Препоръчайте прах за бяло пране!?!

• 22 681
  • 49
  •   1
Отговори
# 15
Много отдавна не съм виждал специален прах за бяло Laughing

# 16
Много отдавна не съм виждал специален прах за бяло Laughing
Ах, ти Wink.
Просто напиши Скип и нека Кристал да спре да се мъчи.

# 17
Скип/гръцки/ на 60-90 градуса Party

# 18
Благодаря Ви!
Преди време перях само с Персил и Ариел,но в един момент по дрехите започнаха да остават частици прах и се отказах от тях!Сега явно имат подобрено качество Rolling Eyes

# 19
Немски  Ариел  Профешънал или Ваисе Ризе с окси ефект - течни, с повече от 40 градуса не виждам смисъл да пера , обикновенно на 30  градуса. Дрехите  са толкова бели , че чак синеят.Много съм доволна.
Чудя се  се тук , че някои мами перат на 60  градуса, ако праха е  добър  няма смисъл от такива градуси.

# 20
Ариел на таблетки за бяло пране. Продават се и на бройка.
Наистина прането "светва"  Grinning.

# 21
Немски  Ариел  Профешънал или Ваисе Ризе с окси ефект - течни, с повече от 40 градуса не виждам смисъл да пера , обикновенно на 30  градуса. Дрехите  са толкова бели , че чак синеят.Много съм доволна.
Чудя се  се тук , че някои мами перат на 60  градуса, ако праха е  добър  няма смисъл от такива градуси.

Когато мъжът ми пътуваше из чужбина ми носеше Weiber Riese,наистина страхотен прах за малко пари.

# 22
Аз пера с Ариел, даже може и да е турски, вече не помня, защото някой ми го беше донесъл, в една кутия с капак съм го сложила и имам чувството, че сигурно пера с него от година. На 50 градуса пера бяло, слагам и цветоулавяща кърпичка. Всичко си става бяло. Мъжът ми ходи на работа с униформа, с бели ризи. Беше миналта година 3 месеца в САЩ. Незнам как е прал там, дали е разделял прането, с какви прахове, но като се върна ризите му бяха сини. След няколко изпирания тук "светнаха".

# 23
Ариел на таблетки за бяло пране. Продават се и на бройка.
Наистина прането "светва"  Grinning.
Здравейте.Извинявайте, че изваждам толкова стара тема, но спешно ми трябва отговор, за да не съсипя дрехите.Та, с тези таблетки, ако дрехата не е само бяло, ами има и елементи с друг цвят отпред ще ги избели ли, ако ги пусна на по-ниски градуси или да не рискувам?

# 24
Аз съм изключително доволна (все още) от тези таблетки! Няма да развали цветовете щом не е на висок градус. Пробвах какви ли не други пресовани таблети, но тези са най-добри според мен.

# 25
Винаги съм била доволна от АРИЕЛ за бяло и от ТАЙД също Peace

# 26
Благодаря.Дрехите се изпраха без никакви проблеми, а аромата е просто божествен

# 27
  • София
И с Ариел, и с Персил след изсъхване почти няма помен от хубавия аромат  newsm78
Онзи ден сложих и Коколино - турското. Докато простирах, дори стаята се ароматизира. Но навън като изсъхна - ньенте  Shocked
Явно, че ще се купува немския гел Ариел   Mr. Green

# 28
Тези пресовани таблетки оставят след себе си дълготраен свеж аромат. Мисля, че са внос от Англия. Поправете ме, ако греша.

# 29
Щях да пускам и аз такава тема.  Crossing Arms
Взех си много хубава БЯЛА ризка. Обаче, само като си помисля как след няколко пранета ще "посивее" и ми ми свиди да я облека ...  Mr. Green Как да запазя белотата? Ползвам Ариел Complete Mountine Spring. По етикет ризата е: 84 % памук, 14% полиамид, 2% еластан и пише да се пере на 30 градуса само. Как да я пусна на 40+?  Tired

И да питам, по колко прах слагате? Преди години тука беше писало едно момченце, питаше колко прах се слага при пране. Намериха се хора да го бъзнат, че слагат по една супена лъжичка.  Laughing Моля, да няма такива отговори.  Mr. Green Сериозно питам. Слагате ли повече от "предписаното" на опаковката?

Къде може да се намери този Скип?

Общи условия

Активация на акаунт