Дразни ли ви кучешкото ако по улиците?

• 9 686
  • 223
  •   1
Отговори
 Да, знам, темата е тъпа, но... напоследък имам чувството че развивам някаква натрапливост Rolling Eyes. Като гледам търкалящи се изпражнения по тротоарите, по които минаваме всеки ден, по градинките, по детските площадки и т.н. Просто усещам едно непрекъснато повдигане. Даже някой път като съм си вкъщи и примерно седна да готвя, отново ми се привиждат   Sick. Не знам дали си внушавам, но имам чувството че в нашия квартал са буквално на всяка крачка. Отвратително е, защото никой не си чисти след животните, а там където живея няма кои знае колко бездомни кучета. Не знам и дали има смисъл да говоря със съседите, защото най-вероятно ще отрекат и ще кажат, че не е тяхното куче. Явно трябва да си наложа като излизам, минимално да се оглеждам и все пак да гледам къде стъпвам.  Sick

# 1
Добре, че не живееш на село, там освен кучешки има и кравешки, овчи, конски и други фъшкии  Grinning
Директно на въпроса: не, не ме дразни. Докато не се залепи на обувката ми, тогава определено започва да ме дразни  Confused

# 2
Добре, че не живееш на село, там освен кучешки има и кравешки, овчи, конски и други фъшкии  Grinning
Директно на въпроса: не, не ме дразни. Докато не се залепи на обувката ми, тогава определено започва да ме дразни  Confused

Е, на село е по-разбираемо. Ама аз все пак живея на пъпа на центъра ( и кво от тва, като сме заобиколени от фъшкии Tired).

# 3
Разбира се, че ме дразни. Кучешките изпражнения са пълни с опасни бактерии. Много е опасно, ако попаднат в устата на дете например.
Изобщо не бих се успокоявала, че на село имало изпражнения и на ред други животни. Това не може да омаловажи факта, че по улиците е мръсно и пълно с лайна. Все пак стопаните на кучета могат да проявят малко цивилизованост и да събират изпражненията на любимците си и да ги изхвърлят в кофата за боклук, обаче повечето кучкари ги мързи явно.

# 4
Да,мен ме дразни,а най-много се дразня,когато някой си разхожда кучето в градинките с деца и най спокойно спира до пясъчника и изчаква животното да си свърши нуждите.Няма по отвратително нещо от това  Sick....

# 5
  • Стара Загора
Да много ме дразни Peace
Твърдо съм против там където играят децата,хората да си разхождат кучетата Sick

# 6
  • ВАРНА
Преди 2 дена се разправях с една пикла, чието куче се изтропа по средата на тротоара докато тя се мляскаше с гаджето си  Sick Романтика, аромат и чудо  Sick За късмет точно там имаше гараж-магазин. Влязох, взех една найлонова торбичка и мърлячката биде принудена да прибере творенията на домашния си любимец.

# 7
Дразни ме и ми се повръща.Особено сега като се топи снега е ужас. Confused

# 8
Вбесяват ме. Ужасно некултурно /да не кажа по-силна дума/ е да оставиш изражнението на кучето си на улицата. Който гледа куче в града, не трябва да се държи като селянин.

Изпитвам огромно възхищение към собствениците на животни, които чистят след тях. Няма да забравя гледката преди една година - супер готина мацка, облечена в бяло, почисти след кучето си. Нито хубавите й дрехи, нито това, че в този момент говореше по телефона й попречиха да прибере изпражнението в найлонова торбичка и да го хвърли в близкия кош.

# 9
Дразни ме разбира се, гнусно е.

# 10
  • София
  Не, гледам си в краката къде ходя и внука също съм го научила да гледа къде ходи! След някой друг дъжд всичко ще се измие.

# 11
  • Ямбол
Като се замисля - срещам повече човешки, отколкото животински.
Кучето не разбира, че не може навсякъде, но човекът знае и пак си го върши и затова ме дразни повече.

# 12
  • София
Като се замисля - срещам повече човешки, отколкото животински.
Кучето не разбира, че не може навсякъде, но човекът знае и пак си го върши и затова ме дразни повече.
Ааа, стига, де. Била съм в Ямбол, не е чак така.
Дразнят ме естествено. И кучетата сами по себе си почват да ме дразнят. Толкова осезаемо ни е натрапено тяхното присъствие. Говоря и за домашните и за бездомните.

# 13
  • Ямбол
Аз не само в Ямбол ги срещам.
Почти ми е невъзможно вече на път да спрем до чешма, ми то минирано отвсякъде, но това е друга тема.

# 14
  • София
Да, на път и около пътечките в планините съм съгласна. Ама така е, като българина се гнуси от закрити обществени тоалетни, а предпочита проветриви такива.

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 11:36 от бъръльо-бъръльо

Общи условия

Активация на акаунт