Дразни ли ви кучешкото ако по улиците?

• 9 686
  • 223
  •   1
Отговори
# 150
Направо ми се повръща от изпражненията им. Отвратително е. Но не само те. Бездомните кучета също. Моята приятелка я бяха нападнали глутница от 12 бездомни кучета.Едвам е спасила себе си и детето си. Добре е че, е минал някакъв човек за да ги разтърве.

# 151
Палмира, да не си във Франция? Там на какви "пейзажи"  ми се е нагледало окото...
не, в холандия съм.

# 152
...
because_i_said_so ти с чехли по улицата ли ходиш?

През лятото сигурно ходи с кубинки и вълнени чорапи.. Laughing
Може да е настъоила домашно  Sick  Прочетох 3 пъти поста й ама не го схванах.

Ох,сега виждам,че има и недоразбрали. ooooh!
То няма много за схващане,бе мила,аз през лятото обикновено ходя с летни чехли за улица,имам на платформа,на висок ток и с равна подметка.
Въпросните бяха от 3-ят вид,много удобни за ежедневието и за разходка в квартала,където се случи въпросния инцидент,
защото вече се смрачаваше и не успях да видя кучешката “красота“.
Ще се разровя за снимка да покажа по-късно. Peace

ето -моите бяха като черните чехли с равната подметка,само дето не бяха Gucci. Mr. Green

http://2.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu4/Sd6kyWj08_I/AAAAAAAADM0/2b … 1600-h/gucci3.jpg

# 153
Не само ме дразни, а и ми се повръща и мее страх от тении .
Кучето е приятел на човека - разбирам, ама аз и други приятели имам и нямам навика да им гледам и газя из изпражненията!
А и аз не очаквам подобрен род търпимост от околните към моите отпадъци и затова - ползвам тоалетната , а не клякам по тротоарите и където сваря  Shocked
Не мога и да разбера гледката на добре облечена жена на доста високи токове - разхождаща се по софийски тротоар на който вече и плочки не са останали, а където са останали са осрани или затрупани с мръсотия  Sad
Има ли в същност по-мръсен , изровен и неподдържан град в България от София  newsm78
дори йовковите герои метат всеки ден калдаръма пред къщите си на село ... а в големия град вече и калдаръм не е останал - направо из калта и мръсотията си газим и локви до глезените!

# 154
...Не мога и да разбера гледката ...
...метат всеки ден калдаръма пред къщите си на село ...
Какво има да разбираш на гледката: контраст.
Метат, защото е пред къщата им, в която живеят само те, а в общите блокове живеят цели села. И никой не иска да се прецаква да мете, а другите да го гледат с мисъл, че се е минал и да му се присмиват.
Пред блока имаме площадка, която няколко пъти в годината почистваме. Ентусиастите сме все едни и същи: три семейства. Другите или не ни виждат когато минават покрай площадката или ни обвиняват: "Защо не с обадихте?", но никой не идва да помага.

# 155
Eй това е нещото , което много ме вбесяваше!Сега като , че ли свикнах малко!Там където живея(трета зона на Париж , )  тротоарите са всекидневно минирани(и не само там) много рядко съм виждала някой да почиства след домашният  любимец!
Винаги съм казвала, добре развита европейска държава....но е по зле и от бг в това отношение!Иначе в Париж-център не е така, там се чисти постоянно.
Живяла съм и на други места в Европа, но такова нещо като при нас не бях виждала!

# 156
...
because_i_said_so ти с чехли по улицата ли ходиш?

През лятото сигурно ходи с кубинки и вълнени чорапи.. Laughing
Може да е настъоила домашно  Sick  Прочетох 3 пъти поста й ама не го схванах.

Ох,сега виждам,че има и недоразбрали. ooooh!
То няма много за схващане,бе мила,аз през лятото обикновено ходя с летни чехли за улица,имам на платформа,на висок ток и с равна подметка.
Въпросните бяха от 3-ят вид,много удобни за ежедневието и за разходка в квартала,където се случи въпросния инцидент,
защото вече се смрачаваше и не успях да видя кучешката “красота“.
Ще се разровя за снимка да покажа по-късно. Peace

ето -моите бяха като черните чехли с равната подметка,само дето не бяха Gucci. Mr. Green

http://2.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu4/Sd6kyWj08_I/AAAAAAAADM0/2b … 1600-h/gucci3.jpg

Ееееее, ако бяха Гучи - и мен щеше да ми е гадно  Joy

# 157
Дразни ме, много при това.

# 158
  • софия
дразни ме много,особенно ако го и настъпеш  Twisted Evil

# 159
  • София
Хайде да разведрим малко с един виц:

Един пияница си пълзял вечерта на 4 крака по улицата. По едно време напипал нещо в тъмното. Вдигнал си ръката близнал го и си казал:  'Ъъъееее лайно! Добре, че не го настъпих.'

Mr. Green

# 160
Не ме дразнят - напротив, радват ме. Цветът и консистенцията им изпълват сетивата ми с блаженство, а ако имам късмета да доловя аромата им направо изпадам в нирвана  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Към авторката - както сама каза темата наистина е тъпа. Разбира се, че ни дразнят всички, но освен да започнем да чистим след кучетата си, няма какво друго да се направи. А ти като реши да споделиш на всички от какво те е гнус да взема да заизреждам и аз - сополи, храчки....искаш ли да ги подискутираме и тях... или да си отворя отделна тема, ако тази е строго посветена на лайната?

# 161
И на мен са ми на мисъл храчките-преди няколко дни се разхождаме с детето пред Народния театър и двама чичковци се разхождат-и двамата издокарани,с куфарчета-единия крещи,колко го е срам,че е българин,колко ни било мръсно и неуредено летището,как хората били некултурни и незнам какви си...и в следващия момент си прекъсва мисълта за да се изхрачи на земята Sick
Е кое е по-гадно кучешкото лайно или храчката?Или космите в мивката в WC-то в МОЛ-а?Или хората,дето не си пускат водата пак във въпросното място? Sick

# 162
Въпреки,че имам куче мен също ме дразни.Чистя след кучето си,и не го разхождам на места където играят деца.

# 163
Това с храчките е много гадно/дори по гадно от кучешкото .../.Може да те доведе до спазъм в корема и напъни за повръщане Sick

# 164
Ами не ме дразни особено. Много повече ме дразнят невъзпитаните и грамогласни хулиганчета,боклуците по улиците,колите по тротоарите,разбитите улици и тротоари,хората,които храчат и си секнат носовете по улиците,вонята на тоалетна.........да изброявам ли още?  Sick

Общи условия

Активация на акаунт