Препоръчайте прах за бяло пране!?!

• 22 583
  • 49
  •   1
Отговори
Момичета,препоръчайте ми прах за бяло пране,който наистина да има ефект!Пробвах какво ли не,но нищо не помага!След десетото пране бялото вече не е бяло Tired
Споделете вие как поддържате бялото,наистина бяло? Hug

# 1
"Чистотата" на белия цвят е доста деликатна и не зависи само от праха за пране, според мен.
Зависи и от самата пералня, до някъде, защото с един и същи прах, в различни перални, ми се е получавала малка разлика (може би в зависимост от самите програми на дадената пералня)...
Също зависи и от температурата, на която се пере бяло пране.
И от материите...

# 2
Нямала съм проблем с бялото досега. Само на 60 градуса пера бяло. Главно спално бельо /чаршафи, пликове/, хавлиени кърпи, ризи, потници. С "Ариел" или  "Персил" за бяло пране, на прах. Дрехи, които пускат не смесвам с бялото. При белите слагам и шарени светли чаршафи, кърпи, които не пускат. Пералнята ми е стара - още Перла 05, но пере идеално.

# 3
Нямала съм проблем с бялото досега. Само на 60 градуса пера бяло. Главно спално бельо /чаршафи, пликове/, хавлиени кърпи, ризи, потници. С "Ариел" или  "Персил" за бяло пране, на прах. Дрехи, които пускат не смесвам с бялото. При белите слагам и шарени светли чаршафи, кърпи, които не пускат. Пералнята ми е стара - още Перла 05, но пере идеално.

Пералнята на свекърва ми е Перла 05,но смело мога да заявя,че пере бялото безупречно!

# 4
Пробвах какво ли не,но нищо не помага!След десетото пране бялото вече не е бяло
Звучиш точно като реклама.надявам се всеки момент да се появи мистър Пропър.

# 5
Моя съседка го постига с пране на ръка /не знам с какъв прах пере/. Аз съм си свела до минимум белите дрехи и не се притеснявам, че вече не са искрящо бели.

# 6
Пробвах какво ли не,но нищо не помага!След десетото пране бялото вече не е бяло
Звучиш точно като реклама.надявам се всеки момент да се появи мистър Пропър.

Не се надявай!Няма да дойде! Mr. Green

# 7
а ти щракна ли с пръсти?

# 8
Мистър Пропър и прах за пране са две различни неща и се ползват по различни предназначения Crazy Laughing Mr. Green

# 9
Ползвам Ариел и Персил засега съм доволна.Преди години съм ползвала Есекс (не съм много сигурна дали името е точно) мого хубаво переше бяло,но отдавна го няма по голямите вериги,мисля че съм го виждала само в Метро,но дали качеството му е същото незнам newsm78

# 10
За бялото пране само Ариел или Персил за бяло, на не по-малко от 60 градуса, както е важно и количеството прах, което се слага. За пълна пералня бяло приблизително 250 мл. и няма проблем - всичко е бяло... Simple Smile

# 11
"Tide absolute"-много съм доволна от него !!!

# 12
Пера с течен Рекс колор - бяло, цветно - всичко. На 40 градуса. За пет кг. пране слагам малко под 100 мл. Всичко се изпира и бялото си е бяло.
Като ги гледам тия женки по рекламите с бежовите и сиви дрешчици, направо ги ожалвам. Сигурно ги носят по една седмица на работа в мината, та така да се омърлят и засекат. А и тая тегоба да мъкнеш на купони в чантата си прах за пране и омекотител, също не го разбирам.

П.п. Мистър Пропър е пълен мошеник!

# 13
винаги съм била доволна от Ариел за бяло пране

# 14
  • софия
Аз  ползвам течен skip. Прахообразен не съм ползвала, не мога да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт