Дразни ли ви кучешкото ако по улиците?

• 9 695
  • 223
  •   1
Отговори
# 105
Няма да повярвате какво ми се случи с едно кучешко лайно навръх Коледа. Като ми поотмине малко беса ще ви сподея, твърде съм разярена все още, макар и да ми казаха, че било на късмет.

rotfImbo
Mиличка,моля да ме извиниш,ама ми е смешно преди да си разказала.
Аз миналото лято изхвърлих едни леки и удобни чехли,заради кучешки лайно.
Не можах да преживея факта,че ще трябва да търкам до забрава,за да ги изчистя,понеже подметката беше много релефна и така добре се беше интегрирало по нея Mr. Green.Нямаш си на идея що подигравки отнесох от компанията,естествено незлобливи,много се смяхме.
И наистина ми беше на късмет(поне да те успокоя и обнадеждя). Hug
минзухар дано да е на късмет
because_i_said_so ти с чехли по улицата ли ходиш?

# 106
...

През лятото сигурно ходи с кубинки и вълнени чорапи.. Laughing

# 107
...

През лятото сигурно ходи с кубинки и вълнени чорапи.. Laughing
Може да е настъоила домашно  Sick  Прочетох 3 пъти поста й ама не го схванах.

# 108
  • София
Има и чехли за извън дома  Laughing

http://prittywomanstyle.blogspot.com/2009/05/2009_15.html

# 109
   И кво, ако ме дразни? На кого му пука? Tired
  Принципно не съм против кучетата / даже много ги обичам/, но не мога да разбера кучкарите, според които тяхното куче е равностоен потребител на междублоковото пространство и детската площадка ,както и моето дете. Имам съседи, които са толкова вманячени, че дори се карат не децата в градинката, ако  подадат на кучето им да си играят с някакъв боклук.  Това било мръсно ... Rolling EyesЕстествено въпросните любимци сеят изпражнения навсякъде и неведнъж ми се случвало да спасявам някое лайно от изяждане, докато децата ми бяха малки. Толкова ли е трудно любимецът да бъде заведен някъде да се облекчи, където не играят деца?

# 110
Аз пък разбрах и то много добре, какво е имала предвид потребителката... Mr. Green
Вие как казвате на този вид летни "обувки"?
http://www.styledrops.com/foto/guc121s-197444/guc121s-197444_p.jpg
Аз, лично, си представих, че може би са нещо подобно - т.е. чехли - дали с нисък или висок ток - все тая...  Mr. Green

# 111
  • до една звездичка

Чехли, как да им викаме иначе?
А на другите им казвайте пантофи - да не стават грешки... Peace

# 112
Да ви разкажа случката, та да я оставя в старата година.  Mr. Green
Баш на коледа излязохме да поразходим децата в парка Заимов.  Младежа скачаше по снежните купи и се пързаляше. По една време така се изпързаля, че падна по очи.  В  първия момент не видях какво точно е станало, гледам го, че почна да се бърше със сняг, приближавам се и виждам цялата предница на якето, шала и ръкавиците в лайна.  Shocked  Беше паднал точно  върху едно голямо, съвсем прясно и рядко кучешко лайно, на някакви си сантиметри от лицето.  Хич няма да ви казвам какво почуствах.. идваше ми да тръгна из парка и да  душа кучкари наред.

# 113
  • до една звездичка
Да ви разкажа случката, та да я оставя в старата година.  Mr. Green
Баш на коледа излязохме да поразходим децата в парка Заимов.  Младежа скачаше по снежните купи и се пързаляше. По една време така се изпързаля, че падна по очи.  В  първия момент не видях какво точно е станало, гледам го, че почна да се бърше със сняг, приближавам се и виждам цялата предница на якето, шала и ръкавиците в лайна.  Shocked  Беше паднал точно  върху едно голямо, съвсем прясно и рядко кучешко лайно, на някакви си сантиметри от лицето.  Хич няма да ви казвам какво почуствах.. идваше ми да тръгна из парка и да  душа кучкари наред.

