Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се празнува Денят на студента в наши дни?
Как се отчита потреблението на електроенергия в София?
Какви са наличните опции за откриване на сметки за електроенергия в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се празнува Денят на студента в наши дни?
-
Как се отчита потреблението на електроенергия в София?
Електроенергията се отчита на всеки три месеца в София. Плащанията са разделени на части, като някои квартал плащат до 12-то число на месеца за предходния период, други до 21-во, а трети до 30-то. За повече информация може да се използва функцията за проверка на сметка на уебсайта на доставчика на електроенергия.
-
Какви са наличните опции за откриване на сметки за електроенергия в София?
-
Как се справяте с мигрената?
-
Какви са някои методи за възпиране на кучета по пътя?

де го Макси да ти помогне ? Недей така самичка да се тормозиш , нека някой от домашните да ти помогне все пак ! Сега си без ръце , ама после като си седнеш - едно хубавичко , новичко , чистичко - веднага ще забравиш за всички болежки и неволи !
Много добре те разбирам - същия ужас изпитвам и аз и сума ти поразии от страх си докарах! Сядам само с упойка , иначе - не !
Какъв Тетевен бе, нали в Боровец? - ааааа...ама аз не ти ли казах, отказах се и с един приятел от НБУ отиваме в една вила, аз вчера обясних на леля!

То ти си си за завиждане, мила, тоя трепет е трепач
Или е отпрашила таз жена за Търново
Албенче,да знаеш ,че не си само ти ,и аз съм като теб