Ски + закрит басейн в България?

• 4 041
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
х-л Ястребец! Wink направо си горе на пистата на Боровец, дори може да си “паркираш“ ските пред ресторанта(макар че не ти го препоръчвам), а СПА центъра е на много високо ниво..... Peace

# 16
  • София
а на Пампорово такова съчетание има ли? newsm78

Bastet, открих тук един хотел в Пампорово - Роял Лодж, има басейн, лятото се поразходих до мястото, където се намира (асфалтиран път от църквата Св. Успение Богородично), но не съм влизала вътре, та имам и питане - бил ли е някой там и какво ви е мнението, като Шани и аз предпочитам плацикането пред ските:)))

# 17
Специално за Роял Лодж - не е сигурно, че ще е отворен за туристи този сезон. Инфото е противоречиво. По-добре изчакайте, за да сте сигурни  Peace

# 18
Мерси за инфото, момичета, ми ще чакам - какво друго да правя Grinning, докато се изясни ситуацията.....

# 19
  • София
Специално за Роял Лодж - не е сигурно, че ще е отворен за туристи този сезон. Инфото е противоречиво. По-добре изчакайте, за да сте сигурни  Peace

Благодаря   bouquet

# 20
а подобни оферти за Нова година ,но оттатък Балкана ,моля,че на някои ни е далечко Банско и т.н. Praynig

# 21
  • с/у ОколоМръсТното
ДАО, в Пампорово сме били гости на този хотел. Но тогава целия СПА ц-р не беше готов и нямам наблюдение в/у него.
Иначе апартаментите са просторни, а спалнята е направо огромна. Кухнята също не беше зле.

Пистите са само на мин. път с кола. Мисля, че и пеш може да се стигне, но няма да е удобно да мъкнеш ските на гръб.

Като цяло не обичам Пампорово. Много бавно се пътува след Асеновград... Самият курорт е строителна площадка... Ние случихме малко по-топличко време (преди 2г. и половина) и газихме в кал и киша до колене.
За пистите нищо не знам. Не съм скиор. Детето и мъжът ми са доволни.

# 22
Фен съм на Родопите, какво "фен" - направо ги боготворя.
А Пампорово за мен бе раят на земята... допреди 15 години.
Сега е грозно поселище. Планината се задъхва да се спаси.
Колкото до пистите - най-зле са от големите наши курорти.
Къси, без универсален профил, пренатоварени /поне две години бе така-тази, като слушам ще са спокойни/.

# 23
  • София
Шани, благодаря за инфо-то   bouquet а относно Пампорово - и мен много ме боли като гледам на какво се е превърнал, никога няма да забравя и шока от първия път, когато го видях, защото не се бях качвала години - някога имаше детска писта на големия завой при лифтовете и автогарата, сега на мястото има огромен хотел и милиард подобни примери - на най-невероятни места са плъзнали чудовища от бетон, да се чуди човек как са додрапали догоре строителните машини, имаше преди години забрана за строежи, като само вече започнатите трябваше да бъдат завършени - никой не я спази; и все пак аз без Родопите не мога и се радвам, че все още има неопорочени местенца - все повече хора се ориентират към с. Стойките и с. Проглед, които са до Пампорово - ски (за тези, които могат да карат) и спокойствие (за всички).

# 24
Аз да се включа и да похваля с лични впечатления Вила Рока. Извън сезона сме ходили там, прясно-прясно, септември и октовмри. Много добър релакс център, басейнът беше със супертопла вода. Бих отишла и през зимата, независимо от цените и от това, че не карам ски.

# 25
И от мен по две добри думи за Вила Рока в Банско и Катарино спа,малко преди него Peace
Във Вила Рока сме били всъщност лятото,но впечатленията ми от спа-центъра и изобщо хотела са много добри Heart Eyes
На Катарино отсядаме в къщичките,но е много отпускащо и да пийнеш кафенце пред камината във фоайето.Спа центъра е много приятен,водата в открития и закрития басейн-топла минерална,в ресторанта и механата всичко е на ниво,а просто можеш и да си палнеш барбекюто в личното дворче или на тераската на къщичката.Широко е,няма усещане за пренаселеност Peace

И още едно предложение-в Рила-хотел Енергоремонт-Паничище-той е друг тип хотел,не е спа и е доста по-...обикновен Rolling Eyes Иначе има голям басейн,сауна,фитнес,съвсем близо има две по-малки писти,а вече и с новия лифт-директно до 7-те езера,там е екстра за ски Peace И гледките...фантастични са.

Общи условия

Активация на акаунт