Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 111 228
  • 765
  •   1
Отговори
# 150
  • София
В центъра на който лекар и да попаднеш всички са добри.Аз там ходя.

Дано е така, защото вече през кой ли не минах ...
Пък и ми е наблизо Simple Smile

# 151
Тишо вкарай ме в феисбукач,е да видя за какво става въпрос.Ама няма да знам и как да вляза.Пробвах,но нищо не разбрах и не успях.   За сега май съм по-добре въспалението отминава и болката понамалява да чукам на дърво.             

# 152
 ще те вкарам, но има две условия Wink
1. да се представиш там, в една темичка като другите
2. да си по активана, защото на всички, не ни е приятно някой само да ни чете глупостите Laughing  исе чустваме като в Бигбрадър, за това преди едан седмица няколко човека си тръгнаха от там да не се чудят защо  Sad

# 153
ще те вкарам, но има две условия Wink
1. да се представиш там, в една темичка като другите
2. да си по активана, защото на всички, не ни е приятно някой само да ни чете глупостите Laughing  исе чустваме като в Бигбрадър, за това преди едан седмица няколко човека си тръгнаха от там да не се чудят защо  Sad

Всъщност редно е да поясним по-подробно.
Тук нецензурни фрази и спамове, както и големи картинки, снимки и всякакъв нагледен материал визирам ЯМР и картинки за ДХ, да не си помисли някой нещо друго) не се препоръчва. За това е социалния форум Фейсбук.
Във Фейкбук имаме група, в която всеки активно участващ във форума тук мое да се вмъкне по чехлички стига да отговори на изложените от Тишо условия, като аз ще добавя още нещо:
3. Да има чувство за хумор;
4. Да е представи с истинското си име;
5. Да изпитва чувство на колегиалност и приятелство защото сме на свободен разговор и не е приятгно да се натъжаваме един друг.
Дебело искам да подчертая, че Тук диалогът ще продължи и това е всеобщо решение! Така ще намират темата всички новодошли и препатили от ДХ.  Никой не е напуснал темичката ни в БГ мама!

Хайде сега едно голямо НАЗДРАВЕ!  newsm24 Wine Glass

# 154
Разбрах и наздраве

# 155
Добро утро!

Първо да се извиня, на всички дето си пишехме снощи с тях, най вече на IMJ, че нищо не свършихме но обещавам сега да го оправя Wink, спря ми нета  #Cussing out
Маги дръж си циганите в твоя квартал  Joy

Как сте тая сутрин? Аз съм ОК  Party

п.с.
Ще допълня Лили  Laughing
6. Да не допуска ревнивите си мъж/жена да четат там  Naughty
 защото се пишат севъзможни глупости, естествено че всичко е на мйтап разбира се
и никой няма нищо лично към които и да било, просто там всички си говорят много свободно Wink
и после да няма едикой си разбрал, незнам какво си  smile3511
щото нещо съм яхнал метлата и да няма неразбрали после  smile3515

Пак казвам, не направо викам НЯМАМ, НИЩО ЛИЧНО КЪМ НИКОЙ ИЛИ КЪМ НЯКОЙ, ЛОШО ИЛИ ДОБРО просто приемам всички като приятели, Hug които не го разбира проблема си е негов Crossing Arms

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 09:28 от tishoo

# 156
  • София
Добро утро!

Тишо, накара ме да се усмихна с тази чаша кафе.  Hug
И аз съм добре!

Хубав ден!

# 157
Добро утро.Чудесно кафе Тишо,няма нищо общо с моето Simple SmileМен малко ме боли кръста и отново ме обвзема паника-сега ще трябва да се справям и с нея.Сигурно ще излеза да походя малко,страх ме е да правя гимнастика.На всички желая лек и безболков ден.Тишо,извинен син а и аз съм по-тежък случай не разбирам много от нета и моге би ще те затрудня малко,но ти благодаря.

# 158
Добро утро!

Тишо, накара ме да се усмихна с тази чаша кафе.  Hug
И аз съм добре!

Хубав ден!
много се радвам  Hug

# 159
Привет  Hug Мойте болки не отминаха и ми изписаха диклак и мидокалм.Та да попитам мидокалма дава ли странични ефекти?
И никакви домашни ремонти повече . smile3537

# 160
Привет  Hug Мойте болки не отминаха и ми изписаха диклак и мидокалм.Та да попитам мидокалма дава ли странични ефекти?

Здравей!  Hug
не ни отминавай така Naughty
Я разкажи малко повече, какво ти е? от какво се оплакваш?
Те болките, още дъъъъълго няма да отминат  Sad
Ние всички се стараем да не пием хапчета, заради страничните им ефекти и вредата върху организъмът.
По вероятно е Диклака да ти дава проблеми, като неразположение в корема  Thinking
Опитай да ги пиеш по отделно, и ще разбереш кое не ти понася:peace:
За ремонтите аз вече си викам майстор, преди сам се гърбех но нямаше смисъл, сега и да искам не мога Sad

# 161

Деси, мидокалмът  едоста дискутиран тук. Това е много долюбвано лекарство от докторите, но лично аз мисля, че за нашите болежки няма кой знае какъв ефект. Виж, страничните ефекти са доста и не е за препоръчване ако имаш болен стомах. но ти пробвай и всички лекарства пий по време на хранене с течности. Отделно от това докторите изписват придружително лекарство за стомаха. А това за ремонтите -  недей се отказва от тях. Просто бъди само началник и друг да ги прави  smile3521

# 162
И аз съм го пил, но вярно нямаше голям ефект от него Crazy
Обаче нямше стрнични ефекти поне при мен  Peace

# 163
От 5 години страдам от дискова херния.На ниво Л4-Л5  имам медианна десцендентна дискова херния , компримираща текалния сак. А на ниво Л5-S1  медианен пролапс на диска.
Обажда се от време на време,но правихме ремонт в къщи .Не че аз го правих ,ама да надзиравам мъжо се попрезорих да се катеря по стъблите.

# 164
Според мен отиди на скенер или резонанс, да не би нещо да ти се влошило положенито  Peace
И най вече се пази  Wink

Общи условия

Активация на акаунт