Изкуствена трева

• 6 033
  • 3
  •   1
Отговори
Първо се извинявам ако им друга такава тема, но аз не намерих.
Въпросът ми е към тези, които имат такава. Доволни ли са, колко често трябва да се подменя, някакви специални грижи изисква ли? Ние сме в голяма чуденка как да направим двора на къщата. Наистина най-доброто е райграса, но е доста скъпо(поне тук), иска доста потдръжка, а и може би за малките би било по-добре да е изкуствена трева. Ще се радвам да чуя всякакви мнения и препоръки Hug

# 1
Имам такава на балкона. Пробвала съм почти всички разновидности без тази с най-големите и остри иглички и тази ,която прилича на кече. Като цяло трудно се почиства. Сегашната е с къс рязан  "косъм" и без пъпчици отдолу, мислех си , че ще се почиства по-лесно, но се оказа абсолютно същото - всякакви власинки,кончета, косъмчета, листенца се замотават някак си и няма изсмукване (понеже ползвам прахосмукачка). Ако някога ти се е налагало да чистиш 100% изкуствен килим ще разбереш какво имам предвид. Въпреки това ми харесва и продължавам да си я поставям всяка пролет, предпочитам я пред гледката на мозайката. Сменям я на два сезона, защото се разваля основата - започва да се рони. При мен, обаче става въпрос само за 3 кв.м. и твърда непопиваща вода настилка под тревата. Ако някой има по-добра идея за почистването и реши да я сподели ще ми е от полза и на мен.     

# 2
Ако ще е за двор по добре си посадете трева, не е задължително да е на чимове обърне те се към озеленител най добре ще Ви реши проблема ако желаете мога да Ви препоръчам една девойка.
Не знам какво ще спестите с изкуствената трева, и да не се случи така че да дадете повече пари в бъдеще.
Ако сте решили твърдо за изкуствена трева ползвайте такава като за спортните игрища изглежда най- естествено. Може да се намери в Декора примерно .

# 3
Благодаря ви, момичета. Моя мъж днес ми каза, че е решил да е естествена тревичка.
Ронго, става дума за около 90-100кв.м.
Косио, мерси, но не сме в Бг.

Общи условия

Активация на акаунт