрал акото на кучето. утре мога  на път за училището на детето да направя снимки на тротоарите, осрани колкото искате и още толкова.

# 147
Ми то по улиците не е чак толкова `на...`, но виж в градинките и в тревните площи между блоковете има прекалено много, а там играят децата ни, но... и след 100г няма да стигнем съзнанието но хората от нормалните страни, к`во да правим- манталитета ни е такъв - да сме оакани, да продължаваме да го правим и да не ни пука въобще!

# 148
Палмира, да не си във Франция? Там на какви "пейзажи"  ми се е нагледало окото...

# 149
Особено на последък дори много се дразня. Всеки ден излизаме с малката на разходка. Задължително не стъпваме по полянките, защото са осеяни с кучешки акита. Това добре , ама напоследък са навсякъде . Почти всеки ден аз или детето сме настъпили по някое. И днес не се разминахме. Писна ми! трябва едни яки глоби за тия дето са длъжни да ги събират. И аз обичам животните ама е лесно да го изкараш  да си свърши физиологичните нужди и то душа носи, ама поне стопаните да си ги събират, а не аз да си ги носа в нас, за да мога да си ароматизирам къщата.

Общи условия

Активация на акаунт