Пухкава и бяла зима пак в ТЪРГОВИЩЕ ще имa!!!

• 43 228
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Аууууууууууу  Стефинка ,много ти благодаря за новия колаж  Peace newsm51 Много е хубав  Peace.....чак сега го видях  ooooh! ..че съм кьорава  hahaha Joy Joy

# 646
Ей, верно ни е много хубав колажа, благодарско!
merydit, ние отдавна сме в Стара Загора, въпреки, че доста често (и доста за дълго) си идваме в Търговище.
LaMariposа, и моят племенник не искаше да се пусне и да ходи самичък, докато не му направихме питка. Странно, ама... Обаче той беше голям - на година и 3-4 месеца. Затова се чудя, а обичаи всякакви - не мога да се ориентирам. Но тук няма кого да събирам, за да правя прощъпулник и ако изчакам докато се приберем, тъкмо ще е станал по-стабилен.

# 647
  • София
Добро утро мами  Hug

Мери, мерси за кафенцето   bouquet

Аууууууууууу  Стефинка ,много ти благодаря за новия колаж  Peace newsm51 Много е хубав  Peace.....чак сега го видях  ooooh! ..че съм кьорава  hahaha Joy Joy

Ако не беше казала и аз кой знае кога щях да погледна първата страничка  Rolling Eyes
Стефи    bouquet

Ани - честити ви ходещи крачета. Бързо да се научат да бягат  Peace
А за прощъпулника - както си решиш. Аз го правих, когато Любо проходи стабилно. Бях чувала, че не било хубаво да пропълзява детето след питката. Ама то много различни неща се говорят за прощъпулника... Аз никого не съм канила - бяхме си само семейството.

И тук е слънчице, и вчера беше, но и доста студено. Днес още не сме излизали, но вчера такъв лед беше навсякъде  ooooh!. В понеделник страх, не страх в снега и на танци ходихме с колата... Там са ни уредили вече и с партньорка, обаче в понеделник Любо избяга от нея hahaha. Днес обаче сме на родителска... да видим как ще го удържам Любо да стои мирен...

# 648
  • до една звездичка
Момичета, бързам да споделя... Както се зарекох, бързо-бързо посетихме новата кафе-сладкарницаbowuu Ми, да ви кажа, не е лошо.

Ето ми впечатленията: залата е само една (бях останала с впечатление, че са поне две, но не.) Големичко е, просторно, топло. Топли се с камина. В детския кът има и маслени радиатори, е, не е чак сауна, но не е студено. В интерес на истината се пуши. Спасяващото е, че понеже не е много посещавано засега (бяхме ние двете и още една двойка баба и внуче), та по тази причина не беше задимено. Но че се пуши е факт.

Детският кът е добър (подобен е на този в Бедрок, но естествено е чист. Желателно е да носите нещо за обуване на децата, защото обувките трябва да се събуят.

Хубавото е, че се чувставаш като у дома си:  Crazy Можеш да си тропаш по чехли, девойката, която е там е супер любезна, а и е иконономично - нищо не се налага да плащаш, освен собствената си консумация.

Ето и малко снимки нагледно:

Айде, до скоро, че днес съм на интервю за работа.  Thinking

# 649
Добре сте си изкарали значи ٠•● Dega ●•٠браво....лошото е че се пуши...особено ако се напълни  Thinking .Хайде успех на интервюто... Peace...Да кажеш после как е минало  Simple Smile

# 650
٠•● Dega ●•٠  а какво е полужението с тортите.
Стискам палци интервюто да мине добре!!!

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 16:46 от B_RaiA_T

# 651
  • София
Дега мерси за отзивите, ще го посетим при първа възможност!
А ограничения за възрастта дали има или е по преценка на родителите  newsm78
Стискаме палци за интервюто  Peace

Ей това не мога да го разбера - сладкарница, детски кът и цигари  Crossing Arms. Първите две, дори и по отделно за мен веднага изключват третото  Whistling Дано им работи свясно вентилацията поне... Чакам този прословут 01.06, но нещо не ми се вярва да се спазват и тогава ограниченията... в България сме все пак...

