ренде Вьорнер

• 114 602
  • 601
  •   1
Отговори
# 435
Някой може ли да сподели отзиви относно ножовете Бьорнер ?

# 436
  • София
Някой може ли да сподели отзиви относно ножовете Бьорнер ?
Мнението ми не е вследствие лично ползване но ще споделя. Наши приятели си купиха и лятото пробвахме да си нарежем луканков салам за мезе на бирата и..........Нищо не стана, ножа не успя да се справи с твърдия салам. Накрая го нарязахме с малко труд със обикновен нож.
У дома имаме ножове на Fiskars, е няма нещо с което да не се справят, нищо че са по-евтини.

# 437
Мнението ми не е вследствие лично ползване но ще споделя. Наши приятели си купиха и лятото пробвахме да си нарежем луканков салам за мезе на бирата и..........Нищо не стана, ножа не успя да се справи с твърдия салам. Накрая го нарязахме с малко труд със обикновен нож.
У дома имаме ножове на Fiskars, е няма нещо с което да не се справят, нищо че са по-евтини.

Това ми звучи направо абсурдно, освен да е било някакво менте. Първо да уточня, че имам само рендето V 5, допълнителни приставки към него, една плитка тенджерка с капак и големия универсален нож (всъщност не разбрах за него ли става въпрос или за друг). Реже направо всичко, за което е пробван - мек хляб, меки домати.......... Луканка, салам, просто не е нужно да се коментира, замразено месо, а това лято, след като и в склад за дунапрен ми обясняваха, че нямало къде да нарежа такъв, хванах ножа и за мое учудване той реже и дунапрен, при това съвсем добре. Вкъщи си свърших работа с него. Може би трябва да се внимава откъде се купуват продуктите на Бьорнер, при наличието на толкова фалшификати, едва ли ще бъдат пропуснати и продуктите на тая марка. Peace

# 438
  • Пловдив
labrex,  говориш за онова голямото назъбено ножово-трионово нещо, което при невнимание можеш да си отрежеш пръст, нали? Аз поне като заплес съм се порязвала 100 пъти и затова сега го ползвам само при особени случаи - режа кокали и дълбоко замразени неща.

# 439
labrex,  говориш за онова голямото назъбено ножово-трионово нещо, което при невнимание можеш да си отрежеш пръст, нали? Аз поне като заплес съм се порязвала 100 пъти и затова сега го ползвам само при особени случаи - режа кокали и дълбоко замразени неща.

Янтра, ей този първия нож от снимката имам предвид, с надписа Бьорнер, за другите нищо не мога да кажа, защото ги нямам, а за порязването - и аз имах няколко случая, защото съм свикнала да натискам отгоре ножа, като режа, а тоя........изпитала си го и ти, ама му свикнах. В началото имаше един период, дето го бях прибрала след няколко порязвания и бях решила, че такъв нож няма да го ползвам. Но ме спечели с това, че реже добре, пък аз се научих да се пазя.

# 440
  • Пловдив
А, точно за същото.  Peace

# 441
И моя е перфектен. Всичко реже без проблем.
Не го плзвах дълго, защото и аз все натискам отгоре и се бях нарязала, но свиканх да се пазя и ми е любим вече... Simple Smile

# 442
Гледам лятната оферта на ножовете . Доста е съблазнителна, стига ножовете да вършат работа. Купуваме какви ли не ножове , режат известно време и след това не стават за нищо. Омръзнало ми е да купувам ножове непрестанно.

# 443
  • При елфите ...

Аз ги имам, не съм ги използвала всичките, но съм доволна като цяло! Същото се отнася и за рендето!

Лабрекс, драго ми е да те "видя"!   bouquet

# 444
Аз ги имам, не съм ги използвала всичките, но съм доволна като цяло! Същото се отнася и за рендето!

Hug Hug Hug И имаш такова търпение! Ако бях аз, веднага всичко в действие, много не ме бива да си прибера нещо за после. Laughing

# 445
  • При елфите ...

Hug Hug Hug И имаш такова търпение! Ако бях аз, веднага всичко в действие, много не ме бива да си прибера нещо за после. Laughing

Хахахахахахахахахаха! Те не са прибрани, на стената съм ги "окачила", по-скоро още нямам навик да ги използвам винаги, все посягам към старите си ножове!  Joy

# 446
  • Варна
И моя е перфектен. Всичко реже без проблем.
Не го плзвах дълго, защото и аз все натискам отгоре и се бях нарязала, но свиканх да се пазя и ми е любим вече... Simple Smile
И аз имам такъв нож - наистина реже всичко, но рядко го ползвам, защото ми дере и дъската за рязане.  Thinking

# 447
  • Пловдив
Аз не твърдя, че не реже - реже си чудесно, кокали и замразени неща режа -  това е е много труден тест. Обаче ще стана Фродо Деветопръстия.

# 448
Привет, момичета!
Случайно попаднах днес на тази тема и като се зачетох,чак ми се прииска да си купя и аз такова ренде.В един момент обаче се сетих,че в един шкаф в кухнята имам нещо такова и като го поглеждам,ами то било именно на Бьорнер,само че предишния модел V3(купено от бащата на мъжа ми от ЦУМ през 1995 г-видях гаранцията). Даже и ваничка имам към него , а също и ренде за декорация. Та от тази вечер започвам и аз да го ползвам.Направих салатката с него, утре ще се пробвам да правя кубчета.

# 449
Здравейте, гледам че скоро не е писано в темата.
Дали някой вече не си е купил комплекта с ножове?
Гледах скоро рекламата, а имаме нужда от хубав комплект с ножове и в момента много се чудя дали да е този. http://boerner.bg/?page_id=567
Ще съм благодарна ако някой сподели мнения. Вече прочетох за първия нож, интересуват ме и останалите.

Също искам да питам кое ренде е по-добро V3 или V5?
А знаете ли колко струва ваничката, върху която се слагат рендетата?

Общи условия

Активация на акаунт