Попътен вятър на порасналите ни деца - 2

• 29 571
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Албенке,
бива ли да се излагаш тъй бе душа? Уж мъжките майки били по-хард.....дрън-дрън
Спомних си първото пътуване на Ина, беше 2-ри клас и заминаваха за зелено у-ще за 2 дни.Като се качваше в рейса и моя милост като ревна и задърпа детето с думите "айде майче да си ходиме, слизай от рейса". Резил голям...........Двата дни в рев изкарах, но вече привикнах, децата порастнаха и не върви да продължавам с това поведение.
За срещата съм на линия когато решите. Нямам търпение да ви видя. Викуна наистина трябва да се решиш и да се присъединиш към нас.Не приемаме да бягаш по тъча. Naughty
Днес монтираха и последните мебели и до сега мих, трих и подреждах.Без ръце останах а тепърва трябва да извлача кашоните на части до гаража, да ги натоваря на няколко курса в колата и да ги извозя до контейнерите пред комплекса.Ужас, горката аз, чак ми се реве.Пред вратата няма място да се мине от кашони и опаковки от секции.До асансьора едвам се провирам.Добре че никой не живее още в апартамента до нас, че ще се сърдят хората ако трябва да минават под тунел от кашони.

# 451
  • София
Адашче,
писали сме заедно  Laughing
За визитата ми се ще веднага даже, но утре ще снимам зъби, че в сряда съм на зъболекар.След сряда да се чуем освен? Дай на лични да разменим телефони.
Стискайте палци, изпитвам нечовешки ужас от зъболекар.Месеци търпя, пия антибиотици на своя глава и т.н., но опря ножа ептен до кокала и наистина го докарах до там, че може да си умра от простотията си та записах час.Как ще е не знам, то ще са излагации, ревове, бягане...........дано не получа инфаркт само от ужас. Не мога да ви опиша какъв неконтролируем ужас изпитвам.Който не го е изпитвал към нещо истински не може да ме разбере.
Стискайте палци да оцелея и да се видиме на срещата.

# 452
Адашче ,  Hug де го Макси да ти помогне ? Недей така самичка да се тормозиш , нека някой от домашните да ти помогне все пак ! Сега си без ръце , ама после като си седнеш - едно хубавичко , новичко , чистичко - веднага ще забравиш за всички болежки и неволи ! Peace

# 453
И пак едновременно сме писали ! JoyМного добре те разбирам - същия ужас изпитвам и аз и сума ти поразии от страх си докарах! Сядам само с упойка , иначе - не ! NaughtyЩе те мисля и ще стискам палци ! Praynig Praynig Praynig

# 454
marypopins
не се оплаквай от кашоните това си е направо прекрасно с удоволствие ще подредя едно ново жилище и то в такъв комплекс. Вярвай ми така ми хареса предната седмица подреждах квартирата на г-цата наистина си е кеф новото си е ново .... ама не би няма да стане скоро.
а относно зъбите преди да забременея с малката която си е планувана ходих и правих страхотни интервенции в устата си . Аз преди това не смеех да припаря в зъболекарски к-т но  като разбрах че бих останала без зъби от началната пародонтоза - та гледай как правих операция, шини,  след това мостове и пломби вече 5- 6 години не съм имала проблем с тях. Оставих по думите на моя мъж пари за една кола. но поподнах на страхотен екип - старши доктор - собственик  и млада кадърна докторка с желание за работа - специализирала. Сега ходя с удоволствие при тях - но за жалост докторката замина в чужбина а цената им не е ниска.Просто си искай упоика ако работят около нерве цената на у-гата се вдига, но пък кой търи на болка. По  предните резци упойката е по слаба - защото самите зъби са по тънки и нерва е близко - но се изтърпява. не е страшно

# 455
Моята девойка ще празнува 8 декември на купон организиран от университета. Явно там нямат традиция да се ходи по хижи, кръчми и тн за 8-ми декември.
Но където и да са със сигурност ще си изкарат невероятно.
Еххх, още си спомням моя първи студентски празник - 4000 студенти в Спортна зала във Варна. Голяяяям купон, щура работа, да не говорим колко гаджета искаха да ме изпращат след това до нас.

# 456
  • Варна
Мдаа. И моя син отдавна плати за Боровец. Снощи последно говорихме преди да иде на имен ден, казах му като пристигнат днес да ми звънне... звъни одеве и вика - Вече сме в Тетевен! ooooh! Какъв Тетевен бе, нали в Боровец? - ааааа...ама аз не ти ли казах, отказах се и с един приятел от НБУ отиваме в една вила, аз вчера обясних на леля!
Нали освен аз и майка ми и сестра ми го тормозят по телефона та забравил на кой се е отчел и на кой не Laughing
Луда работа.
И по смело със зъбарите, че без тях по-лошо!  bouquet

# 457
Честит празник на всички студенти – бивши, настоящи, и най-вече празнуващи! Grinning
А на нашите пораснали деца ,пожелавам:

Много здраве, щастие, късмет
и любов безкрайна като интернет!
Много радост от сърце желая
тъга и мъка никога да не познаят.

# 458
  • София
Честит празник на децата ни. Да са ни живи и здрави, другото сами ще си постигнат  Peace
Прекрасен празник им пожелавам.

Еееееееее, миличка ми госпожо, първата година винаги е на Банско. Понякога и следващите  Joy Главите абсолютно им ги режат, връщат се умряли от глад. То и на Боровец ще е същото. Като го чух вчера следобяд и веднага измрънка, че стаите са супер малки / хотел Рила  ooooh!/ с по една голяма спалня и двуетажни легла. Това, за да набутат повече маймунки за спане.  Crossing Arms
А бе то да им е весело, другото не е от значение  Peace

Мери, да ти имам грижите , сестро, с подреждането. Как искам и аз да се заровя в едни кашони, да оправям, да редя, да пререждам........... ама няма да ме огрее, поне не в този живот  Wink То ти си си за завиждане, мила, тоя трепет е трепач  Hug

Айша, нещо не е писала. Как ли е Ани? Нали беше болничка  newsm78 Или е отпрашила таз жена за Търново  Laughing

Айде, девойки, поздравете децата и пригответе алка залцер  Laughing

# 459
Честит празник на децата,мили момичета!Да са ни живи и здрави,да учат и сполучат!Да си изкарат чудесно и много хубави спомени да им останат в главичките,а на някои може и да им излезе късмета! Wink Laughing

# 460
Честит празник на всички студенти!!!  bouquet Естествено най-вече на нашите деца ,а и на нас ,бившите студенти,нали това си остава празник ,който ти е скъп за цял живот! PartyАлбенче,да знаеш ,че не си само ти ,и аз съм като теб Mr. Green Моя отпраши тази сутрин за Банско Joy Joy Joy,нали му е за първа година-ще спази традицията. Wink Дано си изкарат весело и всичко да е наред,че мен от такива струпвания на толкова младеж на едно място тръпки ме побиват. ooooh!

# 461
Забравих да пиша,че съм съгласна за среща. Мисля ,че 15.12 е чудесна дата за целта. Предколедно да пием по едно вино няколко пъти. Grinning

# 462
  • Ямбол
Честит празник и от мен на всички студенти!  bouquet Да са ни здрави и да сполучат! Да си изкарат незабравим празник ! За тези, които празнуват! Моята Ива отказа да празнува и си е в Ямбол сега ...

# 463
Честит празник на всички студенти - настоящи и вече завършили!
Много здраве, късмет, любов и знания  smile3525

# 464
Както отбеляза Ваня 66 - днес било 25 г от първия ми студентски празник и 20 г от последния  Laughing, а сутринта когато казах на мъжо че съм се обаждала на детето да му честитя студентския празник той учудено ме попита - "Че те студентите не завършиха ли?????" Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Ами явно не са newsm78
Та затуй да поздравя всички майки на студенти, и всички завършили студентки/понастоящем майки/ Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт