Печати за нокти - 4

• 91 299
  • 728
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Pampita относно снимката с лаковете,с които нищо не ти се получава,мога да те подкрепя с двете ръце...особенно за черното и червеното (от крайна лява и дясна страна) те са за рисуване, с тънка четка са,но са толкова прозрачни...че бях много разочерована след като си ги купих!

# 721
  • София
Да, да, точно това казах, че не съм виждала тези, които ми е показалаPampita на Голдън Роуз. Моите не са такива, естествено. Явно не стават. Фолиото е махнато, все пак бях прочела една тема, преди да започна да опитвам.
Сега остава да си купя тези на Голдън Роуз и формички на Конад и ако и с тях не става мисля да се застрелям ритуално.  Joy

# 722
  • София
Ще стане, ще стане и аз имам кофти шаблони от тези китайските. Гледай като ги купуваш да са по-дълбоки и по широки линийките на картинките.

О, и още нещо, видях че печатчето ти е със светло розова гумичка, има такива които са с тъмно розова към червена, те хващат по-добре печата.

# 723
  • София
Добре, благодаря!
Продължавам с опитите тогава. Hug
Малко от серията тъпи, но Конад продават ли някъде другаде печатите освен онлайн и в склада си /за София/?

# 724
  • София
Да, аз съм си взимала от магазина на CRISMA зад халите и от един козметичен на пазарчето на Младост 1, точно до изхода на метрото. Избора, обаче е ограничен.

# 725
  • София
Благодаря ти, Пиротска и Вашингтон върши идеална работа! Hug

# 726
Напоследък се правя само с печат за цял нокът, защото ми омръзна да са дълги и ги намалих много.  Laughing
Иска ми се да си взема коледен печат, но не ми се дават пари за конад, за да се направя само веднъж. Някой виждал ли е коледни от евтините?
И да ми препоръчате хубав топ лак, че съм с един на перфект, но се размазват леко печатите.  Rolling Eyes

# 727
  • Варна
Долфейс,красота!!!!!!!!!!!!Много яко!!!!!!!!!!!! Hug

# 728

Общи условия

Активация на акаунт