AVON- обсъждане на продукти 11-12 кампания

• 26 976
  • 387
  •   1
Отговори
# 180
Момичета интересува ме има ли ефект прилагането на маската-гел за лице от серия "Planet spa" - водорасли от гръцките морета

Маската е добра. Почиства мъртвите клетки и свива леко порите. Бързо се слага и сваля - за мен това е голямо предимство. Лицето изглежда леко отпочинало.
Да определено  Peace

# 181
Благодаря за отговорите,значи ще се възползвам от офертата-два продукта на планет спа за 14.90лв.Все още се двоумя кой да бъде вторият продукт newsm78

# 182
Маска за коса с маслина. За всякакъв тип коса. Възстановяваща е. Може да се ползва и като балсам.  bouquet

# 183
  • София
Аз смятам да си взема крема за ръце и другия за ходила, с шеа.  Heart Eyes

# 184
  • USA, Steak State
Взех си този новия шампоан и балсам с бадем и авокадо.
Вече го пробвах и ми хареса ефекта. Наистина е доста добър.

# 185
  • София
Аз смятам да си взема крема за ръце и другия за ходила, с шеа.  Heart Eyes

Крема за ходила и лакти е фантастичен.

# 186
харесах си Cafe au Lait - стр. 36 - червило. Кажете ми повече за червилата от тази серия. Не съм дистрибутор на AVON.
Червилото е много приятно, този цвят е доста ползван от криентките, но трайността му е като цената - ниска.

# 187
харесах си Cafe au Lait - стр. 36 - червило. Кажете ми повече за червилата от тази серия. Не съм дистрибутор на AVON.
Червилото е много приятно, този цвят е доста ползван от криентките, но трайността му е като цената - ниска.

колко му е трайността?

# 188
Възхитена съм от пилинг маската и маската за коса с водораслите от гръцките морета. Излизат сега изгодно,чак се чудя кое да запасявам. А маската за коса с маслина не е ли тежка, не омазнява ли косата?

# 189
  • София
Цитат
Аз смятам да си взема крема за ръце и другия за ходила, с шеа. 

Крема за ходила и лакти е фантастичен.
Да, наистина!  Peace
Цитат
колко му е трайността?
kolibka, Luisi иска да каже, че не издържа дълго време върху устните, а не че се разваля бързо.   bouquet

# 190
Възхитена съм от пилинг маската и маската за коса с водораслите от гръцките морета. Излизат сега изгодно,чак се чудя кое да запасявам. А маската за коса с маслина не е ли тежка, не омазнява ли косата?

Не. Аз дори я ползвам всеки път вместо балсам. Много е лека. Не се бях подстригвала точно една година, след едно каре, и косата ми въобще не беше цъфнала, изсушена или изтощена. Всичките ми клиентки не са спирали да я ползват 2-3 години.

# 191
  • USA, Steak State
Тук продължаваме да обсъждаме продуктите и за 12-та кампания.
Помолих модератор да смени заглавието.

# 192
От 12-та кампания си поръчах черната чанта, както и един от новата серия душ-гелове от втора станица.  Grinning Дано да е нещо хубаво и качествено като продукт На 27-ми ще получа поръчките и ще пиша.  Peace

# 193
От 12-та кампания си поръчах черната чанта, както и един от новата серия душ-гелове от втора станица.  Grinning Дано да е нещо хубаво и качествено като продукт На 27-ми ще получа поръчките и ще пиша.  Peace

пусни снимки на чантата.

# 194

колко му е трайността?
Трайност - в смисъл, като се начервиш и се изтрива по-бързо от другите по-скъпи червила.

Общи условия

Активация на акаунт