Клюки (щастилви, тъжни днес) 10

• 33 978
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
  • Italia
Ааааа, ако някоя мацка дойде без придружителче - аз мога да отпусна едното за вечерта, да не ѝ е скучно  Laughing

Слънчасала, оцетените чорапки са изпитана класика, иначе ако все още имаш амидофен - да го изхвърлиш и при температура над 40 - само течен аналгин - ама пак питай педиатър, че не помня от каква възраст се даваше  newsm78

ирина_, аз съм другата руса във фейса...

# 736
Ами моето "придружителче" е на 15, така че ще пропусне предстоящото спортно събитие по собствено желание. Но бих наглеждала някое от вашите дребосъчета.... ъъъъ, за известно време  Wink
Ей, много съм сърцата напоследък, начи....  Flutter

# 737
Може ли някой да ми разюмира накратко какво решихте?
Стелс, видях, че малкият е бил болен. Давай глюкоза, хидратира по-бързо от водата.

# 738
Здравейте Heart Eyes
Сега се сетих  как се сваля висока т Цялото лято се сапунисва  и да постои така.Аз свалят обикновенно с хексалгин или свещички нурофен

# 739
  • Ispania
Дево4ки Mr. Green,добьр ве4ер Hug

Не сьм,браво на теб за листовките Wink,сега да взимаш набьрзо и другият изпит и на BMV Wink.

слънчасала ,оправи ли се детенце?А с такава висока температура не го ли водиш на лекар Thinking.

merydit ,я кажи като за гладни като мен,как  направи тази плодова торта?

Tинa ,какво стана сьс срещата Wink

Весела седмица на вси4ки Hug

# 740
Ох, срещата, срещата   Crazy  Синът ми и дъщеря му обърнаха цялата къща нагоре с краката и не спряха да тичат и да крещят   Mr. Green   Не знам, ама чак мен ме заболя главата, за хорицата  Joy   Иначе всичко е ОК   Mr. Green

# 741
Val , Grinning не си само ти гладната ..и аз съм към твоя отбор май  Wink
ще кажа ...ама след като изкъпя детенцето..по късно ще я напиша ..някой няма ли да дава новата тема че като гледам сме на 50 страница или?

# 742
Здравейте момичета, моето чаве днес е по -добре. Много се измъчи вчера, че и аз накрая ревах с него.. .  Blush Хем имам опит от големия с болници и болести, ама никога не се свиква с това явно. Той е изключително буен за 8-те си месеца и никога не е имало случай да лежи часове наред буден без да мръдне, направо не знаех къде да се дяна Cry
Val имам късмета баща ми да е педиатър, та той се грижи за внук си. Температурата ми каза да я свалям, но не под 38 за да се бори малкия с това което го мъчи. Аз обаче съм сигурна, че е заради единия зъб, защото не може да пробие и като го пипна там много плаче. Вижда се бялото връхче, но самото зъбче не излиза. Confused Чудя се дали мога, някак да помогна това да се случи по бързо?!?!
А за оцета сте прави, баткото след като отказах да го приемат в спешното в окръжна /дълга история/ го прибрах у дома и часове наред беше с 39,5-40... накрая мазах китките, глезените и челото с оцет на сутринта все едно никога не беше боледувал.  #Crazy
За бесуването и забавленията у дома, моя големия вече е подивял съвсем... А както утре няма да учат пак , ще го пусна май да обиколи блока няколко пъти, че вече взе да се катери по стените  hahaha Иначе играем на тези игри от типа на Монопол - Европолия, Пътешествие по света, карам го да чете /щото съм лошава /  Rolling Eyes и накрая го оставям да си играе на компа  Whistling..

# 743

Общи условия

Активация на акаунт