Препоръчайте прах за бяло пране!?!

• 22 656
  • 49
  •   1
Отговори
# 30
  • град-държава
pazzza ,не съм виждала такива таблетки,как се снабдяваш със същите?

В момента пера с немски Ариел гел,зимата ми донесоха две огромни туби от Германия за бяло и цветно,нямам търпение да свършат,никак не съм впечатлена,никакъв аромат след изсъхване,пера предимно на 60+ и цветното на 40,за бялото си помагам с едни исветляващи прахчета на ДМ. Tired

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 19:09 от ahasver

# 31
Здравейте,имам питане относно прах за пране ,но не съм сигорен къде да питам.
Купих си персил експерт и в последствие видях че пише за бяло пране.Мога ли да пера с него цветни дрехи или трябва да го хвърлям.И в същност ако може някой да ми каже как деъства прахта на цветните дрехи.
Благодаря предварително.

# 32
  • 1st floor
Пера по препоръка с Тема прахообразна , за бяло пране. Много светлата ми жилетка екрю, почти бяла, стана бяла, после сива... Tired Не смесвам с цветни дрехи, нито има кой знае какви мръсотии по тях...От къде идва това сиво?  newsm78 Ще търся гръцкия Скип, дано открия...

# 33
  • София
Да се изкажа и аз - Бинго за бебета!
Към друг прах, от който не сте доволни, сложете допълнително избелващо прахче.

# 34
  • 1st floor
Какви са тези избелващи прахчета?  newsm78

# 35
като попиташ в магазина ще ти ги покажат.
има един  Snow се казва - добър е.
друг такъв е  на Heitmann.
за всичките подобни е писано многократно в 2-те теми за прахообразни и течни препарати.

# 36
в моята класация са подредени така. Ариел компакт немски, Персил Мегаперли, Скип гръцки. Без прахчета, за тези трите не са нужни, само оскъпяват прането.

# 37
  • София
Sano

# 38

Sano не го купувам откакто разбрах, че е пълен с фосфати. Дори в супермаркетите вече всички прахове са без фосфати, а доколкото разбрах в Европейския съюз са забранени тези с фосфати.

# 39

Има и кислородни таблети, същото е като прахчетата.
Собствена марка на Карфур са.
А ето и прахчето:

# 40
  • 1st floor
Благодаря за разясненията...  bouquet

# 41
Скип,но вече много трудно го откривам!Изпира много добре и дрехите миришат прекрасно. Simple SmileНо вече много трудно го намирам,и заради това минах на Ариел. ThinkingНякой може ли да сподели откъде може да се поръча Скип-а?Търсих в И-нет ,но не намерих много информация. Confused

# 42
Скип,но вече много трудно го откривам!Изпира много добре и дрехите миришат прекрасно. Simple SmileНо вече много трудно го намирам,и заради това минах на Ариел. ThinkingНякой може ли да сподели откъде може да се поръча Скип-а?Търсих в И-нет ,но не намерих много информация. Confused

гръцки Скип съм виждала в Стара Загора и в Пловдив, но да се поръча не знам.

# 43
  • София
Ще споделя моята философия. Повечето от праховете за бяло имат в съдържанието си белина, уж за ефекта, обещаван в рекламите - за постигане на безупречно бяло. Ако тъканта, обаче, не е 100% памук, а ликра, еластан и т.н., белината прави дрехата да потъмнява и пожълтява. А с качеството на дрехите, които купуваме, резултата е точно такъв. Решението, което съм открила за себе си и с което постигам безупречното бяло е просто да пера бялото с качествен препарат за цветно пране, именно защото няма в състава си белина и други избелващи "подобрители". Също е важно, бялото да се пере отделно от всякакви други цветни тъкани, а ако има такива или цветни елементи по самата дреха, просто слагайте от цветоулавящите кърпички и простирайте веднага, след като е приключил цикълът на пране. А и прането да не съхне на пряка слънчева светлина. Това е.

# 44
Е как ще има белина, т.е. хлор?
Има избелители на база кислород, не хлор.

Общи условия

Активация на акаунт