Дразни ли ви кучешкото ако по улиците?

• 9 694
  • 223
  •   1
Отговори
# 120
  • София-Варна
"Дразни"е меко казано.Мразя уличните кучета,изпитвам ужас от тях,гонена съм и хапана,
а за акото да не говорим...!Миналата седмица,също като Минзухар,детенцето,което гледам,
падна в Докторската в/у такова на милиметри от личицето му!
Добре,че успях бързо да реагирам...!Толкова ли е трудно,да се започнат солени глоби,
за тези стопани незнам!!!

# 121
Да! Не солидни глоби, а бой с камшици трябва да има за кучешки стопани мърлячи. И да им размажат неприбраното по личицата. Тогава някакъв ефект може и да има.

# 122
Мразя уличните кучета,изпитвам ужас от тях,гонена съм и хапана,
а за акото да не говорим...!

Мрази си колкото си щеш, но акото по улиците не е от уличните кучета. Никое улично куче няма да ака на открито по тротоара.

# 123
... Никое улично куче няма да ака на открито по тротоара.
Принципно си права, но всяко правило си има изключения. Често виждам едно, което се навърта около блока да го прави точно по средата на тротоара.

# 124
... Никое улично куче няма да ака на открито по тротоара.
Принципно си права, но всяко правило си има изключения. Често виждам едно, което се навърта около блока да го прави точно по средата на тротоара.
Може би е бивше домашно куче...

# 125
Az edin den taka poludiah. Gledam prez balkona dokato si pusha i gledam po trotoara otsreshta edna jena s kuche, po sredata to klekna izgurchi si 2-3 puti i sutvori shokoladovata torta. Jenata izobshto ama izobshto ne se zamisli, ne stiga che e naulicata, ama to posredata be... sled neia minava maika s dete, deteto se spuna i zabi mucunata tochno tam. I sega kakvo - tova sa milioni bakterii, zarazi...ami i kucheshka tenia... to i po domashnite ima dokolkoto znam. Az specialno imam kotka, daje tia vednuj imashe neshto podobno, zashtoto kolkoto i stranno da e sum ia razhojdala s kaishka navun. samo che tia e po-kulturna ot koito i da e chovek i moje da stiska s chasove, no na chujdo miasto nikoga ne prikliaka, iska da se skrie v neinata toaletna. Edin chovek ako pozvoliava na kucheto si da takova na ulicata, e ekvivalentno na tova sam da se naguzi i da si pusne dushata na volia. Drugo niamam kakvo da me iadosva taka, osven prostashtinata na horata, kogato izlizat ot domovete si i vsiacheski gledat da si pokajat gnusotiata navun. Tova nikude go niama. Ne gi li e sram ? Che to ako i tova chuvstvo im e izcheznalo, kakvo moje da gi spre da susipiat vsichko okolo tiah. Edno vreme v gradinkata Madara pomnia, che imashe tabelki "zabraneno za kucheta"...togava biah malka i si misleh, che tova e mnogo tujno, ami kak taka shte zabraniavat na kuchencata da se razhojdat....Sega veche mi e iasno. Bulgarite sa nepopravimi prostaci. Simple Smile)

# 126
Много обичам животните, но изобщо не приемам начин по който се гледат кучета в домашна обстановка в България. Недопустимо е по градинки и между-блокови пространства да се търкалят изпражнения и междувременно да си разхождаш детето. Всички знае, че децата падат, лапат си ръцете, лапат всичко от земята. Това според мен е недопустимо. В нашият квартал има една жена, която след като се изходи кучето и с една салфетка го взима и го изхвърля в кофата. Всички "колеги"-кучкари я осмиват. Е това не е нормално! newsm78

# 127
  • Пловдив
В нашият квартал има една жена, която след като се изходи кучето и с една салфетка го взима и го изхвърля в кофата. Всички "колеги"-кучкари я осмиват. Е това не е нормално! newsm78
Ама не са само кучкарите, всяка сутрин и мен ме гледат все едно правя нещо нередно, даже и коментари чувам Mr. Green
Много лесно може да се реши този проблем, общината да си назначи хора, които да пишат актове, хем ще си натрупат допълнителен доход в хазната Laughing ама да глобяват и майките, дето не си прибират опаковките от зрънчовците и тем подобни Peace

# 128
Докато бях по майчинство и прекарвах голяма част от деня в градинките и парка в квартала, мноооооого се дразнех от кучешките .... и от самите кучета, които са господари на тревните площи и пясъчниците. В други теми съм писала за скандали със собственици на кучета (по повод облизана/захапана играчка, спукана топка, изядена шапка на сина ми и т.н.) и накрая реших, че тя простотията си ходи по хората и дали ще има глоби или не, не знам дали ще реши въпроса, но може да се пробва ...

# 129
Така е! Всичко е въпрос на възпитание. Ако сами не си решим проблема, то само едните глоби нама да ни оправят.

# 130
Аз миналата седмица писах в тази тема.Вьзмущавах се ,защото когато  падна снега, цялата площадка беше жьлта от урина.Децата играят там и лижат от нея.Най вече мойто дете ,което не е добре и не разбира ,че това не е за ядене.Колкото и да искам,не мога да го опазя.Хубаво си хапна и от акето пробва някой пьт.Вече е сьс страхотно разстройство от няколко дни и една ужасна слуз.Бяхме на лекар и ни казаха ,че най вероятно е от това,че е ял гадости.Никой не се замисля,че има деца   и че ще стане беля.Някой сигурно ще каже ,че като знам,че става така не трябва да водя детето на такива места.Еми то навсякьде е така,кьде да го заведа.А и трябва да е сред децата не мога постоянно да го изолирам.Смятам следващия пьт когато видя някое куче да се изака на площадката да вдигна скандал на стопанина и да го изгоня .Мен колко пьти са ме гонили от някьде само защото детето е по шумно или хвьрля пяськ и кал.Трьгвала сьм си разревана от разни старци на ,които им пречиме ,а за кучетата всички си траят.

# 131
  • София
shefcheto,
много гадно ми стана. Дано само с разстройството се разминете.  Hug
Аз умирам от ужас какво би станало при една епидемия от бяс, например, нищо  че не е точно по темата с л...а.

# 132
  • В градината...
При нас такова животно няма.

# 133
  • София
Къде е това?

# 134
  • В градината...
Разград. Явно кметът ни е намерил не знам дали чак толкова легален начин, но се е справил....

Общи условия

Активация на акаунт