# 652
Много се ентусиазирах около тази нова сладкарница, но пиша един голяааааам минус, заради цигарите  Close.
٠•● Dega ●•٠ , успех на интервюто!

# 653
٠•● Dega ●•٠, успех и от мен на интервюто! Flowers Four Leaf Clover

# 654
  • до една звездичка
Мерси, момичета за пожеланията. Интервюто мина ОК, мен ме харесаха, ама аз още се колебая дали ще ги харесам...  Confused Оффф, трудна работа бееее...  Sad

А по повод на пушенето в сладкарницата, аз вече споделих с който трябва, пък той да споделя с ХЕИ-то.  Crossing Arms Wink Ограничения на възрастта няма.

Съоръжението е по преценка на родителите. В началото Стела стоеше като препарирана сред топките (после се оказа, че е било, докато се наака  Embarassed hahaha), после се отприщи и прекарахме около половин час да я науча да се качва по стълбичките, които се виждат на първата снимка. Това е по-сложното - всичко друго е безопасно и не изисква някакво постоянно присъствие на родителя (щото иначе и аз трябва да си нося тАрлЪци... Joy)

А тортите не гледах, признавам.  Blush Пих само едно кафе. Нали съм на перманентна диета... Но следващия път ще проверя, обещавам.

# 655
Здравейте, мами!
Стефи, колажа е супер, голяяяямо мерси, много ми харесва!   bouquet  bouquet  bouquet
И ние вчера ходихме в новата сладкарница. Мнението ми е същото като на Дега, да не се повтаряме. Аз питах за тортите. В най-скоро време ще имат каталог за поръчка. Цените не знам как ще са, но аз хапнах Тирамису за 2.70. Беше хубава. Питах ги откъде са, казаха, че са софийски, но им ги правят тук в някакъв цех. По вкуса на това, което ядох, подозирам, че "цеха" е Златната рибка, но не знам със сигурност. Иначе и ние сме много доволни, с изключение на цигарите. Всъщност позволяват да се пуши на техни познати, но вчера и на двете маси бяха все техни познати. Не че беше задимено де, но все пак и аз съм против цигарите.
Дега, дано Бог те просветли как да постъпиш и да вземеш най-доброто за теб и семейството ти решение! Успех!   bouquetХайде чао сега и хубав ден!

# 656
# 657
Stefinka отново аплодисменти за чудесно свършената работа т.е. колажа smile3501
И аз днес посетих прословутата сладкарница WinkАми пуши се навсякъде и беше студено.Иначе е много симпатично.
В сряда направихме прощапулника на Далия.Тя вече бяга,но докато си съберем родата и то мина доста време GrinningХвана първо книга,веднага след това диск.Според моите тълкувания,ще се занимава с наука и ще пее или ще пише музика GrinningИ сега и себе си ще похваля BlushДнеска си взех вътрешният изпит за листовките.Не ми се вярваше че от първият път ще успея,обаче newsm10Тия дни покрай многото гости и нямах време за учене.Снощи обаче,като приспах зверчето,такова учене му направих,че до 5.30 ooooh!Аз в университета така не съм учила,но поне даде резултат.
Ани,честити първи стъпки на малкият мъж  bouquetСамо към хубави места да го водят крачетата newsm30
Далия ми е много смешна като върви.Като пингвин е hahahaСега няма сядане,само обиколки и много танцува LaughingМного са сладки в този период Heart Eyes
Толкоз от мен,че дългичко стана lovekiss

# 658
Момичета .... newsm44 newsm44 newsm44 ...нашата рода ,се увеличи с още един член момиченце  baloni
Да ви почерпя виртуално....

# 659
Аааа, merydit, не може така, дай подробности - кой, как, от къде, размери! Иначе, честито - да е жива и здрава момата  bigdance2!
И аз да се похваля - току що Део съвсем самичък (разбирайте без да го подканвам и да го лъжа), измина доста дълго (за неговите възможности, разбира се) разстояние. На питка отива работата...

Общи условия

Активация на акаунт