Гърция- 22

• 48 098
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
nreal,чети внимателно-ще отидеш и ще се запишеш в Солунския университет-СТАРАТА ЗГРАДА  НА ФИЛОСОВСКИЯ.Там ще започнеш от А 1,А 2,В1 иВ2,Г1и Г2 ,след всичките тези етапи ще знаеш много,много добре езика, а можеш да си звемеш диплома съответно с даване на изпит-но не в университета,който ти дава право на работа тук.Аз съм учинелка и давам уроци ,но обучението е на български език, но правилно са ти писали,че имаме произношение,единици са тези,като моят мъж и детето ми,които не се отличават по произношение.Успех!
Извинявай за любопитството - по какво си учителка?
По български език,но се извинявам за правописа си ,все още не мога да свикна с пликтрологиото независимо,че пиша,а вечно бързам и не  проверявам написаното,затова момичета пак се извинявам.

# 121
Грешки като зграда и филосовски не са от бързане, пази Боже от такива учителки  ooooh!

моргана, за съжаление не съм в Гърция в момента, в Бургас съм  Laughing
Мога да поръчам на мъжа ми да донесе, но ще стане след 10 дни, ако не ти е късно пиши ми, ще ти го изпратя по пощата.

# 122
Грешки като зграда и филосовски не са от бързане, пази Боже от такива учителки  ooooh!

Мога да поръчам на мъжа ми да донесе, но ще стане след 10 дни, ако не ти е късно пиши ми, ще ти го изпратя по пощата.
Виждам,че си много компетентна,но явно негативното ти отношение и недоворие са заложени в психиката ти,като движещ фактор,затова не се стреми да доказваш себе си по този начин,а що се отнася до професионалното ми ниво,аз отдавна съм го доказала.Приятно изкарване в Бургас!

# 123
Благодаря от сърце на Хипатияstroumfaki и Лилянчо за предложената помощ. Скоро кремчето ще бъде у нас и дано е толкова ефективно колкото се надявам.   bouquet

# 124

Виждам,че си много компетентна,но явно негативното ти отношение и недоворие са заложени в психиката ти,като движещ фактор,затова не се стреми да доказваш себе си по този начин,а що се отнася до професионалното ми ниво,аз отдавна съм го доказала.Приятно изкарване в Бургас!

Психологията не ти се отдава, както и българския език.

Мограна, аз съм доволна от Мундисала.

# 125
Здравейте мили момичета....
Появих се на хоризонта, най-сетне... Whistling Whistling
Отпуската мина и замина и сега отново сме на хорото... Mr. Green Mr. Green
Радвам се, че при вас всичко е наред...
Гледам и нови бебоци се очакват... bowuu bowuu Супер....Мами, леко бременнене

# 126
За момичета които се тревожат за проникването на заблките.
 освен мундисал има и  с еднакъв resultat.не знам дали може да се намери в България обаче.
така че,тези които не са доволни от мундисал могат да го пробват.
 освен кремове и гелове обаче може да се дава да деtето хладка вода за успокояване,сухар
ако бебето е малко и още ползва залъгалка може да му се дава ,както и определени пластмасови уреди(продават се в аптеки) които се слагат в хладилника и се дават на бебето.то ги слага в устата,уж ги дув4е но така се успокоява много..

извинявам се за грешките който може да съм допуснала но а3 имам извиненение че не съм българка Simple Smile

# 127
iou, всички допускаме грешки, я от бързане, я от незнание, но за мен е недопустимо учителка по български език да напише зграда и филосовски, другата камара от грешки приемаме, че са от бързане.

# 128
Момичета,днес някой от живеещите в Солун,посети ли новооткритият магазин на Цимисхи H&M и имаше ли нещо интересно?
Момичета,някой от вас смята ли да слага ваксина на децата си  против свинския грип?

# 129
Лично аз ако не е задължителна смятам да я избегна поне за сега. Детето не ходи на детско заведение / не че не може да се зарази от другаде/ и ми се иска първо да видя ефектна или поне дали няма нежелани лекарствени реакции върху други деца и тогава да си помисля дали да поставя съответната ваксина. А до тогава може и да е поотшумял малко въпросният вирус.

# 130
в немската тема една мама е лекарка и каза, че не е убедена в ефикасността на ваксината... събирали ги били на работата да им дават инфо, обаче никoй нямал отговор на поставени въпроси, а и нямало достатъчно изследвания как сте се отрази на хората ваксината. Тя самата се е отказала от ваксиниране на детето си и  препоръча по-често миене на ръцете.

А друга майка каза, че вече в градината на детето й е имало случай на такъв грип, но заразеното дете го изкарало по-леко от родителите си.

# 131
в немската тема една мама е лекарка и каза, че не е убедена в ефикасността на ваксината... събирали ги били на работата да им дават инфо, обаче никoй нямал отговор на поставени въпроси, а и нямало достатъчно изследвания как сте се отрази на хората ваксината. Тя самата се е отказала от ваксиниране на детето си и  препоръча по-често миене на ръцете.

А друга майка каза, че вече в градината на детето й е имало случай на такъв грип, но заразеното дете го изкарало по-леко от родителите си.
Благодаря ти!И аз чух отрицателни отзиви,но не бях сигурна.Аз се отказвам и няма да слагам на дъщеря си.

# 132
Момичета, знае ли някоя от вас дали и откъде мога да закупя помагала за детска градина?
Заради свинския грип синът ми ще пропусне тази година, и бих искала да се занимаваме с него вкъщи.
Сега ще поръчвам български такива помагала за ясла и градина, но бих искала да възложа на свеки гръцката част с обучението.

# 133
Момичета, знае ли някоя от вас дали и откъде мога да закупя помагала за детска градина?
Заради свинския грип синът ми ще пропусне тази година, и бих искала да се занимаваме с него вкъщи.
Сега ще поръчвам български такива помагала за ясла и градина, но бих искала да възложа на свеки гръцката част с обучението.

Предполагам,че в почти всички по-големи книжарници ще има.Сещам се за една такава на центара.Там със сигурност ще има,защото продават всякакви учебници и помагала и винаги е много заредена.Намира се на Акадимиас.От платия Канингос,тръгваш нагоре по десния тротоар.Няма как да я пропуснеш!За съжаление,не мога да си спомня точно колко по-нагоре е,но не е далече,така че ако имаш път към центара,можеш да я посетиш.

# 134
ще извините че се намесвам в вашата темичка но да питам дали има някои информация за кода на остров скирос телефония код много благодаря

Общи условия

Активация на акаунт