Бродирана красота - Гоблени 65

• 89 988
  • 714
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте на всички!
Отдавна не съм се включвала че гейшата малко я замразих ама шия за коледният базар.Та като заговорихте за МС да се изкажа и аз.Ушила съм към10-15 нейни гоблена .Било като готова комплектовка или моя с нейна схема.Съгласна съм с Дъмпер,но сега попаднах на нещо исключително и ако някой може да ми помогне ще съм му безкрайно благодарна.
Шия Лодката на Ной и го шия с гобленов бод /на схемата пише че може и с Х/.В очите на животните е показано че трябвада се ушият два знака в 1 квадратче .Как ще стане в гобленов вид не ми е ясно?Някой има ли идея?Ще пробвам да покажа схемата за да е по-ясно.

Благодаря предварително

# 676
ами трябва да направиш евентуално 2 четвъртинки с мнооого остра игла

# 677
  • ПАЗАРДЖИК
Здравейте, момичета,

и аз се поизгубих, но не съм спряла да шия. Включвам се да ви покажа прекрасния ми робин, който днес получих

и последния гоблен, който завърших

# 678
  • Бургас
 petjah   Честито за робина, а гоблена е невероятен Heart Eyes

# 679
Ох,аз не съм се включвала напоследък че уча за изпити, но въпреки това шия не съм спряла.
ето и нещо готово от мен
Всичко което сте показали е страхотно, но и аз ще помоля за схема на Исус със сините очи  Praynig

# 680
  • София
Да си кажа и аз мнението за Милена Стил. Каквото съм ушила, винаги е оправдало напълно очакванията ми, остават ми достатъчно конци, схемите са много ясни и четливи, цветовете също. Напоследък не съм шила неща нито от списанието, нито от готовите комплектовки, така че за последните неща не мога да си кажа мнението.
Може да крадат и преправят, но... всяко гърне си намира похлупак.
И да попитам - къде има цветна панама /синя, зелена, червена/ освен в магазина на ДМЦ ?

# 681
Петя много се радвам че Робина ти харесва!  За мен беше удоволствие! Hug А и гоблена е невероятно нежен и красив!  Peace

Момичета понеже Дианна не се включи позволявам си аз да дам схемата на Исус!  Wink
http://dump.ru/file/3638585

За първи път качвам в Dump-a надявам се да съм се справила!  Rolling Eyes

# 682
  • Плевен
Привет ! - Grinning  Налюбувах ви се два дена на красотите !!! smile3501 smile3501 smile3501 newsm20 Красота и изящество!!!Няма да споменавам имена да не пропусна някой  Mr. Green Heart Eyes
И реших да ви пусна поредната порция схемички Wink

Моите скромни   произведения за картички  BlushМоля ви дайте съвет тази луничка накъде да я обърна като я правя на картичка!?   PraynigWhistling newsm78 Whistling

# 683
  • Атлантис, Галактика Пегас
Здравейте!
Да се включа за Милена стил. Уших гоблена Трявна.
Това е етапче от него, не можах да си намеря в архива снимката на готов и рамкиран.

Много хубав стана. Беше подарък на племеничка за сватбата й. Simple Smile

От списанието ших дамата в червено

заедно със един единорог. Имах малко яд със схемата, но иначе единорога стана чуден.

В момента шия Сикстинската мадона на същата фирма, лицето излезе сполучливо. Wink Малко наметката нещо не ми се струва като на картината, но като ушия цяло ще го покажа.

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 16:51 от Kordelia

# 684
  • София
pepen, благодаря ти за картичките, страшна си.
Моят съвет за луната е да я сложиш като ромб. Мисля, че ще е много ефектна така Simple Smile
П.С. Прощавайте, момичета, че никоя не похвалих, но напоследък съм толкова разсеяна...  Tired Поздравявам всички ви за красотите, които показвате.

# 685

Какво мислите за българските гоблени и по-точно за тези на "Милена стил"?
Ами само Солария мога да причисля към българските дизайнери на  гоблени и част от тези на Гинокардия са оригинални диайни на фирмата.

На Милена стил  дизайните са крадени.
Крадени са или от известни фирми.
Например това е стар дизайн на ДМЦ ,а сега се представя на сайта на МИлена стил като лична разработка

А този е на Вервако

Крадени са и от стари списания-онези от комунистическои време
Това са разните пейзажи отградове в  България
 Крадени са и от  от любители -дизайнери, допуснали неблагоразумието да публикуват дизайните си в някой форум за гоблени или да участват в някой конкурс, организиран отсписанието на фирмата
Като този дизайн , например

Вероятно е истина ,че схемите са четливи, конците стигат и други екстри за които така или иначе си плаща купувача.
Но е истина , че оригиналните схеми са преиначени и осакатени.
 Човек , който за пръв път вижда дизайн на тази фирма, дали в сайта или в списанието остава очарован.
Нормално е да е очарован до момента в който види как изглежда оригиналният дизайн
или до момента в който започне да шие и цветовете , които се получават в действителност не са тези като на снимката.
Ако остане и после очарован наистина заслужава това , което харесва:))

Ето ти тук малко сравнения на дизайни- оригинали и мутанти на Милена стил:)
http://astrelaan2.multiply.com/photos?&=&album=&page_start=0
http://filipias.multiply.com/photos/album/41#

# 686

Петя, браво!   bouquet

И робинът е станал супер, балеринките са много сладки.

# 687
Здравеѝтч,момичета!Аз не пиша,но ви чета редовно!Поздравления за красотите,които сте показали и направо благородно ви завиждам,защото аз нямам време за моя гоблен!
Искам само да помоля за схемата на Исус,но ако може да се качи на друго място,защото на мен в Дъмпа не ми я отваря,дава ми грешка!
Поздрави на всички!   bouquet

# 688
Здравче, благодаря за схемата на Исус !

Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet 

# 689
  • в една мансарда точно под звездите ..........
petjah моите поздравления за робина! Прекрасен е! И градината е станала чудесна! Всичките ти творби да прекрасни! Нямам думи да се изразя!  Hug
Всичко, което видях в последните две страници, момичета, е невероятно красиво! Зареждате ме с много положителни емоции!
Поздравявам всички ви с красотите, които сте сътворили!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт