Ти какво сготви? Снимай, покажи! 50-та тема

• 110 790
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • забравих си мисълта...

Ох Краси   bouquet, каква разкошна торта, дали и аз някога ще успея да направя макар и бледо подобие на нея.......

И от мен за днес  Плетена пита по рецепта на Pina

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 15:03 от Venetta

# 421
Здравейте момичета и днес . Преди известно време една от Вас представи пълнени чушки с русенско варено ,днес го изпробвах и се получи голяма вкуснотийка .

и едни малки мъфинки със шоколадов пудинг .

и остатъка от пудинга като кремче...

lalalala аз ще заподскачам към ресторанта , че работния ми ден тепърва започва...

# 422
Тази седмица май минава под влияние на мъфините на Танита...наистина мнооого вкусни станаха.

Ох, само за тях мисля, ама като не мога да намеря форми за мъфини  Cry.

Аелис, направи ги като сладкиш, много са вкусни. Сега в момента така ги пека -цялото тесто в тава. Нямам хартиени кошнички, чудих се дали ще ми залепнат без по формичките тях newsm78 и набързо взех решението. Като се опече, ще го покажа.

viara.an, много симпатични мъфинчета, че и как си ги украсила....много апетитни изглеждат! Heart Eyes  bouquet

# 423
DessiJ може ли рецептата за Пурички с мармалад
   bouquet

# 424
  • София-Младост
Тази седмица май минава под влияние на мъфините на Танита...наистина мнооого вкусни станаха.

Ох, само за тях мисля, ама като не мога да намеря форми за мъфини  Cry.
Аелис аз ползвам алуминиеви фирми и в тях слагам хартиените.

# 425
аз пък нищо не съм готвила, ама ще ви го покажа  Joy 
Цък!

# 426
  • ВАРНА
Зори може ли рецептата за салама?

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 14:58 от L e o

# 427

Мъфините с ябълки и хрупкав топинг от tanita във вид на сладкиш поради липса на хартиени кошнички. Съвсем топъл го разрязах, нямах търпение. Ухае чудесно - на масло, канела, ябълки Heart Eyes. Добавих само стафиди към продуктите.

tanita, благодаря, обожавам канелените ти рецепти!  bouquet И не само тях, разбира се. Peace

# 428
  • област Софийска
Браво, Лабрексче, и като сладкиш изглежда много вкусно  newsm10

# 429
Браво, Лабрексче, и като сладкиш изглежда много вкусно  newsm10

♥♥рина , не само изглежда, наистина е много вкусно! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 430
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
камби  Mr. Green

# 431
  • Пазарджик/Лондон
labrex , благодаря ти за идеята да направя мъфините като цял сладкиш, а и твоят изглежда превъзходно, в неделя запретвам ръкави / че дотогава съм все на работа, няма време за готвене Cry/.

Ала-Бала , под алуминиеви форми имаш предвид тези за крем карамел?Аз имам, но са високички, дали ще се получи в тях?Мисля, че Aredhell ми бе дала същата идея , но аз не посмях да пробвам Embarassed.

# 432
  • София

Аелис, не се страхувай, а си ги ползвай! Аз ги ползвам, като слагам по 2 ч.л.  ( пълни) от тестото, а формичките само намазнявам.

# 433
.

Ала-Бала , под алуминиеви форми имаш предвид тези за крем карамел?Аз имам, но са високички, дали ще се получи в тях?Мисля, че Aredhell ми бе дала същата идея , но аз не посмях да пробвам Embarassed.

Аелис, аз като на барабан палката, но понеже много харесвам мъфинките точно в тези формички - просто няма да ги пълниш, сипваш до половината или по-малко. Те си правят шапчици и стават много хубави. Пробвай!  bouquet
С Рени сме писали почти заедно.  bouquet

# 434
  • Пазарджик/Лондон
labrex ,рени55  -  Hug Hug Hug!

Общи условия

Активация на акаунт