Дразни ли ви кучешкото ако по улиците?

• 9 707
  • 223
  •   1
Отговори
# 30
Да  направо  се побърквам.Все се карам  с хора ,който си водат кучетата пред нашия вход.

А какво е обяснението, което чувате, когато се карате с тях? Има ли полза?
Не няма  на другия ден е пак същото.

# 31
Отвратителна история.Изключитно много се дразня.Особено сега след като се стопи снега е като минирано поле. ooooh!

# 32
  • до една звездичка
А какво е обяснението, което чувате, когато се карате с тях? Има ли полза?

Ето, виж кого да питаш.
И на мен би ми било интересно да узная как е постигнала авторката този резултат.  Rolling Eyes

Преди 2 дена се разправях с една пикла, чието куче се изтропа по средата на тротоара докато тя се мляскаше с гаджето си  Sick Романтика, аромат и чудо  Sick За късмет точно там имаше гараж-магазин. Влязох, взех една найлонова торбичка и мърлячката биде принудена да прибере творенията на домашния си любимец.

# 33
Ужасно!

# 34
Ох,аз пък си мислех,че вече някаква невроза развивам или психясвам на тая тема.Чак тема бях пуснала в "Хоби",но не се зарадва ва особен успех.Дразни ме не,ами....първата гледка сутрин е приклекнал пес на тревичката пред балкона и псевдогражданка до него,която се прави на разсеяна,докато дзверът се облекчава.Що не въвадат такса "Домашен любимец"?!Да видиш колко бързо на половината кучелюбци ще им се изпари желанието да циркулират веднъж-дваж дневно подир дефекиращите свои любимци.Кучетата ще намразя заради мръсотията на стопаните им!

# 35
Такса "домашен любимец" има,  т.е. данък, който се заплаща, предполагам, че  го има и в други общини.но е малка сумата.
Такса"уличен  любимец"няма никаква.
Не противопоставям животните на улични и домашни, но е редно и за едните и за  другите да има мерки, огжраничаващи мръсотията.

Не е много по темата, за което се извинявам на авторката, но за мен по-голяма гнусотия от храчките по улиците няма.

# 36
  • Пловдив
Разбира се, че се дразня, аз имам куче, но съм единственната  "луда" с торбичка в джоба Laughing
Тук в Пловдив от догодина ще въвеждат зооинспектори, които ще глобяват собствениците!
Аз ви призовавам винаги, когато видите домашно куче, което  се изхожда и собственникът му  не почиства след него да правите остра забележка, дай боже да се засрамят Peace

# 37
  • ВАРНА
٠•● Dega ●•٠ , целта бе постигната с равен и не търпящ възражение тон плюс присъствието на двама мъже до мен (единият с внушителни размери  Twisted Evil )

# 38
Да, дразнят ме и то много!  Naughty Последният път когато направих забележка на собственика, че не чисти на кучето си бях обвинена, че мразя животните. Аз се защитих като казах, че не ги мразя, че те не са виновни, а собствениците им са тези които трябва да им почистват, освен това имам и котка,така че нямам нищо против животните. И знаете ли какъв беше отговорът на собственичката- с най -голямата злоба на света ми изсъска, че котките били даже по-гнусни и от кучетата #Crazy Та не знам, май в Булгаристан ще търпим безобразията на простаците и ще понасяме последствията от действията им!

# 39
Много дори.

# 40
Дразня се.... след нашето винаги чистим, не е имало случай да оставим нещо след него. Има и други хора чистят, ама...има и доста дето не го правят  Stop

# 41
  • София
Аз пък един не съм видяла с торбичка...А един тъпанар от нашия квартал редовно стоеше и гледаше с умиление добичето си (нещо огромно като каракачанка) как препикава гумите на колите.

# 42
Това сигурно е риторичен въпрос?

# 43
Би ме подразнило само ако го настъпя и размажа  Laughing

# 44
Учудват ме някои от мненията, като последното например?! Значи, ако не настъпите изпражнението, нямате нищо против да се въргалят последните  по улици, градинки и паркове. Честно, не мога да ви  разбера.
Отвратена съм от това, че трябва да отглеждам детето си в една лайняна, помийна , осеяна с найлонови торбички, фасове и  пр. яма.

Общи условия

Активация на акаунт