Пухкава и бяла зима пак в ТЪРГОВИЩЕ ще имa!!!

• 43 235
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
От личен опит...ако нямаш снимка и искаш нещо което го няма на снимка...така трябва да им обясниш ,че да те разберат правилно...първия път бях много доволна...но последния път бях много разочарована..ще покажа малко по късно снимки да видиш...

# 631
  • София
Ами и аз не им харесвам всички неща. Пастите например - само блат и сметана, обаче майка ми точно това харесва  Rolling Eyes. Иначе тортички хубави съм си хапвала там. Предполагам вътре пълнежа можеш да го избереш по твой вкус, а не каквото те решат  Peace

А в тази новата слдкарница дали ще си правят сами тортичките?
Хайде, ще чакам отзиви и при първа възможност ще я посетим лично. Той Любо още май е малък да го пускам сам в такива центрове, но ако има какички  Thinking

# 632
На Станиславка тортата я поръчах от едно цехче със сладкарница срещу нашия блок /за Варна става въпрос/, на снимката не ми се видя нищо особено, но нямах много време и я поръчах, да не останем пък без торта. Останах приятно изненадана, беше много красива, а на вкус беше много лекичка. Като смъкна снимките на компа, ще пусна да я покажа.

# 633
  • до една звездичка
Малеее, merydit, да си жива и здрава, че ни "светна" за новата придобивка!   bouquet Слава Богу, сега ще избутаме зимата.  Whistling Пък и ни е наблизо! Ние сигурно ще сме от първите, които ще се "възползват"!  Wink

Ето и снимчици от нашите две торти, ако искате да ги видите (от първия и втория РД). И двете са от рибката: ... Пълнежа наистина е по избор.

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 16:19 от ٠•● Dega ●•٠

# 634
ето снимка на първата торта която поръчах там...бях много доволна както от вида и /беше точно като на снимката/ така и от вкуса й !!!

За втората торта обаче не мога да кажа същото нещо..на вкус всички я хареса..или поне не казаха че не я харесват...но исках да изглежда като кръстословица с бял е черен шоколад отгоре...и да пише нещо на нея.. с химикал отстрани...всичко до тук добре като изключчим факта ,че вътре не се оказа този пълнеж който исках...и глазурата не беше от бял е черен шоколад ами сметана и карамел като топингите...абе да се благодарят че не работиха вече като видях аз тортата.... защото щях да им я върна..и щях да си избера от друго мято торта/неделята/  Naughty все пак платих доста пари затова как да изглежда..но....

٠•● Dega ●•٠ е ще кажеш  как е тогава... Peace
Ей сега ми звъннаха и ми казаха ,че имало още един такъв център за деца...."Контеса ленд" ...имало два или три къта за деца за различни години....не се пуши....било хубаво ,някой ходил ли е?...

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 16:24 от merydit

# 635
  • София
А къде е този Контеса ленд?

За Чочолани са писали "В една от залите се пуши, а колкото да аниматорите, канят се за специално тържество, по желание на родителите".
Дано наистина да е отделна зала - ще ме извиняват пушачите  Crazy

Мери, аз заради това занесох снимка, въпреки че не са се придържали на 100% съм доволна от резултата.

А иначе някъде тук из форума бях намерила една мама, която правеше торти, но май беше от Пловдив... Наистина бяха страхотни - от там взех идеята за 1-цата.

# 636
Контеса ленд....бил точно на гърба на магазин Тони горе към Болницата...слизало се по едни стълби....казват че било хубаво..там също нямало аниматори...единия сектор бил за деца от 1-3г другия от 3-7 до колкото разбрах...а третия какъв е ..това вече не разбрах  Joy

# 637
Ние ходихме в този център до магазин "Тони" като си идвахме покрай Коледа. Хубаво е, наистина, но като започнат да пушат родителите, става един лисичарник... Първият път като ходихме там, аз лично щях да се издуша. Вторият път случихме да няма много пушачи и беше добре.
За по-големите дечица има едно съоръжение като автобус - катерушка с пързалка и мноооого топки.  Има и от люшкащите се пеещи колички, които работят със стотинка. За по-малките има отделна заличка, не си спомням много-много какво имаше там, мисля, че бяха малки люлки, басейнче с топки и подобни. Цените на напитките са нормални, а за съоръженията не искат да се плаща отделно.

# 638
Добро утро, момичета!
 Доста отдавна не съм се включвала, само от време на време ви чета, но и това не съм правила скоро. Много нещо сте изписали, а това за новата сладкарница си е истинска сензация. Определено в Търговище липсват такива места (то и тук не са много, добре, че има МОЛ, та си губим времето в гадните зимни дни - а в Стара Загора зимата е отвратителна, защото няма сняг и е едно такова сиво, подтискащо Tired).
Имам си обаче повод да се похваля. Преди два дни Део направи първите си три крачки самичък. Чудя се дали да правя прощъпулник, защото той е далеч от истинското ходене, пък и няма още 9 месеца - просто ми звучи несериозно. Но си е факт, че става все по-стабилен, а и от както го видях не го оставям на мира, по цял ден обикаляме Laughing.
И да не забравя - честит празник на всички мъжки майки!

# 639
Добро утро и от мен  Grinning
ани станчева ,благодаря за кафенцето  Peace
Честито на малък  Део !Да е жив и здрав и много да бяга с тия крачета! Hug
Ами не знам как стои въпроса с прощъпулника  newsm78 ,чувала съм че трябва да направи няколко крачки само детето и се прави тогава прощъпулника...в твоя случай май трябва..,но все пак нека кажат и другите мами които са по запознати с това  Peace

ooooh! Оф как забравям...честито на всички мъжки майки

.... и на  бащите,да колят петела и да почерпят Wink Peace ....

# 640
В Контеса ленд ве4е не се пуши в сладкарницата за децата на втория етаж в кафето се пуши но доло не много е хубаво,топло,чисто и приятно и ваобще не е скъпо.От два дена ходим и Сиана е на седмото небе прибира се толкова уморена от игри.Суперско е идете няма да съжалявате

# 641
В Контеса ленд ве4е не се пуши в сладкарницата за децата на втория етаж в кафето се пуши но доло не много е хубаво,топло,чисто и приятно и ваобще не е скъпо.От два дена ходим и Сиана е на седмото небе прибира се толкова уморена от игри.Суперско е идете няма да съжалявате

Hands Clap Много добро решение от тяхна страна!

Ани, честити ви крачета!   bouquet
Чувала съм, че било добре да се изчака малко с прощъпулника детето да проходи стабилно, че някои дечица се дърпат пак назад, докато проходят съвсем /моите и двамата доказаха това твърдение  Mr. Green/, особено пък ако паднат и се уплашат. Разбира се, всеки си преценява за детенцето си, а и в крайна сметка прощъпулника се прави за забавление. Безаварийно "шофиране" на крачетата ви желая!  Simple Smile

# 642
Ами аз за сега ще изчакам с прощъпулника. Колкото и малка да е страната ни, навсякъде обичаите са различни. Тук, в Стара Загора, го правят при първите крачки. Но пък аз знам, че трябва да тръгне след питката, следователно трябва да ходи малко по-стабилно. Абе, това да ни е кусура!

# 643
Добро утро момичета  Grinning
Хайде на кафето...

За Контеса ленд и аз така разбрах ,че не се пуши.... Peace
ани станчева ,направи така както ти знаеш.... Peace...ти вече да не си в Ст.Загора...там ли се преместихте да живеете?

# 644
Много сте ранобудни, бе, мамолини!
Мери, мерси за кафенцето! Тъкмо пишех, че толкова ранобудни мами са се включили, пък едно кафенце не почерпили, много са бързали явно!
Днес изглежда ще стане за излизане, но ще почакаме до следобяд да видим, дали ще поутихне вятъра. Иначе едно слънчисе се е усмихнало  Two Hearts от толкова дни го чакаме. Ако излезем, вероятно ще пробваме новата сладкарница в старата България до пощата. Ако някой иска да се присъедини, звънкайте, телефона ми го има в табличката на Стефинка! Много се надявам днес вече да излезем, че горкото ми дететнце е подивяло вече.
Решила съм да го пускам за 4-5 часа седмично във Веселата къща, да я пробваме. Че то милото си иска контакти с дечица, а аз не мога да му ги осигуря. А още не ми се пуска на ясла, пък и работа няма.
Исанке и тази Контеса ще пробваме, ама ще чакаме да се обадиш, ти да ни заведеш. Сигурно и  на Мимка много ще й хареса!
Ани, честити ви пътви стъпчици! Да ходите смело и само напред!   bouquet Аз вече съм писала за това, но при нас Мимка 2 месеца не се престрашаваше, а беше вече много стабилна. Докато леля й един ден реши, че трябва "да му направи питка на детето, че то така никога нямало да проходи". Направи я, търкулнахме я, съвсем импровизирано беше, защото беше и неочаквано за мен. Резултата, обаче дойде още на следващия ден. Детето се пусна и хукна, сакаш цял живот е вървяло. Така че, поверия много, вие си решавате, как да се случи при вас! Успех!  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт