Пухкава и бяла зима пак в ТЪРГОВИЩЕ ще имa!!!

• 43 266
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Мамчета, аз пак се нуждая от помощ. След месец Рая става на годинка и се чудя от къде да поръчам торта. В сладкарница Неделя има много интересни, но са от 40 лв нагоре. Бихте ли ми препоръчали друга сладкарница в която тортите са с по-нормални цени (до 30лв).

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 10:44 от B_RaiA_T

# 616
B_RaiA_T ,най евтино ще ти излезе ако аз ти я направя.... Grinning ...не сериозно сега...в Златната рибка не стават ли?....мисля че на още едно място правят торти...ама къде беше.... newsm78

# 617
Здравейте и от мен! Не съм ви досаждала цели два дена, но сега вече съм тук   Mr. Green
B_RaiA_T , аз за кръщенето на Мимка поръчах от Златната рибка, но им поставих малко условия. Исках да е по-голяма и кръгла, те се пънаха много, защото нямали големи кръгли форми и ако била за повече от 20 парчета трябвало да е правоъгълна. Аз им казах, че искам Торта, а не Пастички  #Crazy Съгласиха се, можеш да си избереш как да изглежда, а също и с какъв вкус да е вътре. Няма много съвременни, но все ще си харесаш нещо. Та нашата беше за 30 човека, за 35лв. Много беше хубава! Сега не ми се търси снимката. Аз исках да е с фондан отгоре, но ми казаха, че излиза много скъпо! Но съм доволна!
Хайде хубав ден!   bouquet

# 618
Оооооо мами ...да ви издам нещо...вече май ще има къде да се събираме заедно с дечицата..големи и малки.....вижте тук....може и да го знаете вече де...ама аз чак сега го виждам.....

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F … b3d2031312257ed48

най сетне нещо такова и в нашия град...кафе-сладкарница ....с детски кът...само не знам дали има аниматори  newsm78 ....но спиред мен ако е голямо...може и да има..
.някой ходил ли е вече ?

# 619
  • до една звездичка
merydit , какво трябва да се види от този линк?

# 620
  • до една звездичка
Мамчета, аз пак се нуждая от помощ. След месец Рая става на годинка и се чудя от къде да поръчам торта. В сладкарница Неделя има много интересни, но са от 40 лв нагоре. Бихте ли ми препоръчали друга сладкарница в която тортите са с по-нормални цени (до 30лв).

От Златната рибка поръчвам вече втора година и съм доволна.  Peace

# 621
Ауууууууууу - някаква кафе - сладкарница "чочолани" на мястото на ресторанта старата българия
Изглежда супер - мерси  Мери   bouquet
Има ли някой, който е ходил вече?
Изглежда много добре

# 622
  • до една звездичка
Явно само аз не я виждам.  Thinking

# 623
٠•● Dega ●•٠ ,не се ли отваря страницата...става въпрос за сладкарница... newsm78
ето пак пускам линка...

http://www.facebook.com/pages/Kafe-sladkarnica-Cocolani/279056144266

първият път го пуснах както ми го пратиха сега аз ти го давам по друг начин ..дано го отвориш  Peace

# 624
  • София
merydit мерси за кафенцето  Hug

Започнала съм от сутринта да пиша  ooooh!

Нещо не ми се отварят линковете към фейс бук. Трябва ли да съм регистрирана, за да ги видя  newsm78

Рая, тортата за първия РД на Любо беше от Златната рибка. Мисля, че малко над 30 лв ми излезе. но млечния крем и украсата я направиха по-скъпичка. А и доста голяма беше. Направиха ми я по снимка, която занесох и доста се бяха постарали. Освен това беше много вкусна. Ето я (фигурките не се виждат много добре):

Наистина, ако се прави в къщи ще излезе може би най-евтино, но аз не се наемам с това  Naughty

Здравейте и от мен! Не съм ви досаждала цели два дена, но сега вече съм тук   Mr. Green

Joy Joy Joy значи ставаме две Wink

А, отвори ми се линка, сега ще я разгледам...

Супер изглежда, сега ако кажете, че и не се пуши вътре...

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 14:18 от InaD

# 625
Благодаря много за бързите отговори. При първа възможност ще посетя новата сладкарница. Можели някой да ми подскаже къде се намира Златната Рибка.
пп InaD тортата която сте избрали е превъзходна Peace

# 626
Супер е тортичката! И аз съм поръчвала от рибката, не помня точно за кой рожден ден на Дани ставаше въпрос, но беше много хубава тортата.

# 627
  • София
Срещу ГУМ в уличката. От дугата страна на ГУМ има магазини за булченски рокли, злато, сребро и на ъгъла закуски, като подминеш ъгла, на гърба на закуските е сладкарничката.
Голямо обяснение дръпнах  ooooh!, ама дано си ме разбрала.

# 628
ГУМ отсреща има на ъгъл закусвалня,минаваш покрай нея нагоре и сладкарницата е там ...в жълто е дограмата Peace
тъкмо и аз това пишех... Simple Smile

ей го на забравих да напиша и другите неща.. ooooh!
Можеако успеем да се съберем за срещичка там да отидем в новата кафе-сладкарница  Simple Smile
B_RaiA_T имай предвид ,че може да си вземеш снимка на торта както ти искаш да изглежда и вече да координирате как да стане и как не... те "Златната рибка"като себеуважаваща се сладкарница не би трябвало да ти откажат  Naughty

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 14:37 от merydit

# 629
Сетих се къде се намира тази Златна Рибка, от там бях купила торта за 40тия ден на Рая. Виждам, че повечето от вас са доволни от тортите им но аз не бях очарована. Нали съм си карък по рождение Crazy, явно съм избрала най-неподходящата.

Общи условия

Активация на акаунт