Дразни ли ви кучешкото ако по улиците?

• 9 691
  • 223
  •   1
Отговори
# 45
Ямата зависи от теб самата и детето ще го отгледаш там, където ти избереш  Wink
Нито съм видяла на всяка крачка кучешки акита, нито изпражнения, нито найлонови торбички...
Ако си заведеш детето в Южния парк вместо в градинката на Ботев, или в Мола вместо на пазара Кирков - ще усетиш разликата!

# 46
... Отвратена съм от това, че трябва да отглеждам детето си в една лайняна, помийна , осеяна с найлонови торбички, фасове и  пр. яма.

Както сама си го направиш... кучетата не хвърлят фасове, кутии от сокчета и опаковки от чипсове, те акат там където ги заведе стопанинът им... също както децата - като ги научиш да не си хвърлят боклуците по градинките, ще бъде по-чисто.

# 47
То много лесно да си караш детето в парка на другия край на града - и като попаднеш в задръстване 1 час и после още толкова наобратно..то колко остана за разходка, че не ми е ясно?  Laughing

И защо пък детето ми да расте в Мола ( Praynig ), а кучето ми в парка...нещо не намирам логика...

# 48
Логика има и то голяма, ако се върнеш и прочетеш отново това, което съм написала и това, което argun идеално е написала  Peace

# 49
Нали не твърдите, че в Южния парк няма кучешки екскременти или торбички & фасове  Mr. Green

# 50
Нали не твърдите, че в Южния парк няма кучешки екскременти или торбички & фасове  Mr. Green

Обратното - има и то много, за което са си виновни хората от околностите, вкл. собствениците на кучета и майките, които ги мързи да си вдигнат гъза от пейката и да хвърлят опаковката от вафла или чипс в кошчето. Сега ми е ясно, че никоя няма да каже "да бе, верно, и аз не си хвърлям боклука в кофата", ама ние си знаем кое как е.

Между другото аз съм голям радетел на идеята във всеки квартал да има по една градинка само за кучета, по възможност оградена. Ще се учудите колко поддържана ще бъде, за разлика от детските площадки, които никоя майка няма да се навие да почисти или да боядиса.

# 51

Обратното - има и то много, за което са си виновни хората от околностите, вкл. собствениците на кучета и майките, които ги мързи да си вдигнат гъза от пейката и да хвърлят опаковката от вафла или чипс в кошчето. Сега ми е ясно, че никоя няма да каже "да бе, верно, и аз не си хвърлям боклука в кофата", ама ние си знаем кое как е.
Щото и аз така съм виждала, ама Вилико нещо пак е извън орбита:)

# 52

Щото и аз така съм виждала, ама Вилико нещо пак е извън орбита:)
Баба ти е извън орбита  Crazy
Вече започвам да съжалявам хората, които така буквално приемат нещата и не умеят да намират логиката в написаното...

# 53
Не ти знам логиката ( то неслучайно не аз, а ти спечели черното злато тая година, ама нейсе), но да кажеш, че градинката на Ботев е минирана, а Южния парк не е , най малкото не отговаря на истината. Мол-ът изобщо не го коментирам като алтернатива на парковете.
Имам кола, обикалям целия град и съвсем отговорно твърдя, че няма парк/градинка, в който да играят деца и да няма кучешки отпадъци, както и човешки.

ОСвен това, между твоите думи и тези на Аргун няма нищо общо.

# 54
Твърдиш, че трябва да си избирам къде да водя детето си.... от което следва или, че трябва да имам финансова възможност да си сменям жилищата според това къде кучетата са по-възпитани (или техните стопани...) или трябва да се вдигна я с кола, я с градски и детето, за да го заведа в парк, който е на другия край, само и само да е чисто. Ами прощавай, ама не виждам и грам логика в това.

argun я разбрах, ама ето аз си прибирам след кучето (макар и не мое), нося си опаковките от вафла в джоба, ако няма кош и какво - нима около мен не е мръсно, какво да си направя сама - да ставам в 5 да правя оборки ли? Кое по-точно да направя сама?

# 55
Ужасно много ме дразни,както и много други от вас написаха,живеем в такава мръсотия,че направо не ми се говори. #Cussing out
Ние нямаме куче и никога не си изхвърляме боклуците извън определените за това места,но явно други го правят,за да е толкова мръсно.
Тук трябва да се включи някой от Германия да каже как е там.
Лятото ходихме на гости на наш приятел в Олденбург,не мога да ви опиша каква чистота и красота е там,
пък и няма нужда,много от вас пътуват по света и виждат какво е в различните държави.
Една хартийка не видях аз там на улицата,пък за кучешко ако да не говорим,чисто,чисто,чак стерилно и
викам на моя мъж “Тия хора как живеят тук,много им е скучно?“ Mr. Green Mr. Green

# 56
 Laughing Рокси, мила, вече казах мнението си за хората, които просто не умеят да разбират.
Казах и мнението си за кучешките акита, които не зная къде ходите, но аз определено не срещам на всяка крачка!

# 57
viliko, къде си  разхождаш детето, ако не е  тайна, защото искам и аз да разхождам моето на това чисто утопично място, което визираш в постовете си?
Лайна и найлонови торбички и пластмасови чашки от кафе има в Борисовата градина и Южния парк, където разхождам детето си. Влизала съм в конфликт с непознати майки, които люпят семки  на детската площадка или си оставят кучето да  тича наоколо.
Така или иначе, не разбрах как акото не ти пречи, ако не го настъпиш...или не съм успяла да уловя някаква тънка нишка на ирония в поста ти.

# 58
Ямата зависи от теб самата и детето ще го отгледаш там, където ти избереш  Wink
Нито съм видяла на всяка крачка кучешки акита, нито изпражнения, нито найлонови торбички...
Ако си заведеш детето в Южния парк вместо в градинката на Ботев, или в Мола вместо на пазара Кирков - ще усетиш разликата!

Прощавай, но ти как стигаш до Южния парк?
Защото, за да стигнеш пеша, най-малкото трябва да си шампион на гигантски слалом!

А иначе, напълно споделям усещанията и възмущението на авторката на темата!

# 59
  • София
Отговорът е ясен. Хората, които имат кучета и ги оставят да си вършат работата по улици и градинки и след това си тръгват с гордост, че са сторили добро за животното и за околната среда, тях не ги дразни. Не дразни и тези, които са оградили 'собствения си двор' с висока ограда и какво става извън него не ги интересува много.

Общи условия

Активация на акаунт