Течни препарати (гелове) за пране 2

• 129 696
  • 783
  •   1
Отговори
# 120
И аз вече минах на течен прах за пране. Взимам Рекс за цветно и определено съм много по-доволна. Изпира по-добре и, ако не се сложи омекотител, дрехите пак ухаят приятно. Плюс това от финансова гледна точка ми излиза по-изгодно.
Установих, че съм се прецакала с купуването на първата опаковка  Mr. Green, защото впоследствие видях в друг магазин с левче и нещо по-евтино. Но пък занапред ще знам.

# 121
  • Berlin
в софия съм, обаче нямам никаква идея колко е твърда водата тук. Simple Smile ще се разтърся за нещо течно против котлен камък.
а иначе аз в момента полвам персил голд плюс за цветно и от Хит взех домал за черни дрехи и за вълна. нямам забележки. Simple Smile

# 122
в софия съм, обаче нямам никаква идея колко е твърда водата тук. Simple Smile ще се разтърся за нещо течно против котлен камък.
а иначе аз в момента полвам персил голд плюс за цветно и от Хит взех домал за черни дрехи и за вълна. нямам забележки. Simple Smile

В София е мека. Не ти трябва нищо против котлен камък, само достатъчно количество перилен препарат.

# 123
  • На брега на реката
Аз също не мога да преценя твърдостта на водата. Има ли някаква карта на България с типовете вода?

# 124
На прима виста - Варна , Балчик ,  Враца - много твърда  вода, адски много варовик.
В софия  водата е мека - тук не слагам  калгон. Но не се ориентирай  само   по картата - вземи си тестер за  твърдостта  за водата  и ровери сама. най- добре според мен.

Що се отнася  до Варна  баща ми обясняваще , че се снабдявала от 3 вододайни зони. Явно  камчийската е  ок, обаче тези които са по насевер   са с други показатели и оттам се прецакват нещата newsm78 . поне така си  го обяснявам. Сори  за офф-а.

# 125
Това с твърдостта на водата беше полезна информация! Аз благодаря за нея!

Нахълтвам в темата с един въпрос (питах и в темата за тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема): къде (цензура) изчезнаха омекотителите Фрош...
Няма да внасят вече ли, какво ли? Това ми е любимият омекотител. Някой да знае нещо по въпроса?!
Фрош има в Кауфланд - даже май имаха цялата серия.Провери там

Да, имат цялата гама, ама на върба  Mr. Green . Имат само перилния препарат, омекотители - не.
Ще се принудя да купя жълтия от Хит, остана ми само Елемаг да проверя, нали там имало
също. Страшна мистерия, няма що. Mr. Green

# 126
  • Варна
В събота си купих във Варна Weisser Riese, 4 л и нещо за 54 пранета за 35 лв. Колебаех се между него и Даш. Имам 2 въпроса; като не пише никъде, (разбирам отлично немски), става ли за цветно този препарат? Според вас има ли официален вносител? Има лепенка с указание на бг и име на вносител newsm78, това го имаше и на Даша и течния и на прах.
Имаше и огромна кутия с Ариел за 100 пранета, обаче нямах възможност да дам 70 лв.
Засега съм доволна, като пусна по-замърсени дрехи ще споделя, че след неуспеха с Рекса, съм скептична. Mr. Green

# 127
Стенли, според мен не става за цветно.Аз го използвам само за бели и много светли дрехи.Би ли споделила от къде го купи във Варна?
Аз искам да похваля новия Ленор, който рекламират.Взех си да го пробвам и останах приятно изненадана-мирише страшно силно и дрехите ми са супер мекички.

# 128
  • софия
Някай щеше да ходи до някакъв магазин около Руски паметник. Моля, за отзиви, че ми е най-удобно!

# 129
Аз ползвам на Рекс и на Персил. Засега съм супер доволна.

# 130
  • Варна
тинчето - Вайсер Риезе го взех от магазин за перилни препарати на ул. Роза, в нова кооперация с/у училище Ангел Кънчев. Дано и дедо се включи с мнение дали става за цветно ( аз много му ценя мнението Hug), защото, ако НЕ става много ще съм разочарована. В магазина ми казахе, че е универсален и не избелва  Sad

# 131
Имаше и огромна кутия с Ариел за 100 пранета, обаче нямах възможност да дам 70 лв.

Rolling Eyes
Не е по темата за течните препарати,за което се извинявам,но- не е ли скъпо?Днес си купих прах Ариел за цветно-6.640 кг, 83 пранета,42 лв.Внесен е от Германия.
Ето такъв ,само ,че голяма кутия. http://freshaktiv.eu/7/11/86.html

# 132
тинчето - Вайсер Риезе го взех от магазин за перилни препарати на ул. Роза, в нова кооперация с/у училище Ангел Кънчев. Дано и дедо се включи с мнение дали става за цветно ( аз много му ценя мнението Hug), защото, ако НЕ става много ще съм разочарована. В магазина ми казахе, че е универсален и не избелва  Sad

Течните препарати не съдържат избелващи съставки и съответно на ниска температура цветовете няма да избелеят.

# 133
  • Варна

Rolling Eyes
Не е по темата за течните препарати,за което се извинявам,но- не е ли скъпо?Днес си купих прах Ариел за цветно-6.640 кг, 83 пранета,42 лв.Внесен е от Германия.
Да  Peace Много е скъпо, затова не си взех Sad . Ти на тази цена в кой град си взе? Става въпрос за същия прах, който си показала.

guess who Успокои ме. Мерси. Аз така или иначе само бельо пера над 40 градуса.

# 134

Rolling Eyes
Да  Peace Много е скъпо, затова не си взех Sad . Ти на тази цена в кой град си взе? Става въпрос за същия прах, който си показала.

От Горна Оряховица го купих.    Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт