На палатка в планината

• 65 751
  • 178
  •   1
Отговори
# 45
Запис от още едни запалени палаткуващи  Laughing Тази година преди да заминем за НЗ успяхме да направим едни палатки в Мийковци, Еленски балкан и Крушунските водопади. Но и от това съм доволна. Догодина, живот и здраве, ще продължим с традицията.

# 46
Дали да не направим един форумен палатков бивак?

# 47
  • Русе

Дали да не направим един форумен палатков бивак?
  Навита съм, че нещо нашата тайфа се поразтури, не можем да се уцелим.

# 48
  • Стара Загора
Чудесна идея. С удоволствие бихме се присъединили. Особено ако е с деца  Grinning

# 49
  • Русе
 Остава да определим мястото и датата.
Детето е винаги с нас.

# 50
  • Стара Загора
Началото на Септември, Родопите? около
Мен пак ме влечат Чаирските езера, но не знам дали става за биваци там Rolling Eyes

# 51
Ние сме от Плевен и Родопите са ни далеч май да идваме втори път, защото и до морето може да идем, но нещо в Стара планина или подбалкана би ни харесало и може да се присъединим живот и здраве
Яна е на 5 години и много би се зарадвала, ако има с кого да си играе

# 52
  • Русе
 на Чеирските, последния път когато ходихме имаше много комари и се отказахме да правим там палатките, а и си е мочурливо.
Ние се каним около 17 август, че септември ще сме командировки.
 В Стара Планина обикновено се качваме на хижа Вежен или Тъжа, или Васильов

# 53
Радвам се, че идеята ви допадна.
Позовавайки се на своя опит досега, едва ли ще намерим място, което да е удобно на всички.
Така, че ако някъде е хубаво, просто се разбираме за дата и др. детайли и който иска и може, ходи.
Другия път на др. място.
Началото на септември и нас ни устройва.
Тъкмо ще сме се върнали от моренце.

Против комари има едни спирали, които са много ефективни.
Чувал съм, че имало и течност за факли, която хем свети, хем държи комарите на дистанция.

# 54
  • Стара Загора
Аз не държа за Чаирите, просто не съм ходила там и отдавна го мечтая това място.
Стара планина ме устройва също. Simple Smile
Само ако е Август ще трябва да пропуснем, защото на 8-ми заминаваме за морето и почти до края на месеца сме там.
Много ще ми е драго да се запозная с други къмпингари. Нещо не мога да си навия настоящите приятели за подобни изпълнения. Rolling Eyes

# 55
  • Пловдив
Ако е август и ние пропускаме сбирката...ще опъваме палатката на моренцето.  newsm41  grinning039

# 56
  • Стара Загора
Явно някой ще трябва да поеме организацията.
По минал опит съдя, че полезна черта на този човек е... да е малко луд... Mr Bean? Mr. Green

# 57
...Нещо не мога да си навия настоящите приятели за подобни изпълнения. Rolling Eyes
И аз имам същия казус.
Нямало баня, имало буболечки, змии и т.н. Sick

И ние планираме август да опъваме палатки на морето. Може и там да се засечем пък. Ние планираме да сме на Крапец втората половина на август.

Относно организацията, няма какво толкова да се организира. Тук или в др. тема се разбираме за дата, място и отиваме. Първия или втория уикенд на септември мисля, че е ОК. Нямам претенции и за мястото. Чаирите ми звучи добре, но ако някой предложи друго, няма грижи. Който отиде пръв, намира широчко място ако има такова за всички и готово. Всеки си носи каквото му е необходимо.
ХАУ!

# 58
  • На брега на реката
В началото на тази тема или друга, не помня и не ми се рови, бях споменала че форумите на рибарите са много полезни за места и съвети за бивакуване  Wink  Те си правят многолюдни биваци и местата са изпробвани Simple Smile
Най-добре да вземем някоя тяхна идея наготово и да е в Централна България, за да се съберем повече  Party

# 59
  • Стара Загора
... и да е в Централна България, за да се съберем повече  Party
Идеално.
Аз съм от Стара Загора. Над нашия блок има чудни полянки Wink

Шегата настрана... нямам идея къде наоколо е подходящо за палатки. Всъщост преди 2 седмици ходихме за една вечер с палатката в мъглижкия балкан на астронаблюдения. Беше ужасно ветровито. Децата спяха непробудно, но ние с баща им цяла нощ придържахме палатката да не ни отнесе нанякъде вятъра.
Мястото е хубаво, има чешма и широки поляни. Предполагам, че не винаги е така ветровито..

Общи условия

Активация на акаунт