Отвратително, наистина. Sad
Ама и ти не предизвиквай съдбата... Сложи някакъв друг подпис:) Peace

# 114
 Махам го веднага.. да му се невиди.  Laughing

# 115
  • до една звездичка
Махам го веднага.. да му се невиди.  Laughing
Ей сега ще видиш как ще ти тръгне. Peace

# 116
Това е нещото ,с което не мога да свикна и да се примиря.

# 117
  • UK
Е дразни ме,разбира се,как да не ме дразни!!!  #Cussing out Особено сега като беше навалял сняг,излизаме да се разхождаме с шейната ииии  Sick То не може да се мине по пътеките - л*йно до л*йно! Ужас! А за детските площадки нямам думи - това лято даже, пясъчника на кварталната площадка беше се напълнил с бълхи и сума ти деца бяха целите нахапани! А най ме дразнят майките,които седят по площадките и люпят семки като за световно и най-безцеремонно си хвърлят боклуците,а техните деца също играят там! Направооо  #2gunfire Не съм видяла някой тук да си събира акото на кучето  #2gunfire Да не говорим за другите "чудни" боклуци сипещи се от балконите - като минеш под терасите на някой блок си е като бунище  Sick Имала съм /не/щастието да поживея в някоя и друга европейска държава,най-дълго в Германия и какво да ви кажа - има и заградени площадки,но повечето не са. Всичко е чисто и поддържано. Чистят си след любимците и не ги разхождат където играят деца. Да не говорим,че за площадки,които са извън населеното място - в разни горички и паркове,си има назначени хора да ги поддържат. Толкова ми беше направило впечатление колко е чисто там,че честно се питах,дали не ги мият улиците рано сутрин с някакъв препарат...  newsm78  Mr. Green Даже съм си мислела някоя сутрин да стана рано,рано и да ги сгащя,ама се отказах  Joy Както и да е,тук мизерията е пълна,за съжаление.  ooooh!

# 118
Добре, че не живееш на село, там освен кучешки има и кравешки, овчи, конски и други фъшкии  Grinning
Директно на въпроса: не, не ме дразни. Докато не се залепи на обувката ми, тогава определено започва да ме дразни  Confused
Аз живея на село/е, в селски тип квартал/ и не настъпвам нито кравешки, нито кучешки акита.Виж , като отида в града , защото там работя и съм си от там впрочем, ми иде да драйфам постоянно. Направо си плаче за едни такива очила, като от шпионските филми, дето  засичат  кучешки /да не казвам и човешки Sick/  л-на.Особено , ако речеш да разходиш детето  в парка и то се затича по полянките - акито ти е в кърпа вързано.Затова пък на гордите собственици на  кучета това никак не им пречи Crossing Arms

# 119
              И аз се възмущавам от всякакви л..на и боклуци пред блока,по улиците и......С нашият съсед имахме много разправи,по повод домашният му любимец.Неговото куче с.ре направо пред входа,и винаги когато излизаме или се връщаме отнякъде,вървим като през минирано поле  SickКолко пъти съм чистила тез л..на от обувките на децата си,после по цял ден  Sick
Стиган се до там ,че съседът ни заплаши с пушка,ако още се разправяме със него за "бомбичките" на кучето му.
 А преди време живеех в блок ,откъдето също съседите си хвърляха всичкият боклук направо от балкона.Като се започнеше от шишета,тампони от грим,употребени тоалетни хартийки,та дори и употребени дам.превръзки  Sick #Crazyналагаше се да излизам и да чистя,защото живеех на първият етаж,и всичкото това "богатство" беше точно под прозореца ми.
Добре че не се задържах дълго в тази квартира. Grinning
А след предни наематели преди мен, какво съм чистила,да не ви говоря. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт